Hem » Citat, Strikeforce, UFC, UFC 112

Dagens citat

2 februari 2010 kl.15:23 av Joakim Borgudd | 8 kommentarer


”Jag ser mig själv fast två viktklasser tyngre i Mousasi. Han är en grym fighter och är väldigt öppen för idéer, han är fantastisk helt enkelt. Han visade mig två nyttiga tekniker, de två sakerna jag lärde mig idag är värd hela resan. Jag är väldigt lycklig och jag komer att jobba på det en hel del. Om jag kunde välja mellan pengar, kändisskap eller visdom och kunskap – skulle jag ta visdom först, utan tvekan. Jag är redan nu en bättre fighter än jag var före träningen, jag har mer kunskap.”

Georges St. Pierre berättar för Josh Gross på Sports Illustrated att han verkligen gillat träningspassen med Gegard Mousasi som vi tidigare rapporterat om. Enligt texten verkar de båda mästarna ha haft det riktigt roligt tillsammans, kanske kan det betyda fler möten i framtiden. Så håll utkik efter några likheter med Mousasi hos St. Pierre när han möter Dan Hardy.

8 kommentarer »

 • niclas 1 skrev:
  2 februari 2010 kl. 15:34

  Om det är någon mer än jag som har svårt att förstå första meningen så tolkar jag den så här: ”Jag ser mig själv i Mousasi, fast i två viktlasser tyngre” (detta är ingen kritik, och det är möjligt att det bara är jag som hade svårt för meningen).

 • julle skrev:
  2 februari 2010 kl. 16:15

  mäktigt!

 • Jens skrev:
  2 februari 2010 kl. 16:16

  GSP kommer köra över Hardy. De ligger på två helt olika plan.

 • Farujah skrev:
  2 februari 2010 kl. 16:47

  Hardy blev utbrottad och kontrollerad av vår egna Diego Gonzales under stora delar av deras möte, GSP kommer plocka honom, tidig sub eller TKO.

 • Karl-GSP skrev:
  2 februari 2010 kl. 17:19

  Jag vågar inte ta ut segern i förskott för Hardy är legitim i divisionen..
  men det är ju bara så att GSP är KONUNGEN!

  Am i right or am i right?

  http://www.youtube.com/watch?v=Cl-beMYQ-K0

 • Torsten skrev:
  2 februari 2010 kl. 19:16

  The king of boredom.

 • niclas 1 skrev:
  2 februari 2010 kl. 19:46

  Bävar inför UFC:s kommande hype av Hardy. Han är inte chanslös såklart, men grym underdog, men de kommer få det att låta som att han har mycket goda chanser.

  King of bordedom, ha!ha!
  Kul sagt, men jag håller inte med.

 • Alexander on tour skrev:
  2 februari 2010 kl. 22:10

  Gsp kunde till och med ha kostat på sig att bli två snäpp sämre efter sin träning med Mousasi och ändå spöat Hardy med en hand bakom ryggen.

  Den enda ev upset möjligheten som finns är att Gsp sagt att han vill jaga en KO. Bas Rutten sa ”Dont chase the KO, it will come to you. If you chase it, you will be the one who gets Knocked out”.
  Men även det har jag svårt att se. Gsp är bättre stående också.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.