Hem » Citat, Strikeforce, Strikeforce Challengers

Dagens citat

1 mars 2010 kl.08:51 av Joakim Borgudd | 18 kommentarer

”Vad man man säga? Jag kan inte säga hur det hade gått, jag säger inte att jag skulle ha spöat honom, men jag tror verkligen jag var på väg att göra det. Jag tycker det såg ut som att han ville därifrån.”

Sydafrikanen Trevor Prangley pratar med MMAjunkie om mötet med Karl Amoussou under helgens Strikeforce Challengers. Matchen stoppades och dömdes lika efter att Prangley oavsiktligen petat Amoussou i ögat och denne inte kunde fortsätta. Prangley tycker alltså att det kändes som att fransmannen ville komma därifrån och därför inte fortsatte. Bilda din egen uppfattning genom att kolla på matchen efter brytet.

18 kommentarer »

 • Robban skrev:
  1 mars 2010 kl. 09:35

  Såg inte farligt ut enligt mig.

 • Rebel-Ape skrev:
  1 mars 2010 kl. 10:14

  Jag kommenterade om denna händelse i resultat inläget ni la ut, besviken på den såkallade psycho amoussou, håller med Prangley han såg rädd ut när domarn frågade honom om han ville köra, dessutom så kisade han med båda ögonen, det var uppenbart att han gjorde till det ngt extra, men visst fick han en petting i ögat…dock bör det punkteras ut att man bör få några minuters vila för ögon penning, ngt som idag inte finns.

 • Kayser Söse skrev:
  1 mars 2010 kl. 10:19

  #Rebel-Ape
  Petting är en HELT annan historia än petning, dessutom måste jag POÄNGTERA att man har rätt till 5min efter att blivit petad i ögat.

 • sebbe skrev:
  1 mars 2010 kl. 10:32

  petting hahahahah! det hade varit något om dom gav varandra petting under match.

 • Rebel-Ape skrev:
  1 mars 2010 kl. 11:27

  Kayser Sose du vet uppenbarligen inte så mkt, anledningen att matchen bröts var på grund att av att Amoussou inte kunde se när domarn frågade honom, hade han nu haft rätt till 5min vilket man har när det gäller sparkar mot skrevet, så hade han fått den vilotiden, men TYVÄR så blåstes matchen av för att det var en unintentional petting no te eye, där efter NO CONTEST!

 • ante skrev:
  1 mars 2010 kl. 11:48

  Strikeforce regler är precis som Rebel-Ape säger, man har bara rätt till 5 min om man blir sparkad i skrevet.

  Detta poängterade även kommentatorerna som kommenterade matchen.

  Angående matchen så tyckte jag med att det såg ut som Amoussou såg lite uppskrämd ut, men vem vet vad han egentligen kände…

 • Leo skrev:
  1 mars 2010 kl. 12:50

  Karl Amoussou hade ju matchen och var mer aggressiv. Prangley satte ju bara ett vettigt slag där i slutet. Larvigt av Prangley att hålla på spekulera, se till att få en returmatch och håll fingrarna i styr istället.

 • Rebel-Ape skrev:
  1 mars 2010 kl. 13:18

  Tack Ante, man tröttnar på alla ballhets kommentarerna som kmr från ingenstans.

  Leo, Amoussou fick inte till det riktigt mot prangley. Han har speeden och explosiviteten men hans standup var inte on point denna match, han fick inte till det riktigt och Prangely som är en brottare i grunden såg ut att klara säg rätt bra så länge matchen led, jag tror att han blev chockad över ögonpetningen men hade han verkligen känt att han hade övertaget i matchen så kan jag lova dig att han hade fortsatt oavsett om han hade sätt med ena ögon lr inte. Jag var sjukt peppad inför denna match då jag verkligen ville se Amoussou så igenom på riktigt, tyvärr uteblev det scenariot, men som du säger det är bara att lappa ihop en rematch och köra om allt detta!

 • Tobbe skrev:
  1 mars 2010 kl. 14:43

  Haha petting bra där Rebel-ape

 • Kayser Söse skrev:
  1 mars 2010 kl. 19:07

  Strikeforce använder ordet Serious False & därefter är det upp till domaren om han tycker att fightern har rätt till 5 min,just i denna fight tog ansvarig läkare beslutet, det är fortfarande en gråzon, märktes just när kommentatorerna sa både det ena & det andra(som Ante också tog upp) länk med fouls nedan.
  http://www.thehotspotshow.com/index.php?option=com_content&view=section&id=23

  Ang mina ballhets kommentarer så kommer dom genomtänkta härifrån, alltså ej från ”ingenstans” där du verkar ha varit under grammatiklektionerna på mellanstadiet! Petting No Te Eye, HEHE!

 • Kayser Söse skrev:
  1 mars 2010 kl. 19:14

  Här finns ett exempel till gällande petning, fritt saxat från Eye Poke Hall of Shame, se hela artikeln i länk nedan.
  ”It doesn’t take a doctor or optometrist to tell me that getting something jammed deep into your eye socket is going to do some damage that will take what is often longer than the five minutes allotted in mixed martial arts event to come back from.”

  http://fiveouncesofpain.com/2009/12/02/blinded-by-the-fight-the-mma-eye-poke-hall-of-shame/

 • Rebel-Ape skrev:
  1 mars 2010 kl. 19:25

  Mina grammatik är under all kritik, inget nytt, jag skriver oerhört snabbt och ja rättar inte min kommentarer. My bad, men kritisera mina argument istället gubben, ok nu fortsätter vi :)

  Ok du menar att i detta fall att läkaren blåste av matchen istället för att ge Amoussou sina berättiga 5min? Han ansåg direkt tydligt att skadan i ögat var så pass allvarligt att det var ingen snack om saken? KISS MY BROWN ASS!! Den avslutades på grund av att Amoussou sa till att han inte kunde öppna ögat och läkarn sa till domarna tt avsluta matchen på grund av detta, hade han haft 5min så hade Amoussou fått det!

 • tojo skrev:
  1 mars 2010 kl. 19:27

  Teknikutvecklingsförslag för MMA-bloggen: Dyslektiker är också människor och bör få TALA in sina inlägg för att undvika missförstånd framöver.

 • Rebel-Ape skrev:
  1 mars 2010 kl. 19:29

  Och angående ditt idiotiska citat, hur ska du veta om ögonpetningen tar mer än 5min om du inte ger i detta fall Amoussou hans så kallade ”fulla rätt” till 5min? Du är under all kritik, hur kan du haka upp dig på ett citat och inte tänka längre än vad du läser, man ur miserable!

 • Rebel-Ape skrev:
  1 mars 2010 kl. 19:34

  Ehh har följt MMABLOGGEN sedan starten och det har aldrig varit ett problem med min usla grammatik :) lr hur Jenkan?

 • Kayser Söse skrev:
  1 mars 2010 kl. 20:55

  Domaren bryter fighten om fightern ej kan se & man misstänker ögonskada! Misstänks ej allvarlig ögonskada men risk att fortsätta direkt skall tid ges, därav citatet som var för att visa Rebel-Ape att det klart & tydligt står att man har 5 min på sig att vid vissa fall av petning. Hjärtefrågan handlade om man har rätt till 5 min vid ögonpetning, ingenting annat!

 • PJ skrev:
  18 juli 2010 kl. 05:11

  Photo of Trevor Prangley is from Jon Swenson/Sharkspage.com.

 • Bengt skrev:
  19 december 2013 kl. 16:02

  Håller helt med! Hade sett fram emot denna matchen och satt o kollade. De kunde lätt ha fortsatt!

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.