Hem » Citat, UFC, UFC 112

Dagens citat

12 februari 2010 kl.22:40 av Joakim Borgudd | Inga kommentarer

”Jag gick igenom en magnetröntgen och doktorn sa att jag inte kunde skjuta upp operationen, då skulle jag riskera att tvingas sluta. Det kunde ha varit värre om jag fightades med mindre än 50% funktion i axeln. Det hade garanterat varit en dålig prestation och kunde ha inneburit skada för resten av livet. Jag tror att jag gjorde rätt val.”

Vitor Belfort har uttalat sig om sin skada och MMAmania var snabba med att översätta. Tydligen opererades Belfort för två dagar sedan och har haft problem med axeln sen i somras och tvingats till medicinering för att ens kunna träna. Man kan ju tycka att han hade kunnat kolla upp skadan lite tidigare så att vi slapp ha en Anderson Silva utan motståndare med två månader kvar til supergalan i Abu Dhabi.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.