Hem » UFC, UFC 113

Cote tillbaka mot Belcher

16 februari 2010 kl.09:19 av Joakim Borgudd | 7 kommentarer

Nästan ett och ett halvt år efter titelmatchen mot Anderson Silva har nu Patrick Cote rehabiliterat sitt knä och är redo för comeback. Kanadensaren är bokad för att möta Alan Belcher UFC 113 hemma i Montreal. Dessutom har UFC presenterat ett par andra matcher för galan.

Före mötet med Silva hade Cote vunnit 5 raka matcher i UFC, bland annat mot Ricardo Almeida, Kendall Grove och Scott Smith. Mot Belcher ställs han mot en tuff fighter som blandat och gett i UFC, senast vann amerikanen på ett mycket imponerande sätt mot Wilson Gouveia. Totalt har han gått 6-4 i organisationen.

En annan kanadensare på kortet är Sam Stout som senast slog Joe Lauzon på domslut, han ställs mot Jeremy Stephens. Denne vände senast en svit på två förluster genom att slå ut Justin Buchholz i september. Det lär bli en tuff match mellan två killar som helst står upp och byter slag. Möts gör även Jonathan Goulet och Marcus Davis, Tom Lawlor och Tim Credeur samt Johny Hendricks och T.J Grant. Huvudmatchen för galan går mellan Lyoto Machida och Mauricio ”Shogun” Rua. Kolla in alla klara matcher här.

7 kommentarer »

 • Jonte B skrev:
  16 februari 2010 kl. 11:35

  Patrick ”I fucked him up” Cote…

 • Alex skrev:
  16 februari 2010 kl. 13:23

  Vilket jävla skämt att dom sätter Sam Stout vs. Jeremy Stephens på main cardet. Stout är något utav det sämsta jag sett. 0 power i nävarna, och ändå ska han vara en ”striker”.

  Samtidigt sätter dom Johny Hendricks på underkortet IGEN, vilket är helt jävla bedrövligt, eftersom han är en framtida stjärna!

 • Tom skrev:
  16 februari 2010 kl. 13:34

  Håller och håller inte med Sam stout är rolig och se en jävla fighter slåss som bara den full action. Men att hendrics hamnar på underkortet är hemskt han körde över Amir totalt sist utan nånting och Amir fick ju segla upp på huvudkoetet

 • Jacob skrev:
  16 februari 2010 kl. 14:08

  Är det inte dags att släppa Davis. Han har inte varit så häftig det senaste.

 • Sarp skrev:
  16 februari 2010 kl. 14:47

  LoL att det finns fler än UFC som tycker att Sam Stout är något att ha gör mig förbryllad. Killen är en sk striker men har dålig teknik och ingen KO-power. Han kanske skulle haft lite krut i nävarna om han hade boxat rätt, han slår med ”armen” endast, noll rotation på övriga kroppen. Nej fan, den killen är inte alls något att ha.

 • niclas 1 skrev:
  16 februari 2010 kl. 18:57

  håller med, Stout är överskattad. Tror och hoppas på Jeremy, som definitivt har krut i nävarna.

 • Killah skrev:
  17 februari 2010 kl. 00:05

  Stout ar samst de som tycker han ar en bra fighter kan ingenting helt seriost. Hendrix verkar dock vara natt for framtiden!

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.