Hem » Citat, UFC, UFC 109

Dagens citat

8 februari 2010 kl.09:02 av Joakim Borgudd | 45 kommentarer

”Jag mår fruktansvärt just nu, jag blev cuttad i fighten, jag blev nerslagen och jag blev strypt. Det var 15 hemska minuter, men det här är the Ultimate Fighting Championship. Jag skulle föredra att möta Anderson före Vitor, även om jag tror att Vitor är en bättre fighter. Vitor har aldrig förlorat en stående fight, inte en enda. Jag är ett fan av honom så jag vet. Koden för att slå honom finns där ute, men det har aldrig gjorts av en stående kille. Det har gjorts av någon som kan trycka dra och pressa ner honom. Det är det enda vapen som Anderson saknar…Anderson är fantastisk, han är mästare av en anledning. Det förstår jag, jag är inte galen. Jag möter hellre honom som är lång och stor med långa ben som jag kan köra över. Det kommer att bli en verbal nerslagning, Anderson Silva kommer att gråta innan det är över.”

Efter helgens seger över Nate Marquardt har Chael Sonnen fått ännu mer vatten på sin kvarn. Ska man tro på vad brottaren sa i en intervju har han alltså verktygen att slå både Anderson Silva och Vitor Belfort. Svaret på det får vi senare i år då han går titelmatch mot vinnaren av dessa.

45 kommentarer »

 • Farujah skrev:
  8 februari 2010 kl. 09:16

  Chuck besegrade ju vitor i en fight som mestadels utspelade sig på fötterna, chuck sänkte till och med vitor med en höger.

 • Joakim Borgudd skrev:
  8 februari 2010 kl. 09:23

  Du ser, Sonnen verkar inte ha det bästa minnet, däremot börjar jag tycka att en del han säger är ganska underhållande. Vi kan ju i alla fall se fram emot tidernas roligaste trashtalk inför hans titelmatch.

 • Morgall skrev:
  8 februari 2010 kl. 09:23

  Ända ifrån det att Chael mötte Dan Miller så har dem flesta tvivlat på honom,
  Nu när han har besegrat två stora contenders, Yushin Okami och Marquardt i divisionen, så känns det att han kan få säga det..Han har bevisat för dem allra flesta att med hans starka brottningsbas och mentala uthållighet kan få saker och ting gjort, trots att han brister i sin standup och i sina Submissions.

  Ingen tvekan att han använder sin mun för att få uppmärksamhet, vare sig man gillar eller ogillar hans kommentarer, så öppnar han både ögon och öron hos folk.

 • Daniel (filmtips m.m) skrev:
  8 februari 2010 kl. 10:17

  Jag gillade inte Chael innan matchen mot Nate, varken som fighter eller person (mycket skitsnack, spelar ingen roll vad hans anledning var). Fick lite mer respekt för honom efter matchen, trots att han är en tråkig fighter.
  Citatet Borgudd skrev lät dessutom bättre på engelska och man hörde Chael säga det på ett skämtsamt sätt. Så nog kan han vara vettig då han inte hittar på fantasi saker…
  Men har han ju tydligen gott självförtroende med, så blir svårt ibland att veta hur det ligger till. :)

 • 32 centimeter skrev:
  8 februari 2010 kl. 10:51

  Vad hände..?

 • Lasha skrev:
  8 februari 2010 kl. 11:40

  Han har ju hamnat i samma fack maynard, han kan inte avlsuta fighter. Ett rätt viktigt moment i mina ögom. Så tråkiga fajter, klart som fan att han måste snacka lite skit för att han ska få tid i media. Ere nån som har sett Sonnen göra ett försök till avslut stående, tycker att han hade flera lägen i slutet av senaste matche mot nate att avsluta stående, i slutet när Nate va helt färdig.

 • pekka skrev:
  8 februari 2010 kl. 11:43

  Ja, jag gav inte Sonnen en chans mot Nate, men ack så fel jag hade, han stog verkligen för vad han sa innan matchen. Kanske är han den svåraste fighten för Silva iom att Henderson är den enda som skapat problem för honom på senaste tiden :) Jag tror inte Silva vill ha en skitig blodig gnuggmatch, kanske lite därför han inte ville möta Henderson igen. Sen vet man ju aldrig hur Silvas cardio är i middle, han får ju onekligen cutta bra och speciellt nu när han är i lhw och härjar.

  Bara lite tankegångar, jag vill ju alltid övertala mig själv om att contenders har en bra chans också för att göra matcherna intressantare :D

 • calle skrev:
  8 februari 2010 kl. 12:17

  jag förstår inte hur vissa tankergångar går ang tråkiga matcher. Sonnen kanske inte avslutar matcher, men vad gör det? han bjuder ju på strålande teknik, hjärta och cardio. faan vissa här är ju inte bättre än publiken på plats som buuar så fort det inte är knock alla hendo vs bisping.

  jag själv ser hellre en grym 15min tekniksmatch än att någon får in en luckypunch där båda står och svingar.

 • Jacksatan skrev:
  8 februari 2010 kl. 12:36

  Jag tror absolut han har chans mot Silva. Lyckas han bara undvika att bli smashad innan han kommer till nedtagningsförsöket så kan han grinda ut en vinst.

 • Farujah skrev:
  8 februari 2010 kl. 12:57

  Tror inte Sonnen kan grinda sig till en vinnst mot Silva, matchen är 25 minuter lång och Anderson kommer förmodligen att ta sin chans, cirkla och frustrera Sonnen, det går inte ens att jämföra nates striking med hans. Finns det ens någon fighter som har lika bra standup skills som Silva, han var riktigt vass när han slog ut franklin för första gången för snart 3.5 år sedan, men han känns om möjligt nästan ännu vassare idag, han blir bara bättre.

 • MMAFan skrev:
  8 februari 2010 kl. 13:41

  calle: Tror större delen av dom som kollar på MMA vill se ”grymma knockouts”… Inte särskilt kultiverad publik.

 • Aldo skrev:
  8 februari 2010 kl. 13:56

  Chaels mentala tuffhet är hans styrka, som många beskrev det satt jag också chockad över hur lätt Nate hamnade på rygg och var fysiskt helt utmattad. Sonnen ville verkligen vinna matchen mer jämfört mot Nate. Han offrade sig själv för den här vinsten fastän han fick äta knän o smällar, gjorde han vad som behövdes för att styra matchen. Om det blir en eventuell match mot Andersson så kommer det att bli spännande hur den mentala matchen innan ringen utspelar sig och om verkligen Chael kan ”get under Silvas skin”. För många fighters blir knäckta mentalt innan fighten mot Andersson men jag tror verkligen Chael kan ge han en match där. I ringen dock kommer Chael att få smaka på Anderssons långa och vackra jabb som följes upp med knän och sparkar.
  Om inte Vitor stjäl showen i Abu Dhabi såklart.

 • julle skrev:
  8 februari 2010 kl. 14:55

  Jag tycker det är lustigt när folk alltid pekar ut allas svagheter respektive styrkor.

  Vadå Sonnen är tuff mentalt? Vad vet ni egentligen? Samma sak att typ säga hur farlig Machida är på BJJ när han aldrig har legat på mattan i UFC, sånna saker gör mig så trött. Okej han har ett svartbälte under någon tränare, visst det accepterar jag, han kan säkert göra ett armbar. Men ibland kan jag höra folk säga ”ööö om han tog ner machida hade han blivit stekt av machida”. Sånt är bara lustigt enligt mig.

  Då vill jag inte ens gå in på brottnings-tugget som det alltid snackas om…

  Detta är ett fenomen jag stöter på väldigt ofta nu tycker jag, att alla säger exakt hur allting är, att folk är tuffa mentalt att folk är bäst på bjj men aldrig får visa det och att någon minsann har en väldigt vass höger som bara väntar på att landa….

 • Oscar skrev:
  8 februari 2010 kl. 15:07

  Jag skulle fan inte översätta ”blueprints” till koden. Blueprints är ju typ en ritning på något som sedan ska göras. Så blueprints betyder lösningen.

 • Oscar skrev:
  8 februari 2010 kl. 15:10

  Snälla när det är citat, varför inte lägg in citatet, vi kan engelska här i Sverige och när du översätter så försämras verkligen styrkan i orden. Och kan de inte engelska är det fan på tiden de lär sig. För seriöst, vem vill se på UFC med du totalt genomruttna Robertobröderna. De kan verkligen noll.

 • Oscar skrev:
  8 februari 2010 kl. 15:12

  ojojojojoj du har ju översatt så mycket fel, varför inte bara lägga in videoklippet, jag har sett på det minst 3 gånger för att det är så jäkla bra.
  Alla nyanser som han hade i intervjun försvinner vid din översättning som är helt galen.

 • Joakim Borgudd skrev:
  8 februari 2010 kl. 15:23

  I nyhetstexter på svenska översätter man citat, det handlar inte om att vi inte tror att folk inte kan engelska.

  Självklart blir det ibland inte riktigt samma sak när man översätter – särskilt när man förkortar saker som i det här fallet, men jag gör så gott jag kan och tycker du jag missat hans sarkastiska ton är det ju synd. Men hela hans uttalande där jag översatt ifrån finns ju länkat i texten och är fritt fram att läsa för den som vill.

 • andreas skrev:
  8 februari 2010 kl. 16:21

  tycker inte man kan säga att sonnen fightas tråkigt. visst han kanske inte avslutar men han bjuder upp till 15 min fight. inte ligger inte och vilar direkt.,

 • Farujah skrev:
  8 februari 2010 kl. 16:34

  Julle, det är folks åsikter, och sist jag kollade fick man uttrycka sig på vilket sett man ville utan att kolla med dig först. Hur vill du ha forumet, att alla ska sitta tysta?

  Sen begår du rena faktafel i din text, machida har varit på mattan i UFC, han drog faktiskt ut Sokoudjou på en arm triangel om det nu kan vara värt något, så visst har han submissions.

  Det är väl klart att ingen här vet hur tuff Sonnen är då han förmodligen aldrig pratat med någon direkt här på forumet, men det är väl något som kan avspegla sig i fighten? Han tog emot ett par hårda slag, samt fastnade i vad som såg ut att vara 2 tajta giljotiner, varav den andra satt riktigt hårt.

  Har bara en fråga, till dig, och det är hur myckte din inet penis växte efter det här inlägget?

 • Pirreus skrev:
  8 februari 2010 kl. 16:58

  Jag hatar lay n pray stilen som brottare brukar komma in med, tycker även att det är tråkigt när Tim Sylvia tryckte upp folk mot buren och mer eller mindre vilade på sin motståndare. Men i den här galan så jobbade Randy aktivt mot buren och bjöd på många fina slag i clinchen och Sonnen öste på hela matchen, tror aldrig jag sett en så intensiv brottare! Det kom ju slag varenda sekund och jag satt bara och gapade över hur grym cardio människan måste ha.

  @julle Sen kan jag hålla med dig julle om att folk ofta tar Joe Rogans åsikt och gör den till sin egen, utan att egentligen ha någon grund för sina åsikter. Fast när vi pratar om Sonnen så berätta han redan innan matchen att ”Nate the Great” hade vassare slag och sparkar än han själv men att han inte var en bättre fighter och att han inte har lika mycket hjärta. Han var hundra procent ärlig.. såg du knäet som nästan sänkte honom? Och giljutinen som nästan satt, den kraftfulla armbågen som cuttade upp hela pannan.. Blinkade han ens? Nej, han bara fortsatte och körde på! Sonnen är definitivt mentalt tuff! Det har han bevisat i matchen mot Nate, jag har inte blivit så imponerad av en fighter sen jag såg Cain Valesquez knockas ner på knä för att sedan av vilja fortsätta köra på och dominera Kongo.

 • Mathias skrev:
  8 februari 2010 kl. 17:22

  Skillnaden i en match mot Silva är ju Andersson också är stark mentalt. Det syntes på Nate hur frustrerad och desperat han blev, och då började han slarva med tekniker och positionering. Det tror jag inte Silva skulle göra, även om han blev grindad en rond eller två.

 • Morgall skrev:
  8 februari 2010 kl. 17:38

  Man blir påverkad ganska rejält av att bli cuttad som Sonnen blev, att hans driv ändå var att fortsätta fightas, fortsätta mata slag, att fortsätta kontrollera, var väldigt imponerande, Vi har sett fler fall på detta, Sean Sherk vs Kenny Florian, Cain vs Kongo.Brottare brukar oftast ha en mental tuffhet, ”att driva på”, vad som än händer.Goldberg nämnde att Brottare använder ordtrycket ”Embrace the Grind”.

  Vi får inte glömma att Nate är svartbältare i BJJ, men i bjj används oftast små pauser i varje moment där man kan vila emellanåt för att sedan gå in på nästa position..Men i Brottning pushas man till extremt konstant driv, och det sätter sig i ryggmärgen, där övergången till en annan sport sker ganska naturligt.

 • Mata leâo skrev:
  8 februari 2010 kl. 17:42

  direkt efter matchen snackade joe om matchen hade gått en rond till.. chael kan inte göra detta i 5 ronder mot vitor eller anderson. en riktig fighter med enormt hjärta though..

 • julle skrev:
  8 februari 2010 kl. 18:06

  Pierrus, det är precis det jag menar. Folk tar andras citat och gör om till sina egna och tror att det är så.

  Farujah, grattis du har visat hur patetisk du är en gång till, varför snackar vi om penis på internet?

  Det är klart jag fattar att det är allas åsikter men man kan ju inte ha åsikter baserade på fakta som man inte har någon aning om.

  Man kan ju inte säga att Phelippe Nover är tuff mentalt utan att egentligen fört en diskussion eller vart med honom i olika tillfällen. Sen självklart kan man väl skilja folk om dom är vrak eller stabila mentalt. Men att få det att låta som att Sonnen har UFC:s bästa psyke är ju absurt

 • julle skrev:
  8 februari 2010 kl. 18:09

  Pierrus för övrigt så är det så med Sonnen som han sa tidigare ”det kallas sanning” Jag tror att han är ärlig med hur han känner sig efter matcher, annars har man ju hört att fighters ofta ljuger efter för att dom är tjurskalliga.

  Sen beskrev han i minsta detalj allt som var jobbigt som du skrev också och det är ju inter varje fighter som gör det, alltså beskriver exakt vad som skadade honom. Om du tänker efter så är det många tuffa fighter där dom egentligen inte diskuterar efter vad som skadade personen

 • Aldo skrev:
  8 februari 2010 kl. 18:09

  När det gäller Chaels mentala tuffhet så påpekade Nate själv detta i en intervju med Ariel Helwani(mmafighting.com) och med tanke på att han själv tränat med honom och känner han personligen så då hoppar jag till den slusatsen. Plus att vi kan nog alla vara överens om att Chael inte är den bästa fightern varken stående eller på marken, fastän det finns många duktiga brottare i MMA så klarar dem flesta inte driva på när man blir hårt träffad eller dominerad i en match. Däremot Sonnen ger aldrig upp trots motgångar i matcher, då måste man vara tuff mentalt. Det roliga är just att upplysa varandra om olika fighters styrkor och svagheter ur oilka perspektiv och på så sätt få en givande diskussion ur olika vinklar och smaker.
  Tycker det är lustigt att använda ord som stekt i ett mma sammanhang Julle.

 • pauno skrev:
  8 februari 2010 kl. 18:12

  @julle

  du menar alltså att Jorge Gurgel inte hade ufc’s bästa bjj? :P

 • Max skrev:
  8 februari 2010 kl. 18:34

  Det är faktiskt för jävla roligt att bonnläppen Sonnen plötsligt börjar lukta värdselit. Fan vad han påminner om Forrest Griffin, tycker ni inte? Det är grovjobb, inget finlir. Men det funkar. Och han krossade Nate.

 • julle skrev:
  8 februari 2010 kl. 18:51

  :< du har rätt stekt var fel, jag tar tillbaka det. Borde ha skrivit friterad istället

  Fasen

  eller tyckte du jag hade rätt när du började låta som minijoerogan?

  Jag skulle säga att Sonnens styrka är hans fightingspirit och hans galna tempo.

  Jag vet inte om fightingspirit och mental styrka hänger ihop,men säkert på något sätt.

  Men Chris Leben som är en jävel på att ta smällar hit och dit… är han verkligen så stark mentalt? Ops, victory. Eller du sa väl att det var starkt att ta smällar?

  Jag retas lite, självklart är Sonnen stark mentalt men jag tycker bara det är roligt hur stor påverkan allt har för att helt plötsligt så har det blivit en grej.

 • Alexander on tour skrev:
  8 februari 2010 kl. 19:33

  Grymt av Sonnen att hitta ett sätt att vinna mot en på pappret bättre motståndare.

  Sonnen måste komma nära Anderson för att kunna brotta ner honom. På vägen in kommer han få äta brutala slagkombinationer. Att han överlever det är mycket mycket tveksamt. Väl på marken ska han undvika att bli svept och subbad, något som Anderson gjort mot utmärkta Bjj experter och brottare. Dessutom är Anderson fantastisk på att undvika att ta stryk när han ligger på rygg. Varken Hendo, Marquardt eller Travis Lutter lyckades orsaka honom någon nämnvärd skada när de hande honom under sig.

  Klart Sonnen försöker hypa til sig en match mot Anderson, varför skulle han inte göra det. Han får då vara main event, tjäna mer pengar, få fler sponsorer och skulle han mot all förmodan vinna så är han kung. Förlorar han så…ja det har ju alla andra gjort, det är väl ingen skam.

  Men Sonnen kommer aldrig aldrig aldrig aldrig vinna över Spindeln.

 • Farujah skrev:
  8 februari 2010 kl. 20:05

  Julle, har inte någon lärt dig att det är lönlöst att ge sig in i krig man inte kan vinna? Jag menar, jag har inga som helst problem med att snacka ut dig gång på gång, tänkte mest för din egen skull att du kanske borde hitta någon bättre hobby. Det är ju bra att du förstår abstrakta uttryck, men med tanke hur du skriver så borde jag inte ha lagt ribban så högt.

  ”Det är klart jag fattar att det är allas åsikter men man kan ju inte ha åsikter baserade på fakta som man inte har någon aning om.”

  Så nu är det helt plötsligt förbjudet att ha åsikter om saker, såvida vi inte känner fighters? Har du vaknat på fel sida kanske, eller är det mens eller pms som spökar? Som ett fight fan, så är det väl klart att man baserar dina åsikter på iaktagelser. Om jag skulle säga att Nogueira var tuff mentalt, vem skulle säga emot, fastän jag inte känner honom? Han har ju gjort sig känd för att i matcher få stryk under en lång tid, för att sedan komma tillbaka och dra in en triangel. Det jag undrar är, är det okej för dig att jag kallar honom för mentalt tuff, fastän jag inte säkert vet ifall han verkligen är det?

  Att Sonnen skulle ha ha UFCs bästa psyke? Det går naturligtvis att disskutera, men det är ju inte mitt problem hur du tolkar saker? När man säger att någon har ett enormt hjärta eller ett grymt psyke, så betyder det inte per automatik att det är divisionens bästa, men i fallet Sonnen är det uppenbart att han psykiskt bröt ner Nate under matchens gång och gjorde honom frustrerard, vilket ledde till enkla misstag från hans sida. Hans vilja och psyke gjorde upp för hans tekniska brister.

  ”Men Chris Leben som är en jävel på att ta smällar hit och dit… är han verkligen så stark mentalt? Ops, victory. Eller du sa väl att det var starkt att ta smällar?”

  Men det är ju fet skillnad, Leben har en haka, men inte psyke. En bra haka är ju som att ha en stor kuk, vissa har det, andra inte. Forrest Griffin till exempel, har enormt hjärta och är väldigt stark psykiskt, matchen mot Shogun till exempel där han bröt ner superstjärnan, men hans haka har ju varit ett frågetecken under en tid. Ganska dum jämförelse om du tänker efter.

 • Morgall skrev:
  8 februari 2010 kl. 20:06

  Kom dock ihåg att Marquardt har inte spenderat så länge i hans matcher på rygg, men nu när han mötte en riktig brottare fick han ligga där med en ovisshet att inget kommer att funka..Sonnen har en förmåga precis som Ortiz att Ground and pounda mycket bättre ifrån guard än andra positioner vilket skulle innebära lite värre risker för Silva..Och Sonnens grekisk romerska clinch kan på sätt och vis neutralisera Silvas clinch, men det återstår att se, om nu Silva tar sig igenom Belfort

 • julle skrev:
  8 februari 2010 kl. 21:46

  Ska bli en oerhört rolig fight, håller med alex!

 • mma skrev:
  8 februari 2010 kl. 22:12

  Nate satte ett flying knee i pannan på Sonnen som gav honom en helt extrem bula. Om man kollar mellan rond ett och två ser man den, det var där cuttet kom med. Och om Nate satte det knät så tror jag att Silvas knä skulle ha splittat Sonnens huvud på mitten.

 • julle skrev:
  8 februari 2010 kl. 22:50

  Farujah det går inte att snacka med dig för du är en mastermind du äger upp mig på alla punkter, jag älskar din glöd! MMA Föder också internet krigare

 • Tom skrev:
  8 februari 2010 kl. 23:18

  till julle och Farujah
  tänker inte lägga mig i sonnen frågan
  Men Fraujha vad håller du på med?
  lägger dig på din vanliga gammal patetiska nivå om ett problem då själv uppfyller gång på gång.

  ”Julle, det är folks åsikter, och sist jag kollade fick man uttrycka sig på vilket sett man ville utan att kolla med dig först. Hur vill du ha forumet, att alla ska sitta tysta?”

  du sa överstående till julle, ja de regeln gillar ju då så länge man itne säger att brock tar fedor, nåt dåligt om fedor eller nåt bra om dana white för den killen är ju satan i MMA och vill bara ta över världen eller är det inte så du ser de?

  Tro inte du skulel äga ut någon på en diskution du ser ju inte dina fel och kommer inte med nya argument och går direkt till dagis nivå som bara blir patetisk

  ”Men du är väl en sån nolla som upptäckte MMA på tv4sport. Men jag ska försöka förklara för dig.”

  detta har du själv skrivit den 29 januari om jag tolkar detta så är man mindre värd som mma fan om man hitatde mma via tv4 sport och borde inte få kommentera mma här på bloggen utan att kanske gör ett test med dig först?eller+
  patetiskt att ens uttrycka sig att ens åsikt skulle vara mindre värd var beroende på var man såg mma första gången och att man då skulle vara ett sämre fan, medveten om att detta är samma grund som rasism/nasism fast för mma supportrar, så skärp dig och skippa mma rasismen ser inte bra utt.

  sen angående Leban mental tuffhet och bra haka hör ihop, bara för att man är mentalt tuff och kan ta en smäll och fortfarande stå upp i ringen betyder inte de att man behöver vara mentalt tuff i andra situationer, mental tuffhet hos en person kan vara hög inom vissa områden/sitationer och sen låg i andra samman hang.

 • Norre skrev:
  8 februari 2010 kl. 23:30

  Sonnen är grym! Har inte riktigt fastnat för honom innan Okami och Nate matchen, men nu har jag börjat titta lite och, särskillt i de två matcherna visar han verkligen finjusterad teknik och brottning, helt sanslöst vad bra han använder den lilla ytan när han brottas, som Fitch sa i en intervju efter matchen mot Nate att closed guard är dött i MMA såvida man heter Demian Maia eller Shinya Aoki mot så bra brottare som Sonnen.

  Och nu när jag ser matchen igen ser man verkligen att han har sjukt bra mellanrum, fint gnp och ändå inte i fara för att hamna i submission. Nu var det visserligen nångång i matchen där Nate hade ett försök från guard (tror jag) men nu är ju Nate också helt fantastiskt bra.

  Det bästa är att han backar upp det han säger, så att han skulle ta ner Silva på backen är inte alls omöjligt. Granska noga hans takedowns mot Nate (särskillt double leg) de är mycket fina. Nåja, vi skulle kunna sitta i timmar och bråka om Sonnen’s takedowns och Silva’s takedown def. och räckvidd, eller?

 • Pirreus skrev:
  9 februari 2010 kl. 00:13

  @Norre Om du tar Sonnens parti så garanterar jag dig att Alexander On Tour har en del att säga ;)

 • Lasha skrev:
  9 februari 2010 kl. 00:57

  Asså grejen e ju att Sonnen e för endemensionell för att kunna rå på Silva.
  Om han skulle ta å sätta upp en serie lr en jabb så att motståndaren får försvara på mattan så skulle han kunna avsluta fajten rätt enkelt, Lite ”dirty boxing” som Randy använder. För han har verkligen världsklas takedowns å Gnp… lr kolla på Hendo , han förlitar sig mycke på sin överhandshöger, å om inte den stänger av motståndaren har världsklass brottning att ta till.
  Personligen tror jag inte Sonnen e en tillräkligt smart fajter för att vara mer taktisk… Vi får se

 • Farujah skrev:
  9 februari 2010 kl. 01:01

  tack julle, tar ditt dåliga svar som att du kapitulerar, yes nu växte min keyboardwarrior penis till 30 slak, känns bra som faen! Nej men ärligt talat, MMA födde inte mitt kampsportsintresse, jag föddes in i det, min pappa och mina farbröder har alla en bakgrund inom brottning och boxning, så det smittade av sig ganska naturligt =).

  Tom, förlåt, men va?? Jag behöver seriöst chiffernyckel för att kunna koda det du har skrivit, ser ju fan ut som att det är krypterat. Eller så blundar du kanske när du skriver, i vilket fall ser det inte okej ut men till saken.

  Det enda jag har sagt om Brock Lesnar är att jag tycker att han är överhypad, något som definitivt stämmer. Enligt Dana är Lesnar bäst, folk är rädda att möta honom, jag menar, han har gjort samma sak 1000 tals gånger. Den Dana White säger är bäst är bäst, punkt slut, håller man inte med honom är man moron, retard, douche plus alla synonymer/hyponymer som hör till. Det är en klassisk Dana White, att skapa sina egna rankings. Nyligen sa han att Couture tveklöst är top5 i LHW, hur kan man slänga ur sig något sådant efter att han slagit Brandon Vera, som befinner sig utanför eller strax innanför top15 samt en coleman som såg ut att komma från ålderdomshemmet.

  Jag älskar UFC, jag tycker att dom tveklöst är den bästa promotionen, att påstå annat vore ju urlöjligt, djupen och bredden på deras fightroster är ju totalt överlägsen. Dana vet hur den här världen fungerar, och han kan göra killar till stjärnor, men ser jag Brock som en mästare, nej. För mig är en mästare en kille som fightas hela vägen från botten till toppen, och som inte vid 1-1 slängs in i en titelmatch mot en mumie.

  Varför Brock i dagsläget inte skulle ha en chans mot Fedor: För dålig stående, inte speciellt stark i clinchen, har i stort sett bara en doubble leg, fan han är ju inte ens riktig fristilsbrottare som Coleman var vid toppen av sin karriär, utan han gick ju direkt från college till WWF. Fedor har ett riktigt bra sprawl, bra på fötterna och stark i clinchen. Enligt min uppfattning är Brock INTE en dålig matchup för honom. Även om fedor skulle hamna på ryggen mot Brock, så skulle han vara långt ifrån hjälplös, han är så oorthodox på marken och långt ifrån den stereotypa BJJ killen. Men det är min åsikt, som visserligen delas av de flesta experter, men hej, det är alltid kul att tycka olika =).

  ”Tro inte du skulel äga ut någon på en diskution du ser ju inte dina fel och kommer inte med nya argument och går direkt till dagis nivå som bara blir patetisk”

  Det är ju inte jag som skriver som ett dagisbarn i alla fall. Tom, tänk nu på vad du önskar, du skulle behöva våldtäktsduscha i en månad för att bli av med skammen efter att jag plattat till dig verbalt.

 • Jonas skrev:
  9 februari 2010 kl. 03:29

  jag ser fram emot ”Farujah vs Julle”

  internets biggest baby-fight :D

 • Lasha skrev:
  9 februari 2010 kl. 03:44

  Våldtäktsduscha… ehm ja Farujah tar ju verkligen trashtalket till nya höjder ( lr kanske inte!)

 • Richard skrev:
  9 februari 2010 kl. 03:45

  Den här bilden har fan aldrig passat bättre.

  http://img132.imageshack.us/img132/8620/arguingwt8.jpg

 • Farujah skrev:
  9 februari 2010 kl. 10:15

  Lasha, skulle det där vara en diss?

 • Jens skrev:
  9 februari 2010 kl. 18:09

  Över 40 kommentarer. KLart Sonnen skapar ”rubriker” vare sig man gillar han eller inte. Jag är imponerad av vinsten över Nate, men jag tycker inte han är en komplett fighter. Frågan om han får titelmatchen eller inte?

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.