Hem » Dagens bild, UFC, UFC 107

Dagens bild

15 december 2009 kl.20:49 av Joakim Borgudd | 17 kommentarer

Diego-mmabloggen

Bilden här hämtat från Dana Whites twitter och såhär ser man alltså ut efter fem ronder med BJ Penn. Men det är trots allt en klar förbättring sen den här bilden.

17 kommentarer »

 • cun skrev:
  15 december 2009 kl. 20:52

  Ha ha han kommer få ett ärr rakt på pannan som säger ”ÄGD AV BJ PENN”

 • julle skrev:
  15 december 2009 kl. 21:03

  Yes!

 • ludde skrev:
  15 december 2009 kl. 21:28

  Haha tror ärret går väck. Annars hade marvin eastman gått runt och sett ut som en hybrid elr ngt

 • Klasse skrev:
  15 december 2009 kl. 21:28

  ”BJ come fight me”

  Ser ut som han fick som han ville.:)

 • Paulo skrev:
  15 december 2009 kl. 21:33

  Är det småbran som hänger här på sidan? Båda är duktiga fighters. Båda gav hela sitt hjärta för att skapa en god show för oss passiva tittare. En måste förlora. Enkel matte. Skit snyggt då att håna den som förlorar. Och den som tyckte att man måste backa upp det man säger…Så länge man försöker säger jag. Mer än några av er gör tror jag.

  Annars hejade jag på BJ Penn och är glad att han vann. Men repekterar Sanchez för sin del i matchen.

 • MMAFan skrev:
  15 december 2009 kl. 21:51

  Paulo, bra sagt! Krigare över internet kan man ju inte komma undan dock…

 • JG skrev:
  15 december 2009 kl. 22:11

  Trodde nog ändå att det skulle se ännu värre ut. Han lär få ett ärr, men det ser rätt snyggt om man jämför med i lördags…

 • Tom skrev:
  15 december 2009 kl. 22:13

  @Paulo
  Tycker väl att håna kanske inte är rätt ord, visst har Diego fått mycket skit efter matchen med är de så konstig? går man runt och säger att man är BJ kryptonit, att man kommer ”pick him apart” att man bara kommer vinna, ”come fight me BJ” m.m ja då får man nog ta lite skit när man blir utklassar får in 7 slag på 25 minuter, och får själv 140 st i nyllet så man ser ut som en demolerad skumtomte, man gör 27 nedtagnings försök men lyckas med 0. Om man är så överdrivet over confident och får en så mycket pisk, ja då får man fan stå för de efter matchen vinst eller förlust. visst han gav allt och han tål styrk de visade han och han sak ha cred för de men han ska fan kunna ta lite skit också om man beter sig som han innan fighten. så är de konstigt om man ”hånar honom lite? Nä verkligen inte

 • julle skrev:
  15 december 2009 kl. 22:15

  Härligt Paulo way to go, där läxade du upp oss!

  För att säga en sak, så är det inte alltid så det går till och vi respekterar så klart även Diego som en duktig fighter med mycket hjärta också men du verkar ha missat hur han beter sig på olika videobloggar och olika videoklipp.

  Den handlar inte om att vara snorunge, det handlar om att vända lite av dom grejjerna han har sagt imot honom. Snälla kom inte här och lek mogen när du inte har en aning om vad andra menar när dom skriver.

  Det skulle vara kul och se allt du har skrivit på internet, lovar att det finns en å annan liten grej som du sagt som inte var så mogen, eller du kanske är 40 år går runt i kostym och hjälper folk av med barnvagnarna på bussen hela dagarna?

  Jobbar du med välgörenhet också? Allvarligt, alla skojjar till det lite omoget ibland.

 • Kemal skrev:
  15 december 2009 kl. 22:45

  O herre jävlar! Vilka svullnader. HARDCORE!

 • asdf skrev:
  15 december 2009 kl. 23:14

  @julle

  Det är väll ändå BJ som har ”rätten” att ”vända lite av dom grejerna han har sagt emot honom.” och inte keyboard warriors som inte hade något med fighten att göra.

  Men vem bryr sig? Det här är internet. No laws and No moral.

  FLAME AWAY!

 • julle skrev:
  15 december 2009 kl. 23:36

  hahaha

 • Alexander Öhrstrand skrev:
  16 december 2009 kl. 01:03

  Detta måste vara en av Hollywood computer enhanced images. För så bra som Diego ”The Retard” Sanchez ser ut på den här bilden reflekterar inte direkt matchbilden.

  För övrigt är jag förbannad på Bj som snackar skit om Florian som var respektfull innan sin match, men inte om Diego ”the retard” sanchez som snacka all möjlig skit. Diego lyckades dessutom avsevärt sämre än vad Florian gjorde.

 • Christoffer skrev:
  16 december 2009 kl. 10:06

  @ Alexnder Öhrstrand. Fast KenFlo sa ju något i stil med ”..It´s time to kill that master…”. Penn kanske tog det som ett riktigt dödshot och blev lite putt ;)

 • jöz skrev:
  16 december 2009 kl. 12:10

  Christoffer.

  Jo, så sade Florian, men 1) han sa det DIREKT efter en match 2) han sa det efter frasen ”I’ve always considered BJ a master.” (eller ngt i den stilen:p).

  Är det bara jag som hoppar upp och ner i soffan i väntan på rematchen Florian/Sanchez? Det är en riktigt bra match. Vi lär väl få vänta ett tag på att Diego läker ihop dock.

 • Akira skrev:
  16 december 2009 kl. 12:16

  Hade någon av er kallat Diego för ”the retard” inför honom? Om inte så tycker i alla fall jag inte att man ska gå runt här och skriva det.

 • dinho skrev:
  16 december 2009 kl. 19:59

  haha jag tror ju verkligen oxå att Diego.s bryr sig om det man skriver här… men ärligt snackar man så mycket skit innan om att man ska vinna får man väll tåla lite negativ kritik

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.