Hem » Citat, UFC, UFC 110

Dagens citat

22 februari 2010 kl.06:39 av Joakim Borgudd | 19 kommentarer

”Jag vet inte. Det var en jämn fight. Personligen tycker jag att jag vann rond ett och två..Jag menar, Wanderlei gjorde ett grymt jobb. Grattis till honom. Han ska ha full credd för att vinna matchen. Men förutom giljotinen efter nedtagningen i den andra ronden tycker jag inte att jag fick mycket offensiv mot mig. Jag tycker helt klart att jag vann de två ronderna.”

Michael Bisping är självklart inte nöjd efter förlusten mot Wanderlei Silva i helgen och tycker att han borde ha fått domslutet med sig. En jämn tillställning var det definitivt, men så gott som alla verkar vara överens om att Silva tog hem segern.

19 kommentarer »

 • Patrik N skrev:
  22 februari 2010 kl. 07:36

  Skitsnackare

 • Striker skrev:
  22 februari 2010 kl. 08:06

  blah blah blah yada yada

 • Cipover skrev:
  22 februari 2010 kl. 10:07

  Att han orkar hålla på. Han var ju 3 sekunder ifrån att bli avslutad 2ggr under matchen men blev räddad av klockan.

 • andreas skrev:
  22 februari 2010 kl. 10:40

  Han vann första ronden sen silva de två andra. Han borde nog se reprisen sen lär han ändra sig. Det enda britten hade var nertagningar som silva hoppade direkt upp ifrån.

 • Tom skrev:
  22 februari 2010 kl. 11:09

  Bisping vann helt klart rond ett, sen rond två till wandy trean var jämn de som gjorde att wandy vann den var att han var jävligt nära att avsluta i sista tio sekunderna Annes hade han ju inte gjort nåt otroligt dom andra 4 minuterna.
  För övrigt så träffade ju bisping mer med sina slag men de va ju inte mycket kraft i dom förutom vissa och de är ju inte poäng boxning dom håller på med. När wandy slog var de hårdare faeligre men färre. bisping måste lära sig att stå stil och få lite kraft i slagen när han slår för då blir han jävligt farlig för han har talang. Men tro båda dessa herrar kännade på att gå jämn tre ronder, annars hade man antigen sagt att wandy var slut och att de inte var imponera de för bisping eller hade de blivit hendo knock och man sagt att bisping suger. Detta vissade mycket mer bisping är inte lika stirrig som mot hendo även om han måste sluta hoppa runt lite till och wandy har hittat glöden igen.
  AkiYami för wandy vinner han den blir de nog silva.
  Och bisping får Co. Main event på en engelsk gala. Framåt augusti typ mot marquarfort eller okami

 • lars skrev:
  22 februari 2010 kl. 16:55

  Marqurdt borde ju bli släppt av UFC efter sin senaste plattmatch. Om jag gör en så dålig insats på mitt jobb så får jag sparken.

 • dinho skrev:
  22 februari 2010 kl. 17:12

  varför skulle han det ? han prestera inte sådär jätte dåligt mot chael sonnen.. tycker du på allvar att han ska gå från chans till Nr 1 contender till utslängds ur UFC på ett unanimous decision ?

 • lennart skrev:
  22 februari 2010 kl. 17:57

  Vad hade Wanderlei förutom ett misslyckat submissionförsök, 3 slagserier och ett par legkicks utan någon som helst kraft bakom? Bisping blev rånad på vinsten.

 • lars skrev:
  22 februari 2010 kl. 19:25

  UFC borde dumpa massor med folk. COUTURE WANDY NOG ORTIZ LIDDELL MFL MFL De hänger bara kvar på gamla meriter. Vem bryr sig om SF tar dem. Låt dem ha dem som inte längre hänger med eller dem som inte vill ha riktigt motstånd. Marqurdt. Han var aldrig min no1 contender, men OK en chans till kan han få, men bara en.

 • niclas 1 skrev:
  22 februari 2010 kl. 20:11

  Tycker dom flesta du räknar upp presterar, förutom Ortiz.

  Om Marquart (antagligen felstavat) blir utslängd så borde väldigt många bli det, och kvar blir bara några få, varpå vi får se samma snubbar varje event, vad trist ;)

  Men visst vill man se wanderlei mer aggressiv. Tror han missgynnas av octagonen, i ringen kunde han pressa in folk i hörn och sen göra klart saken.
  Trist att Bispin åter, som mot Henderson om jag minns rätt, agerade amatörboxare. Vill se honom som i matchen innan!

 • niclas 1 skrev:
  22 februari 2010 kl. 20:13

  tycker matchen hade kunnat gå till Bispin också. Extrem jämn match. Men eftersom wanderlei vid två tillfällen var nära att avsluta känns vinsten helt rätt.

 • Tom skrev:
  22 februari 2010 kl. 20:26

  Lars hade du varit dana white så hade Sf varit mycket större låter de som dom du räknar upp är jätte affisch namn som säljer, går inte att sälja dom även om dom inte är bäst
  Ortis VS Liddell 3 kommer sälja massor.
  sen Nog förlorat en match nu och då suger han så hårt att man ska dumpa han?
  Och coutore killen gör ju inget annat än presterar han är fan 46 och grym som fan, så håller inte mad och förstår inte hur du resonerar.

 • lars skrev:
  22 februari 2010 kl. 20:40

  Jag resonerar som så här. De är gamla och helt enkelt slut. Visst dom säljer,men kom igen, då blir ju ufc en ”freakshow” igen. Låt några kändisar slåss så säljer det med. Jag vill se de bästa i den bästa organisationen. Det blir mer pengar och plats till nya fighters om de gamla försvinner. Det finns inte en chans att Couture spöar Thiago Silva eller Rashad eller Shogun, Machida etc. Han kommer inte att bli bättre och Jag tycker nog att alla som inte verkar vara på väg upp, måste bort. Helst då till SF och om dem verkar få fart på grejorna igen så kan de ta steget upp igen.

 • R skrev:
  22 februari 2010 kl. 20:48

  Det som också räknas in i domslutet är octagon control, alltså vem som styr matchen och försöker avsluta mest, där tycker jag Wand gjorde mer än Bisping som kontrade mest.

 • Klas skrev:
  22 februari 2010 kl. 21:55

  lars ditt håller inte för 5 öre. UFC handlar inte om att samla de bästa fightersen och skapa världens bästa organisation, UFC handlar om att tjäna pengar precis som vilket annat vinstdrivande företag.

  Börjar man att tänka i dina banor och inte utgå ifrån vad folk vill betala för så slutar det med konkurs.

 • boya skrev:
  22 februari 2010 kl. 22:52

  Bisping bevisar gång på gång att han inte utvecklas kanske är det hans attityd som gör det eller så är han redan färdig utvecklad eller så har han utvecklats men kan inte implementar något utav det hela in i octagonen när det väl gäller. Att tycka att man vann en väldigt jämn fight som knappast var lika jämn som han tycker då wanderlei nästan dräpte han 2ggr om i fighten och bisping körde sitt vanliga race ”hit n’ run, hope i don’t get stunned”.

 • Farujah skrev:
  22 februari 2010 kl. 23:37

  Lars, därför du inte är promotor då? =)

  Det skulle vara katastrof för UFC om liddell, wanderlei, Ortiz osv gick till Strikeforce, varför tror du att Dana och Tito helt plötsligt begravde stridsyxan? Jo för att Tito är en väldigt populär fighter med en stor fanbase, och sådana namn drar tittare. Han hämtades ju inte direkt tillbaka för att slåss om titeln.

 • lars skrev:
  23 februari 2010 kl. 07:58

  Jag förstår det till 100% men jag gillar det inte. Jag vill inte se pensionärer slåss.

 • Peos skrev:
  23 februari 2010 kl. 09:16

  Jag gillar gubabrna och vill se dom slåss.

  Och jag tycker att Bisping vann.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.