Hem » Battle of Botnia, Battle of Botnia 2, Svensk MMA

Battle of Botnia II – Troeng vs Thorpe

14 december 2009 kl.00:02 av Patrick Jenkinson | En kommentar

Det blev en lång natt efter galan och en lång resa hem (till Gävle) från Umeå och därmed kommer min sammanställning från galan först imorgon efter att jag fått min skönhetssömn. Tills dess får ni hålla tillgodo med videon från matchen som fick mig att fullständigt tappa fattningen. Efter att ha ställt mig upp och skrikit ut min glädje över resultatet i matchen märker jag att de andra på pressläktaren inte visade samma känslomässiga uttryck. Längtar till dagen då hela pressläktaren lyfter med mig…

En kommentar »

  • Lärar-Martin skrev:
    14 december 2009 kl. 00:13

    Skakig film och en fet ljusrigg ivägen till trots; bra kimura där. Det gick undan. Men ska TT följa med Gustafsson och de andra får det allt bli ett par pass på närmsta boxningklubb extra. Grattis, Tor! :)

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.