Hem » Citat, TUF10, UFC

Dagens citat

7 december 2009 kl.10:47 av Joakim Borgudd | 15 kommentarer

”Jag vet inte vad Houston Alexanders hörna höll på med, men det var den sämsta gameplan de hade kunnat komma på. Jag är inte säker om Kalib Starnes hade tränat honom, men det var inte den Houston Alexander jag har sett förut. Jag tycker inte att behöver be om ursäkt till Kimbo, jag hjälpte honom. Jag sa vad jag sa och han gjorde det atleter gör: Han jobbade hårt och blev bättre. Han förtjänar respekt. Han tog erbjudandet jag gav honom, gjorde vad han behövde göra och gick ut och slog en legitim UFC-fighter”.

- Dana White till Yahoo! Sports om matchen mellan Kimbo Slice och Houston Alexander. Håller ni med Dana, bevisade Kimbo att han hör hemma i UFC?

15 kommentarer »

 • Lasha skrev:
  7 december 2009 kl. 11:15

  jag tycker Houston vann me 29-28, å jag tycker de va en rätt bra gameplan. Men han skulle behövt mixa upp den lite me slag, å inte cirklat runt som en karusell. Nu vann ju Kimbo pga octagoncontroll typ. Han bevisade fan ingenting, tycker han så lika oslipad ut som vanligt. Fyfan vilken bedrövlig match de. Den fajten hade jag ju hoppats mest på :s.

 • Farujah skrev:
  7 december 2009 kl. 12:03

  Kimbos stora svagheter är hans cardio och hans speed, och vid 35 års ålder så har han ju knappast tiden på sin sida. Slice vs Mcsweeney nästa?

 • Anders E skrev:
  7 december 2009 kl. 15:17

  kimbo är ju alldeles för stor, han måste verkligen gå ner i muskelmassa, to fan han blr trött särskilt när alla muskler typ sitter på axlarna, han behöver droppa muskler i överkroppen och bygga på benen.

  Med det knä problemet kommer han nog inte ha en chans mot en kille som kan sparka och han kommer nog inte ha en chans mot en brottare och inte heller mot en grappler… frågan är vem fan han kommer ha en chans mot? snygga kast dock!

 • Peter skrev:
  7 december 2009 kl. 15:34

  Kimbo såg inte alls lika oslipad ut som vanligt? när det väl hände nånting så var kimbo i överläge. Och han var mkt bättre på mattan än han va innan. tror dock det är för sent för honom att hinna bli riktigt bra nu =( som sagt, han har en skada i knät som inte verkar allt för skönt.

 • Peter skrev:
  7 december 2009 kl. 15:35

  Men jag tycker absolut han är värd en chans. Fast jag tror inte han hade hade haft något att säga till om i toppen asså….

 • Andreas skrev:
  7 december 2009 kl. 15:45

  Kimbo är inte alls för stor, ivf inte för hw. Han är väldigt deffad och har ovanligt bra symetri för en fighter, vilket grundar sig i att han förmodligen styrketränat betydligt mer under sitt liv än träna kampsport. Om han fixar lite mer styrka i benen, lägger på sig några kilo (även i underhudsfett) samt jobbar på tekniken tror jag han kan bli helt OK. Självklart hinner han inte bli champ-material då han tyvärr är för gammal… Fast å andra sida, couture gjorde väll sin debut när han var 34? ;D

 • Benke skrev:
  7 december 2009 kl. 15:56

  Kimbo är inte med för att gå om någon titel. Han drar ratings och kommer säkerligen vara headliner på någon Fight Night under våren. Vinner han den matchen kanske han kan möta vinnaren mellan Chuck och Tito eller något i den stilen. Jag gillar Kimbo som person och tycker det var kul att se lite utveckling nu i senaste fighten. Han blir så klart aldrig komplett, men det har alltid och kommer alltid finnas utrymme för en brawler i UFC. Och inte mig emot. Det är kul mellan varven.

 • Alexander Öhrstrand skrev:
  7 december 2009 kl. 17:17

  Kimbo såg ut att vara två storlekar större än Huston. Dana gav honom medvetet ett mindre kille för att ge Kimbo så stora chanser som möjligt att vinna.

  Denna tendens dyker upp allt oftare i Ufc, att vissa fighters får matcher som passar dem väldigt bra eller motståndare som inte är så bra för att underlätta vinster (Amir Sodalla tex). Om Dana vill fortsätta med sitt snack om att Ufc har de bästa fighters i världen så måste han sluta med detta.

  Om Kimbo mött någon i sin egen storlek trorjag vi haft en helt annan utgång på denna fighten.

 • Alexander Öhrstrand skrev:
  7 december 2009 kl. 17:18

  Och Hustons gameplan var hysteriskt rolig. Som Joe Rogan sa: This is just getting weird, he looks like a marry go round.

  hahahahaha

 • greg skrev:
  7 december 2009 kl. 18:09

  Houston Alexanders gameplan var väl jävligt bra. hålla sig på utsidan och undvika kimbos starka slag och sparka honom på knät som han har stora problem med. Tyvärr så är Houston Alexander en riktigt dålig fighter och klarar inte av att implementera denna gameplan i matchen, t.ex p.g.a att han inte kan sparka överhuvudtaget. Kimbo såg bättre ut än vanligt, riktigt fint kast och han vann helt klart matchen. Men hade dom satt kimbo mot någon annan än en medioker boxare hade det varit en kort match. Shogun hade ju sparkat iväg kimbos nedre del av benet ut på parkeringen..

 • Patrik N skrev:
  7 december 2009 kl. 18:57

  Låt Alexander G möta Kimbo nu :D

 • Jonte B skrev:
  7 december 2009 kl. 19:43

  Efter domare Peoples kommentera angående Shoguns leg kicks kan väl ändå ingen säga att Houstons gameplan var vettig?

  Jag tror Kimbo kan slå några hyfsade fighters om han kan cutta till 205 (borde kunna gå), men jag tror inte han har något att hämta alls i tungvikten.

 • JG skrev:
  8 december 2009 kl. 01:13

  Undrar hur länge det där benet skulle hålla mot typ hardonk eller någon annan som vågar sparka med bakre benet…

 • Alexander Öhrstrand skrev:
  8 december 2009 kl. 16:58

  Räkna med att Ufc nu kommer signa Seth Petruselli för att ge Kimbo chansen för revenge. Men Kimbo har inget att hämta i tungvikten eller lhw för den delen. Kan ni tänka er Kimbo mot Brandon Vera tex. Eller mot Jörgen Kruth.

 • kakka skrev:
  8 december 2009 kl. 19:50

  Jag instämmer; Jörgen Kruth eller Shogun skulle sparka Kimbos menisk till yttre världsrymden.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.