Hem » Övrigt

Bitetti Combat 5

24 november 2009 kl.07:29 av Patrick Jenkinson | En kommentar

Tommy Speer var den favorittippade bondpojken i TUF6 som inte riktigt lyckades gå hela vägen då han förlorade i finalen med Mac Danzig och hans biljett ur UFC blev förlusten mot Anthony Johnson där Speer blev rejält utslagen. Efter den förlusten gick det rykten om att Speer valt att spela Farmville på heltid och han försvann från min radar.

Men tydligen så gav han inte upp och han har vunnit de senaste fyra av fem matcher han gått och nästa test för honom blir meriterade Eduardo Pamplona vid Bitteti Combat 5 den 12 december i Sao Paolo, Brasilien. Jag kommer ihåg att jag inte hade många vänliga ord att säga eller skriva om Speer (då han påminde allt för mycket om Matt Hughes i flera avseenden) men det kommer bli intressant att se hur och om han utvecklats.

Övriga kortet är inte lika spännande då Rizzo vs Overeem lär inte ta längre än en 1 minut, Jeff Monson lär använda hela matchtiden för att försöka vinna genom att tråka ut sin motståndare och Murilo Rua kommer visa att han önskar att han var en shogun istället för en ninja.

Hela matchkortet
Pedro Rizzo vs Valentin Overeem
Murilo “Ninja” Rua vs Jason Jones
Fábio Maldonado vs Travis Wiuff
Gustavo Ximu vs Ricco Washington
Glover Teixeira vs Jeff Monson
Eduardo Pamplona vs Tommy Speer
Alessandro Steffen vs Francimar Bodão

En kommentar »

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.