Hem » Nyheter/Rykten, UFC

Den irländska handgranaten förlänger med UFC

18 december 2009 kl.12:47 av Kemal Coskun | 7 kommentarer

I mörka ekonomiska tider som dessa har UFC valt att avskeda en och annan från organisationen. Så blev inte fallet för Marcus Davis som har två raka förluster i oktagonen. Den utomordentliga boxaren fick ett förlängt kontrakt bestående av fyra matcher enligt hans läger.

Med ett totalt facit på 12 matcher för UFC har Davis lyckats vinna åtta av dessa, vissa mot meriterat motstånd som Chris Lytle och Paul Kelly. Det är ännu inte säkert när Davis går match igen då han fortfarande läker efter skadorna han ådrog sig efter matchen mot Saunders. Det var första gången under hela hans karriär som han knockades medvetslös.

7 kommentarer »

 • Cun skrev:
  18 december 2009 kl. 13:29

  MD var en grymmt bra boxare från förr men om man är rätt så ensidig innom mma så är det svårt att lyckas långt. Men jag har alltid gillar MD och tycker att hans nick är det absolut bästa någonsin i kampsportens historia, fy fan alltså ”The Irish Handgreande” (stavning?)

 • Richard skrev:
  18 december 2009 kl. 15:26

  Problemet är väl att han har så sjukt mycket ärrvävnad i ansiktet att han spricker upp jämt och därmed blir pressad till att avsluta fighten innan han blir stoppad av domaren/läkaren, samt att han är kort för en WW, typ 175 cm, svårt att ta sig förbi räckvidden hos längre killar som utnyttjar thai/kickboxning på rätt sätt.

 • Alexander Öhrstrand skrev:
  18 december 2009 kl. 15:29

  Tyckte att Dan Hardy släkte lyset på honom oxå, om än tillfälligt. Men det där knät satt där det skulle.

  Han är ju en kille som tar stryk och blöder mycket, det gillar ufc. Han kan nog loosa 3 fighter till på raken och ändå få behålla kontraktet. Kolla bara på Wandy.

 • jöz skrev:
  18 december 2009 kl. 16:55

  Han får vara kvar så länge han levererar underhållning. Sådana fighters är enormt viktiga för organisationerna. Sedan är det ju självklart hjälpsamt att man uppskattas borta på de brittiska öarna.

 • AntonL skrev:
  18 december 2009 kl. 18:01

  Jag bryr mig inte så mycket om honom om vi säger så ^^

  Ingen som har läst om Pudzianowskis nästa match? Tydligen så skall han antingen möta Aleksander Emelianenko eller Bob Sapp till nästa KSW.

 • Lasha skrev:
  19 december 2009 kl. 01:18

  Anton: Ok, då kan man ju undra varför du skriver under denna nyhet just angående Marcus Davis…
  Gå under fliken ”Off Topic” istället för att komma med helt orelevanta inlägg i ett forum med fokus på Just Marcus Davis.

 • Richard skrev:
  19 december 2009 kl. 04:17

  För att AntonL har mancrush på alla som väger över 100 kilo?

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.