Hem » Dagens bild, UFC, UFC 111

Dagens bild

27 januari 2010 kl.07:48 av Joakim Borgudd | 21 kommentarer

Dan Hardy har pratat med MMAbay och säger att han jobbar hårt på sin brottning inför mötet med Georges St. Pierre den 27 mars på UFC 111. Enligt honom själv har han stora förbättringar att visa upp i mars, frågan är om man inte behöver tillbringa år i brottartrikå för att kunna matcha St. Pierres kvalité.

21 kommentarer »

 • Simon skrev:
  27 januari 2010 kl. 10:23

  Han ser fan stor ut

 • Smärker skrev:
  27 januari 2010 kl. 10:43

  Han har byggt på sig en del muskler ser det ut som!

 • Styrkan skrev:
  27 januari 2010 kl. 10:56

  Kul kille :)

 • shad skrev:
  27 januari 2010 kl. 11:29

  varför inte skita i brottningen och bara satsa allt på en ”matt serra” punch istället… han tror väl inte på allvar att all hans trikåtid är till någon nytta, eller?!?

 • Farujah skrev:
  27 januari 2010 kl. 11:30

  Smärker, han är ju ordentligt nedbantad till fightnight, så här fyllig är han vanligtvis, skulle inte förvåna om han går runt på drygt 90 kg.

 • Andreas skrev:
  27 januari 2010 kl. 12:01

  Hardy har ju alltid sett ut sådär mellan matcher, han är riktigt stor för ww. Klart det är bra att han jobbar på sin brottning, även fast han förmodligen inte kommer ha en chans i klinchen. Men om all tid han tränar brottning nu kan generera att han klarar en extra takedown, så kanske det är det som gör att han får in sin lucky punch…

 • Alexander on tour skrev:
  27 januari 2010 kl. 13:04

  Gsp plockade ner Huges och Kos hur lätt som helst. Han har inga i n g a problem med att ta ner Hardy.

 • andreas skrev:
  27 januari 2010 kl. 13:04

  shad

  klart han måste träna på sin brottning. Han kommer ju fortsätta fightas efter gsp. Så skadar inte att gradvis få upp sin brottning. Men får hoppas han klara av några takedowns och sen slå ner gsp. Inte så troligt men hoppas på de.

 • andreas skrev:
  27 januari 2010 kl. 13:10

  alltså klara att stå upp på gsp takedownsförsök. tro inte att hardy kan plocka ner gsp precis.

 • Morgall skrev:
  27 januari 2010 kl. 13:35

  vi får heller inte glömma bort att GSP har skakat en del fighters stående, Thiago alves åkte på en höger av gsp och föll ner, likaså Jon fitch ett par gånger för att nämna några, så Dan hardy står inte helt säkert stående, även om han är nu har ett edge där, ”på pappret dvs”

 • julle skrev:
  27 januari 2010 kl. 15:09

  Haha, jag älskar hardy

 • Jonte B skrev:
  27 januari 2010 kl. 15:17

  Tycker Hardy verkar riktigt skön! Jag vet fan inte varför men jag har en så sjuk känsla av att han kan skaka GSP. Tycker han har fått bra fighters att se så jävla dåliga ut. Men det troliga är självklart att GSP kommer stå där som dominant segrare återigen.

  Jag hoppas bara att GSP kan få någon lagom smäll eller två så att han iaf tvekar nååågra procent med sina nedtagningar. Vill helst slippa se fem ronder till av nedtagningar och ”riskfri” ground and pound och få en lite mer spännande match.

 • skurtbert skrev:
  27 januari 2010 kl. 16:38

  Angående muskelmassa mellan match och dagen före match:

  GSP under träning: http://media.canada.com/idl/mtgz/20080327/113729-36974.jpg
  GSP vid invägning: http://www.hardbody.com/news/wp-content/uploads/2009/01/gsp.jpg

  Som sagt lite skillnad även där :P

 • shad skrev:
  27 januari 2010 kl. 17:39

  Andreas.

  Jag menar inte att han ska sluta träna brottning för alltid, givetvis… Alla fighter bör sträva efter att bli bättre inom alla områden och på så sätt bli mer kompletta fighters… särskilt om man ligger efter på ett område…
  Men generellt verkar de som att folk ”matchtränar” lite märkligt ibland… När man vet(!) att man kommer hamna på rygg oavsett, så kanske man borde satsa mer på de man e bra på och där man har störst chans att vinna… han hinner knappast jämna ut brottningsnivån med GSP på ett par månader eller!??
  Det är lika dumt som att demian maia skulle koncentrera sig på att köra standup ett par månader innan han skall in och möta en striker? bespara mig kommentarer som att en bättre standup skulle öka hans chanser att sätta upp en nedtagning. Jag pratar som sagt om den träningen som folk specifikt lägger upp veckorna innan en bestämd motståndare…

 • rasmus skrev:
  27 januari 2010 kl. 18:18

  Jag är mest nyfiken på hur GSP kommer klara bantningen den här gången,nu när han lagt på sig mer muskler och vikt.Borde vara nemas problemas,men..?

 • Morgall skrev:
  27 januari 2010 kl. 19:31

  Shad

  Då kan vi ta det enkla exemplaret nu under den senaste galan mellan Rashad Evans och Thiago silva..

  Thiago silvas styrkor är primärt Bjj, och sekundärt hans standup.
  Hans svaghet däremot är hans brottning, och hans tendens att ”stanna upp”

  Rashads styrkor å andra sidan är primärt hans brottning och sekundärt hans standup.
  Rashads Svaghet är hans bjj, men ändå en semifördel i att han kan neutralisera sig defensivt mot andras submissionsförsök.

  Vi kunde se ganska klart vem som dominerade matchen, Thiagos brist på brottning gjorde att han förlorade matchen, Han framförde i post fight intervjuven att han inte klarade av rashads takedowns och att han borde ha tränat brottning mer..Det handlar inte om att man ska vara bättre än sin motståndare på något motparten är bra på, utan att kuna neutralisera det så got det går, för att gå in i sin egen styrka.

  Ännu ett exempel var Matchen mellan Efrain Escudero och Phillipe Nover..mycket enkel förklaring.

 • Jonas skrev:
  27 januari 2010 kl. 20:12

  shad, mfl

  möter man en kille som gsp skulle de va idiotiskt o inte träna brottning

  inte för att hardy har noll kompetens på det sen tidigare…eller för att han ens kommer o bli bättre än gsp på ngt sätt gällande brottningen,

  men självklart måste du fila till en ev svaghet..eller för att kunna bemöta en motståndares styrka

  därmed inte sagt att Hardy in tränar situationer där han är på rygg osv osv

  artikeln säger att han jobbar hårt på sin brottning….den säger inte att han skiter i alla andra aspekter

  i slutändan vinner ju klart Gsp ändå ;)

  gillar dock Hardys orädda respektlösa stil….tror den kan orsaka problem för Gsp…åtminstone en halv rond ;)

 • julle skrev:
  27 januari 2010 kl. 22:05

  Gud vad jag skulle flina om Hardy tog ner GSP och dominerade honom, HAHAHAHA snacka om att alla skulle få käka upp sin hatt

 • Jessicarelp skrev:
  17 april 2015 kl. 09:40

  Cymbalta For Hair Loss Cough Aspirin Down . Minocycline No Doctors Prescription 100 Metoprolol Succ Er 50 Mg Perluxan: Scientific Sell Finasteride Prescription Drug Iodine Allergy Cure India Prescription Imitrex T Shirt Viva Viagra . Seroquel As An Antidepressant Seroquel Insufflation Quetiapine Losing Weight Gain Celexa xanax bar fun. Hct Online With Cod Asacol Drug Class 5 Aminosalicylic Acid look harder. Buy cheap Clomid online at most competitive prices and get. Buy Cheap Clomid Pills. Purchase Authentic Fda-accredited Clomid, At U. s. Rogaine Cheap Foam Topical Solution .

 • carpinteyrotai skrev:
  21 maj 2015 kl. 15:34

  US distribute DEVELOPMENT DURING THREE free partition software OUT stroke THEM free partition software

 • canadian pharmacies skrev:
  12 december 2016 kl. 00:07

  canadian pharmacies without prescriptions supply medications only in environmentally friendly and biodegradable packages, as possess of our guarantee to operate in canadian pharmacies an environmentally stable manner. The shoot up of eco-friendly packaging demonstrates the mexican pharmacy online commitment nearing environmentally sustainable business.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.