Hem » UFC, UFC 108

Cantwell kanske aldrig går match igen

31 december 2009 kl.08:50 av Joakim Borgudd | 3 kommentarer

Tidigare i veckan blev det klart att Steve Cantwell fick hoppa av sin match på UFC 108. Där skulle den förre mästaren i WEC ha mött vitryssen Vladimir Matyushenko men inga uppgifter lämnades kring dennes skada. Det har inte heller presenterats en ny motståndare till Matyushenko vilket gör att man får anta att han också är borta från galan.

Uppgifter idag från Dana White idag säger att Cantwell har allvarliga medicninska problem och kanske aldrig kan gå match igen. White lämnar inga mer uppgifter kring sjukdomen och intressant nog dementerade Cantwells team först uppgifterna om hans avhopp från galan. Men förhoppningsvis får vi snart mer information om det här.

3 kommentarer »

 • niclas 1 skrev:
  31 december 2009 kl. 09:59

  Den enda MMA-utövare, vad jag kommer på, som jag fullkomligt avskyr, varför jag inte är ledsen över hans ”öde”. Detta då han efter submissionvinsten över Razak Al-Hassan och den senarares otäcka armskada, ropar att han alltid velat slita av en arm. Kanske är hans medicinska hinder ett av livets ironier. Hade jag varit religiös hade jag trott det varit fråga om Gudsstraff…

 • erik skrev:
  31 december 2009 kl. 14:11

  En medicinsk skada som kan förstöra hela hela hans framtida karriär för att han sa en dum sak? Själva armbrytandet var ju inte hans fel. Han satte Al-Hassan i en klockren armbar och då borde ju killen ha vett att klappa, annars får man faktist skylla sig själv

 • niclas 1 skrev:
  31 december 2009 kl. 19:13

  Jag säger bara att jag inte är ledsen för hans skull för att jag tycker han agerade som en gris, och jag vill inte se sådana i sportsammanhang.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.