Hem » Citat, TUF 11, UFC

Dagens citat

26 januari 2010 kl.16:00 av Joakim Borgudd | 10 kommentarer

”Jag saknar fighting och jag vill fightas, så det är vad jag gör. Jag vill ha en annan match efter det och sen ytterligare en match. Förhoppningsvis blir Dana nöjd med mina två vinster och ger mig en match mot en utmanare och efter det en titelmatch. Det är fyra matcher och ungefär så långt framåt jag tänkt.”

Chuck Liddell har pratat med Las Vegas Review Journal om sin kommande match mot Tito Ortiz och sina framtidsplaner. Han är fortfarande fast besluten att bevisa för Dana White att han är en fighter att räkna med trots fyra förluster i sina fem senaste matcher. Matchen mot Ortiz väntas bli av i sommar efter att TUF11 avslutats.

10 kommentarer »

 • Daniel (filmtips m.m) skrev:
  26 januari 2010 kl. 16:35

  Blir nog till att ändra gameplan om han vill börja vinna…
  Men mot Ortiz funkar nog gamla vanliga Chucken.

 • Klasse skrev:
  26 januari 2010 kl. 16:46

  Mer skillset som måste ändras än gameplan och det kanske man inte kan när man är så pass gammal. Men instämmer gamla Chucken lär funka mot Ortiz.:)

 • dinho skrev:
  26 januari 2010 kl. 18:34

  han borde nog inte gå upp mot någon i top10 lwh iaf:)

 • Farujah skrev:
  26 januari 2010 kl. 18:41

  Han måste besegra någon relevant fighter, vilket jag har svårt att se. Chuck såg inte dålig ut mot Shogun på något sätt, men han är ingen toppfighter längre. Han skulle kunna gå matcher mot fighters strax utanför top10 och säkert vinna många av dom, men mot det absoluta toppmotståndet kommer det inte hålla.

  Han har redan förlorat mot Shogun och Evans, en fjärde match mot Randy tror jag han skulle vinna, dock lär ju intresset för den vara ganska svalt.

  Den lätta tungvikten är så djup, jag har svårt att se honom besegra killar som Brandon Vera, Jon Jones (en otrolig talang men är ju inte på långa vägar relevant för en titelmatch än så länge), Thiago Silva, Luiz Cane, Rich Franklin osv osv.

 • julle skrev:
  26 januari 2010 kl. 19:31

  Är det bara jag som Tycker folk börjar överdriva? Farujah du säger exakt som alla Journalister i USA, att jones är en talang men inte redo på långa vägar. Okej när folk sa det för 3 matcher sedan, men nu? Efter allt snack så tror jag nästan han kommer vara en omogen talang hela sin karriär

 • jöz skrev:
  26 januari 2010 kl. 20:40

  julle

  Jones hålls hårt av UFC. Han har hittills inte slagit någon i den absoluta eliten av divisionen och kan därmed inte räknas som en toppcontender ÄN SÅ LÄNGE. UFC verkar ta den snälla vägen med Bones, vilket innebär att han får mogna mot blandat motstånd ett tag. Han var mycket bra mot Hamill, men samtidigt kan väl ingen med gott samvete kalla Matt en topfighter? Han har sin brottning men mycket mer än så är det ju inte. (Tunga händer förvisso, men de svingas oftast från höften.)

  F ö kan nog Chuck glömma en titelmatch. Han bör då i varje fall ta två top-10-fighters i 205. Det vill säga att han skulle behöva springa igenom namn som

  Shogun/Machida
  T Silva
  Evans
  (Rampage)
  Lil Nog
  Jones
  Griffin
  ———
  Jardine
  Franklin
  Cane

  Ser inte i dagsläget att han tar någon där uppe.

 • Alexander on tour skrev:
  26 januari 2010 kl. 22:42

  Snälla låt Chuck möta följande personer i följande ordning

  Tito: Där han vinner split

  Couture: Där gubbarna har en sluggfest

  Alexander Gustavsson: Så vår svenska stjärna får knocka en legend och höjd status

  Coleman: Så att Chuck får avsluta sin karriär med en sista KO vinst.

  Sen inget mer Chuck snälla! Det blir bara ledsamt att se.

 • Pulvertomte skrev:
  26 januari 2010 kl. 23:44

  Fuck yeah! ser fram emot att se Chuck i cagen igen ^^

 • Farujah skrev:
  27 januari 2010 kl. 11:46

  Julle, det är stor skillnad på att besegra Bonnar, hamill (för det var ju en seger) och O’brien, till att slå toppfighters som Rampage, Shogun, Thiago Silva, Luis Cane, Lil Nog, Evans, dit är det faktiskt ett stort steg.

  Jones har sett helt fantastisk, matchen mot Vera kommer nog att säga en hel del, stilmässigt tror jag att det är en match som passar honom ganska dåligt. Vera är en grym grekisk – romersk brottare, ett sollit brunbälte i BJJ samt riktigt bra standup. Även om Jones skulle vinna, så är han fortfarande inte relevant för en titelchans, då Vera inte ens är top10. Han kommer säkerligen att behöva gå samma väg som Machida, dvs 6-7 matcher innan han får chansen.

 • Johnsson85 skrev:
  27 januari 2010 kl. 17:12

  Hade vart kul att Wanderlei gå upp till 205 för en returmatch mot Chuck och knocka honom.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.