Hem » Citat, UFC 109

Dagens citat

14 januari 2010 kl.20:32 av Joakim Borgudd | En kommentar

”Från vad jag förstår så får jag en titelmatch om jag vinner. Jag tycker att Vitor Belfort är en grym fighter. Jag håller inte nödvändigtvis med om att han får en titelmatch, helt enkelt för att han inte gått match i mellanvikt. Hans första match i UFC var i 195, men ska jag vara ärlig spelar det ingen större roll för mig. Jag har en bra match på gång och jag måste möta alla de här killarna ändå.”

Nate Marquardt har pratat med MMAweekly och tror alltså på en titelmatch om han vinner mot Chael Sonnen på UFC 109. En seger där och Marquardt har fyra segrar sen den hårfina förlusten mot Thales Leites, totalt har han vunnit 8 matcher i UFC. År 2007 förlorade han mot Anderson Silva i en titelmatch och kanske är det snart dags igen.

En kommentar »

  • julle skrev:
    14 januari 2010 kl. 20:58

    MarQan har utvecklats grymt

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.