Hem » Nyheter/Rykten, Strikeforce

Bobby Lashley till Strikeforce

11 december 2009 kl.08:47 av Joakim Borgudd | 4 kommentarer

Nu skriver MMAmania att wrestlingstjärnan Bobby Lashley har skrivit kontrakt med Strikeforce. Denne har ryktats vara på väg dit i månader men först nu har man alltså kommit överens. Konktraktet är över flera år men i övrigt är inte detaljerna presenterade. Debuten kommer att ske den 30 januari i Florida mot en ännu icke namngiven motståndare.

Lashley spåddes bli den nya Brock Lesnar när han debuterade i december förra året men det pratet avtog efter att han i sin andra match knappt besegrade en otränad Jason Guida. Sen dess har det blivit två vinster, senast mot Bob Sapp i juni och de vinsterna har varit desto mer övertygande. Innan wrestlingen hade Lashley en karriär som collegebrottare och nu tränar han med American Top Team vilket borde göra att han fortsätter att utvecklas.

4 kommentarer »

 • Mathias skrev:
  11 december 2009 kl. 14:43

  Lashley wrestlas fortfarande i TNA, förbundet som Hulk Hogan babblade om på senaste TUF-finalen. Kanske läge att bestämma sig för det ena eller det andra med tanke på skaderisk och trovärdighet.

 • Joakim Borgudd skrev:
  11 december 2009 kl. 15:28

  Jasså, tack för rättelsen! Mina kunskaper i wrestling är minst sagt ringa men som du säger borde han kanske bestämma sig, tar nog hela ens tid att bli bra på MMA…

 • MMAFan skrev:
  11 december 2009 kl. 19:18

  Han behöver väl stålar för att kunna uppehålla den där fysiken, lär kräva sitt egna lilla labb.

 • Vinnysimmo skrev:
  11 december 2009 kl. 19:48

  Skönt att han sticker till Strikeforce.
  Då kommer han inte ha like mycket tid till att tråka ut mig i TNA.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.