Hem » Citat, UFC, UFC 112

Dagens citat

18 december 2009 kl.07:45 av Joakim Borgudd | 18 kommentarer

”Jag vill definitivt möta Georges St. Pierre igen. Vad för sorts match vill de sätta bjuda på i Abu Dhabi? Vill de att jag ska möta en Frankie Edgar eller Gray Maynard? Eller vill de att jag ska gå en supermatch mot någon på Aloha Stadium och tror de att de kan sälja 40 000 biljetter genom att sätta mig emot någon som Maynard, eller vill de ha mig mot ett större namn?”

BJ Pen har pratat med Honolulu Advertiser om sin framtid i UFC. Tydligen pratar Dana White om att Penns nästa match kan vara på UFC 112 den 10 april samt att en gala på Hawaii kan vara aktuell för framtiden. Det känns verkligen som att Penn redan har siktet inställt på en eventuell tredje match med St. Pierre, bara han inte underskattar utmanarna.

18 kommentarer »

 • Niclas 1 skrev:
  18 december 2009 kl. 08:15

  Han är i alla fall ingen fegis. Undrar vad hans motivation består i att möta TOPPmotstånd (inte få ett bra record i alla fall…); pengar eller ära???

  Såg Sanchezmatchen igen; läskigt cut han gav honom i slutet, måste göra ont när adrenalinet reducerats i kroppen.

 • lars skrev:
  18 december 2009 kl. 10:46

  Skillnad på Penn och Fegdor eller hur Farujah.

 • Farujah skrev:
  18 december 2009 kl. 11:23

  lars, dina dissar mot fedor är ju löjliga, kan garantera dig att fedor inte är rädd för att möta en WWE brottare, med 0 striking och som dessutom är slagrädd =). Det finns många ord att beskriva fedor med, men feg är nog ett gravt missplacerat sådant. Jag behöver inte gå igenom varför fedor är bäst gång på gång, särskilt för sådana som dig lars, som säkert upptäckte MMA på tv4 sport =).

  Tittar du på ren fakta, och bortser från all hype, så ska du nog se att strikeforce tungvikt är minst likabra som UFCs =). Är man feg om man vill möta josh barnett? Gå och lägg dig.

 • Joakim Borgudd skrev:
  18 december 2009 kl. 11:32

  Killar, det här inlägget handlar om BJ inte Fedor, vill ni prata om Fedor så gör det i Off topic.

 • rasmus skrev:
  18 december 2009 kl. 11:35

  Jag ser gärna BJ mot någon annan i 170-klassen.Något toppmotstånd visst,men inte GSP igen.Thiago Alves? Jon Fitch?

 • Farujah skrev:
  18 december 2009 kl. 11:49

  Borgudd, inte jag som tog upp det, men lars riktar kommentarer till mig angående fedor oavsett vad ämnet är, vilket gör att jag känner mig tvungen att svara. Lars, jag inte är inte intresserad av att disskutera med dig överhuvudtaget, jag bryr mig inte om dig och jag vet inte vem du är, du är ingenting för mig.

  On topic: Sa det tidigare, ett riktigt dilemma för bj det här. Jag vill inte se honom gå upp till WW och bli mosad av st pierre ytterligare en gång, gsp blir bara större och större också. Samtidigt vill jag inte se edgar och maynard som titelutmanare, herregud, ingen av dom är mästarmaterial. Tycker fortfarande att Kenny florian är närmast, känns som att han tillsammans med firas zahabi kan styra upp något riktigt bra =).

 • Gunde skrev:
  18 december 2009 kl. 12:07

  Jag ser helst av allt Aldo, tror att han är den som har störst chans av alla fighters (inkl japaner, strikeforce, dream, och alla andra organisationer) att slå BJ i LW, även om han e FW, men han kan trots det gå upp och möta BJ medan GSP inte kan gå ner utan BJ måste gå upp och möta han.

 • JuggaBugga skrev:
  18 december 2009 kl. 12:41

  Vem är fedor?

 • Vic skrev:
  18 december 2009 kl. 13:13

  Lyckas Aldo försvara bältet 2-3 gånger i ”devastating fashion” så tycker jag det vore en helt enorm fight mot BJ!

  Nu är det en del om och men innan det sker så sätt BJ mot någon i WW tills någon av Edgar eller Maynard har impat lite mer. Förstår väl att UFC kanske inte vill låta LW-bältet ”stå still” för länge, men tycker topputmanarna i divisionen måste besvisa sig lite mer emot varandra först.

 • jöz skrev:
  18 december 2009 kl. 13:51

  http://www.sherdog.com/news/articles/White-Penn-is-Probably-One-Fight-Away-from-Cleaning-Out-Division-21516

  Ingen titelmatch utan att ha bevisat sig i divisionen. Förhoppningsvis.

 • lars skrev:
  18 december 2009 kl. 17:04

  Ja du Farujah,du är tydligen inte tillräckligt gammal för att förstå ironi.
  Jag har, mig veterligen ännu inte sagt något om dig som person och tänker inte sjunka ner till den nivån.Men jag kan väl i alla fall säga så här.Jag ber så hemskt mycket om ursäkt om jag har sårat dig och din pokvän. Vad säger du om en match??? du mot mig, UFC regler eller får du inte för mamma.Tänkte skicka det här nu men det är väl lika bra att jag förklarar för dig att jag säger det här med glimten i ögat.

 • Farujah skrev:
  18 december 2009 kl. 18:25

  Lars, jag tycker i alla fall att jag ger klokare synpunkter på saker och ting än vad du gör =). Jag har inte något emot dig som person då jag inte känner dig, så har ingen uppfattning om dig, därav är du ingenting för mig.

  Att du inte gillar fedor stör mig inte det minsta, men du behöver inte relatera dit i varje gång, särskilt när ämnet är ett helt annat. Dina patetiska försök att äga mig med särskrivningar come on, lägg ner, du kommer aldrig att vinna över mig.

  Lars, nej jag får inte slåss för mamma =), och sånt gör inte snälla killar. Men låt mig uttrycka mig så här, en match mellan dig och mig skulle vara mitt nöje och ditt missnöje ;) .

 • Torsten skrev:
  18 december 2009 kl. 19:29

  haha nice! Farujah by tko round 1.

 • lars skrev:
  18 december 2009 kl. 20:20

  chicken. Hur mycket måste du ha?? 50% av allt jag har va.

 • Farujah skrev:
  18 december 2009 kl. 20:55

  Lars, självklart, that’s how Russians du business =). Det hade varit fallet ifall du hade något att erbjuda =).

  Torsten, Farujah by technical submission (anaconda choke) round 1 ska det vara =).

 • jb skrev:
  18 december 2009 kl. 21:40

  lars by lay and pray

  ;)

 • Alexander Öhrstrand skrev:
  18 december 2009 kl. 21:59

  Bj måste gilla att få stryk eftersom han vill möta Gsp igen. Möts dom igen kommer Gsp knocka honom. Nånting jag iof skulle vilja se.

  Men jag håller med nån här som nämnde Thiago Alves.

 • El Genio skrev:
  19 december 2009 kl. 01:03

  Han är ju jävla envis iaf BJ, de måste man ge honom. Dock precis som Farujah blir GSP bara större och större vilket knappast talar för BJ. Jag är inne på samma spår som ovanstående, ska han upp och fightas i WW så får han möta någon topcontender innan han tar sig an mästaren.

  Men om GSP får en chans och köra över BJ ännu en gång skulle jag inte direkt gråta blod, de finns ju fortfarande vissa som tror att BJ faktiskt har en chans….

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.