Hem » Citat, UFC, UFC 110

Dagens citat

19 februari 2010 kl.08:00 av Joakim Borgudd | 6 kommentarer

”De här sista träningsdagarna kommer jag att tappa den sista vikten. I morse vägde jag 89 kilo (196 pounds) och jag kommer att tappa de sista kilona innan de kollar min vikt. Jag kan fightas i både mellanvikt och lätt tungvikt, det är ett val för chefen, var Dana vill att jag ska gå. Det är inget problem.”

Imorgon får vi se en nerbantad Wanderlei Silva på invägningen till UFC 110, i en kommentar säger veteranen att han inte har några problem med att klara vikten. Om han har kvar samma kraft i nävarna även som mellanvikt får vi svar på till helgen.

6 kommentarer »

 • Farujah skrev:
  19 februari 2010 kl. 10:04

  Han såg ju otroligt gasad ut mot Rich Franklin, hoppas att han har droppat lite muskler den här gången så att det inte bara är vätska, redan vid franklin matchen var han ju på väg ner så han kanske har gjort det bättre den här gången.

 • Matte skrev:
  19 februari 2010 kl. 14:52

  gör bisping misstaget att gå in i ”fickan” och svinga med Wanderlei i första ronden kommer han att vakna upp med en rejäl huvudvärk igen. men lyckas han ta fighten till 3:e ronden tror jag Wanderlei kommer att få problem. Wanderlei skulle ha fightats i mellanvikten direkt han kom till UFC för han är alldeles flr liten för LHW. men Wanderlei såg grym ut på den sensaste träningsvideon så jag hoppas verkligen kan är i bra form och att han har kört löjligt mycket kondition. och Farjah, även om Wanderlei va slut i matchen mot Rich tycker jag personligen att han skulle ha vunnit den för han var klart bättre än Franklin.

 • Joakim Borgudd skrev:
  19 februari 2010 kl. 15:44

  Det verkar ju som att han tänkt mer på bantningen nu, som jag förstod det gjorde han ingen skillnad inför matchen mot Franklin i fråga om kost och minskad muskelmassa.

 • juelz skrev:
  19 februari 2010 kl. 19:12

  Jag tycker han har sett mer slimmad ut på senaste tiden, Väger han dessutom bara 89 kilo dagen innan så har han inte speciellt mycket vikt att tappa. Jag tror inte han gasar i den här matchen, Men sen hoppas jag ju inte att det ska behöva ta så lång tid innan Bisping ligger på mattan nersövd av en höger…

 • Daniel (filmtips m.m) skrev:
  19 februari 2010 kl. 21:11

  Plz win övertygande Wandy, jag kan inte ta ännu en förlust. Jag vill ”se mord” i hans blick, likt den han hade i Pride.

 • Farujah skrev:
  19 februari 2010 kl. 22:29

  Daniel jag tror vi kommer få se det, wanderlei har nog insett att det för honom inte fungerar att gå in i matchen som nästan kompisar, som han gjorde mot Franklin, han behöver hatet ;D

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.