Hem » Bellator

Bellator har fyllt turneringen i weltervikt

28 februari 2010 kl.15:39 av Joakim Borgudd | 6 kommentarer

Bellator har nu annonserat den första omgången av sin turnering i weltervikt och det kan bli ett par riktigt tuffa matcher. Här kan du läsa mer om turneringen i fjädervikt där alla namn också är bokade.

I den första matchen ställs löftet Ben Askren som sägs vara en av de bästa brottare som börjat med MMA, på ett tufft test i sin blott fjärde match då han möter UFC-meriterade Ryan Thomas. Däremot verkar det kunna bli en lättare resa för Dan Hornbuckle som slog igenom i Sengoku förra året, han ställs mot Sean Pierson. Se de klara matcherna nedan, den första matchen går den 15 april i i Chicago medan de andra går veckan efter. Vinnaren i turneringen får en match mot mästaren Lyman Good.

Ben Askren (3-0) vs Ryan Thomas (10-3)
Dan Hornbuckle (19-2) vs Sean Pierson (9-4)
Jim Walhead (18-5) vs Jacob McClintock (6-0)
Brett Cooper (12-5) vs Steve Carl (12-1)

6 kommentarer »

 • Norre skrev:
  28 februari 2010 kl. 17:24

  Bellator gör allt på rätt sätt, försöker inte konkurera ut UFC eller köpa några superkända fighters, kommer bli helt grymt och följa detta!

 • sebbe skrev:
  28 februari 2010 kl. 19:08

  det lovar gott!

 • Rebel-Ape skrev:
  1 mars 2010 kl. 00:49

  Norre säger ÄNTLIGEN något vettigt :) det var på tiden!

 • Norre skrev:
  1 mars 2010 kl. 08:59

  Where is the love? :(

 • Rebel-Ape skrev:
  1 mars 2010 kl. 19:13

  The love died when u refused to admit that u was TOTALLY wrong about outcome of Henderson Vs Bisping, remember honeybunny? Min lillebror vista hur den matchen skulle sluta, men jag förstår UFC’s propaganda hype kan at på en, if dig….Bisping? nigga please :D

 • Norre skrev:
  1 mars 2010 kl. 21:42

  Ha! Jag står fast vid det jag har sagt, men jag hade helt fel som du vet. Dock så vet både du och jag att den mannen som klev in mot Hendo den dagen var sig inte lik. Ja jag behöver inte förklara för dig vad som gick fel. UFC’s propaganda? Jag har haft Bisping nära hjärtat sen första gången jag såg honom på TUF. BOOYAKASHAKK

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.