Hem » UFC, UFC 105

Bloody Elbow skriver om Gustafsson

16 oktober 2009 kl.10:46 av Patrick Jenkinson | Inga kommentarer

Det är inte bara i Sverige vi skriver om Alexander ”The Mauler” Gustafsson inför hans debut i UFC. Nu har även Bloodyelbow skrivit en artikel om honom och om MMA i Skandinavien vilket är väldigt roligt.

Man tar där upp exemplen med Per Eklund och David Bielkheden man verkar ändå tro en hel del på Gustafsson. Man gör en ganska utförlig beskrivning om hans bakgrund vilket är väldigt roligt inför hans framtida karriär och hans rykte internationellt. Med en vinst i debuten kan han ha en mycket spännande tid framför sig, han har definitivt ålder framför sig, men som man skriver i artikeln kommer det bli ett tufft test för honom även om han har givna fördelar mot Jared Hamman.

”The Mauler har mycket att bevisa på UFC 105. Kan han vara en fighter som till slut bevisar att Skandinavien kan producera en framgångsrik fighter i lätt tungvikt? Hans längd, räckvidd och bakgrund ger honom definitivt fördelar över Hamman, men vi vet inte skillnaden mellan hans träning och den i Nordamerika förrän i November. Historien säger att Gustafsson har dåliga odds för att lyckas men det finns alltid undantag.”

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.