Hem » Citat, UFC, UFC 106

Dagens citat

30 november 2009 kl.14:03 av Joakim Borgudd | 20 kommentarer

”Vad Koscheck beträffar så skulle jag inte ens pissa på honom om han brann. Jag har aldrig hört talats om en fighter som är lika ogillad som honom och det är tydligt varför. Jag tycker inte att han körde över Johnson och jag klassar inte någon i weltervikten som en ”striker på elitnivå” men där går våra åsikter isär. Hans ojämnhet är vad som håller honom tillbaka, jag kan inte hjälpa det.”

Dan Hardy svarar på kritiken mot att han blir nästa man som för möta Georges St. Pierre i CageWarriors forum. Bland annat ger han Josh Koscheck svar på tal efter hans uttalanden under UFC 106 där han sågade Hardy som titelutmanare. Men även under själva galan visade Hardy tydligt vad han tyckte om Koschecks uttalande, det känns ju som att de här killarna måste mötas i en match förr eller senare.

20 kommentarer »

 • Tom skrev:
  30 november 2009 kl. 14:38

  Tycker de bör få mötas på ufc 108 de lyfter hela galan, de är en intresant fight som lär mycket action. Och tycker de är bra för då jan Hardy få en match till innan eventuell titel fight. De är bara bra för han och får att fighten mot gsp jan bli lite mer spännande om han får lite mer kött på benen från kos först. Tro att Dan Hardy tar kos för övrigt också, han kommer skaka honom lika hårt med sin punching power som han gjorde mot swick. Tro många underskattar hardy han växer hela tiden och är bättre än vad många tror, sen har han en jävla skön personlighet också till skillnad från kos.

 • MMAFan skrev:
  30 november 2009 kl. 15:01

  Koscheck tar ner Hardy, vinner på gnp rond 2…

 • Ludde skrev:
  30 november 2009 kl. 15:51

  @ Tom
  Vart fan har hardy skön personlighet? Fattar inte varför alla stör sej på koscheck, han e kaxig men ändå på ett chill sätt:P Tror hardy får stryk om han möter koscheck. Han hade mkt problem mot davies och koscheck är en 1000 ggr bättre brottare än davies är

 • jöz skrev:
  30 november 2009 kl. 16:05

  Skulle vara bra med en match mellan Hardy och Kos. Både för UFC och för Hardy själv. Kos hade varit ett test på om Dan verkligen kan stå upp mot duktiga brottare. Han har ju liksom inte direkt övertygat från rygg i UFC hittills och den positionen lär han behöva jobba ifrån mot GSP. Jag menar, om inte världens största welterviktare (innan Johnson bestämde sig för att 220 var en ultimat vikt) i Alves kunde undvika mattan, hur fan ska Hardy göra det?
  Koscheck hade, om inte annat, varit en bra erfarenhet för britten och dessutom kanske Hardy kunde tysta de kritiker som inte tycker att han förtjänar chansen.

 • eric skrev:
  30 november 2009 kl. 16:45

  vafan! Hardy är skön tycker att Kos snackar lite mkt skit han, klaga på att inte få titelmatch före britten liksom. han skulle inte ha fått spö mot thiago då!

 • Peter skrev:
  30 november 2009 kl. 18:14

  Kos e fan skön ju. Hardy e jobbig. Men håller med om att det skulle va bra om dom möttes först innan titelmatch. Tror dock hardy får spö, och han får ännu mer spö av pierre.

 • mma skrev:
  30 november 2009 kl. 18:26

  Skulle absolut vilja se en hardy vs. Koscheck match. Och med alla skador tycker jag absolut att ufc borde tänka på det!

 • mma skrev:
  30 november 2009 kl. 18:27

  btw bild funkar inte på er sida. jag är medlem på gravatar men ingen bild syns, vet att den funkar på andra sidor så är det någon annan som har samma problem?

 • Joakim Borgudd skrev:
  30 november 2009 kl. 18:30

  Mhm, funkar bra för mig, tömt din cache?

 • jöz skrev:
  30 november 2009 kl. 18:52

  Tycker UFC överhuvudtaget verkar ha det svårt i 170-divisionen. Med match-makingen alltså. De har sådan bredd med så många toppnamn att väldigt många kan slå varandra, vilket gör det svårt att hitta en nummer ett (eller snarare hitta en nummer två bakom GSP). Hardy slog Swick som annars trummat på fint i divisionen. Kampmann skulle egentligen möta Swick (efter en tämligen meriterande seger över Condit), men fick Daley istället och blev knockad. Koscheck har känts inaktuell ända sedan förlusten mot Alves (vilket späddes på av en kraftfull uppercut signerad paulo Thiago) men är nu helt plötsligt het igen efter seger mot monstret Johnson. Fitch är i vanlig ordning stabil, men har redan fått en chans, vilket kanske håller honom tillbaka några matcher till. Annars är det bara GSP som rått på honom sedan 2002.
  Förutom detta har de dessutom två halvtrötta exmästare i Serra och Hughes som kanske också vill lägga sig i och en halvgnällig Penn som skyller förluster på glidmedel.

  Ge mig en turnering. I alla fall en fyramanna.

 • Ludde skrev:
  30 november 2009 kl. 18:55

  Håller fan så mkt med som turnering! Det är sjukt underhållande, typ som i gamla pride!

 • mma skrev:
  30 november 2009 kl. 19:12

  Yes det har jag, skumt är det.

 • Styrkan! skrev:
  30 november 2009 kl. 19:17

  Hardy är det enda ”topp”-namnet som inte fått stryk av GSP nyligen.

  När han gjort korv av Hardy kommer han att spöa Koscheck, Fitch och Alves en gång till. Sen är det slut på intressanta matcher om det inte dyker upp nån ny förmåga, men det är väl två år tills dess. Tror iofs att Alves kan ta honom nästa gång, han gjorde ju ganska bra ifrån sig senast, tog sig upp relativt (!) lätt och så.

 • Bambino skrev:
  30 november 2009 kl. 20:07

  Egentligen borde Hardy möta Koscheck först och låta vinnaren få spö av GSP sen.

 • acke skrev:
  30 november 2009 kl. 20:25

  Koscheck är en dryg ful jävel. Hardy är rolig och har en skönt kaxig attityd!

 • Akira skrev:
  30 november 2009 kl. 21:05

  Hardy är rolig eftersom hans kaxighet inte grundas i någon egentlig uppblåst storhetsvansinne. Han tar sig själv inte på så stor allvar som det kan verka. Koscheck tror jag faktist gör det. Kanske är en kulturell mentalitetsgrej, amerikansk machokultur möter brittisk ironi.

  Hursom beror GSP- Hardy-matchningen mer på att Kos redan fått spö av GSP. De vill nog vänta tills Hardy (förmodligen) får smisk av GSP, sen kanske Kos kan få en chans till.

 • julle skrev:
  30 november 2009 kl. 21:42

  Bra sagt Akira, håller fullständigt med om det

 • Joakim Borgudd skrev:
  30 november 2009 kl. 23:20

  Ja som ni säger, de har redan ont om utmanare och vill väl inte få ännu värre genom att låta alla möta varandra. Sen spelar det klart in att Hardy är britt, det får man väl ta. Ska han möta Kos först får vi ju dessutom vänta ännu längre på att GSP ska gå match igen, det vill väl ingen?

 • Fred skrev:
  1 december 2009 kl. 05:30

  Hardy är skön! Gillar att han ger svar på tal, de var ju trots allt Kos som började diskussionen.

  Kos har dessutom redan fått en chans på GSP. Räknar man in den förlusten är han 5-3 på de senaste 8a matcherna(Hardy är 7-1) Kos är dessutom 3-2 på sina senaste 5.
  Har inget emot Kos men det verkar som om han inte kommer vidare. Han är på väg upp och så får han stryk. så börjar han klättra igen och så händer samma sak.
  Vinsten mot Sanchez är väl hans största så långt.

  Hoppas dessutom att Hardy kan chocka världen och knocka GSP. Hade vart kul för då öppnar sig viktklassen lite igen.

  Gooo Haaaarrrdy!

 • Johnsson85 skrev:
  1 december 2009 kl. 20:55

  Hade också helst sett Hardy – Koscheck innan en titelmatch. Men jag ser verkligen fram emot GSP – Hardy också.

  Sen har Hardy lätt den skönaste entrance-låten.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.