Hem » DREAM, Dynamite!! 09, Sengoku

Aoki straffas av sin klubb

9 januari 2010 kl.09:56 av Joakim Borgudd | 5 kommentarer

Efter Dynamite!! på nyårsafton fick Shinya Aoki mycket kritik efter sitt agerande i vinsten mot Mizuto Hirota. I firandet pekade en exalterad Aoki finger åt en liggande Hirota som dessutom fått armen bruten. Till råga på allt hann Aoki med att ge publiken ett finger också. Efteråt skyllde stjärnan på att han var var nöjd över att ha vunnit över Hirota som inte visat respekt inför matchen och dessutom vägrat klappa.

Sen dess har representanter från World Victory Road och Sengoku Raiden Championship krävt att Aoki straffas och nu verkar de ha fått en liten reaktion. Nightmareofbattle skriver att Aokis klubb, Paraestra Tokyo meddelat på sin hemsida att han stängts av från sina uppdrag som tränare på klubben. Aoki själv ska även ha meddelat att han godtar andra straff från organisationerna och att han ber om ursäkt från botten av sitt hjärta.

5 kommentarer »

 • Brad Nowell skrev:
  9 januari 2010 kl. 15:53

  ”Jaha, du vägrar att tappa? Du ska du banne mig få ett finger i ansiktet efter jag brutit din arm..”

  Så sjukt det här! Aoki trodde jag var en av de sista som skulle hålla på med sådana här saker i ringen (ok att han gjort en del sjuka ”grejer” utanför).

  Inte läst eller hört något om nån beef mellan Hirota och Aoki innan matchen, men de kan ju mycket väl ha tagit upp det före fighten på galan. Dock inte så lätt när man inte förstår japanska, haha..

 • dinho skrev:
  9 januari 2010 kl. 21:22

  hahaha ganska äckligt gjort men om det varit lite bad blood innan så kan man ju förstå det^^

 • Clarence skrev:
  10 januari 2010 kl. 13:40

  Aoki brukar ju alltid flippa ut när han vinner… detta kanske va lite väl mycket, men han e ju typ hetsigare än wanderlei efter fighter… så länge han ber om ursäkt tycker inte jag att han behöver få nått straff

 • Joakim Borgudd skrev:
  10 januari 2010 kl. 17:32

  Jo men han bad ju inte om ursäkt egentligen före nu ;)

 • Clarence skrev:
  10 januari 2010 kl. 22:19

  True that

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.