Hem » DREAM, DREAM 13

DREAM annonserar planerna för året

29 januari 2010 kl.11:04 av Joakim Borgudd | 2 kommentarer

Gänget bakom DREAM har nu annonserat sina planer inför året och det innebär inte mindre än 7 galor. Årets första gala blir DREAM 13 den 22 mars och därefter blir det galor i april, maj, juli, september samt november. Att året sen avslutas med en nyårsgala kan vi nog vara säkra på, galan i april väntas dessutom hållas i Sydkorea.

Det är också klart att deras GP i lätt tungvikt kommer att innehålla 8 eller 18 deltagare och sätta igång i maj. Där väntas Gegard Mousasi vara en av deltagarna men utöver det har inga andra namn diskuterats.

DREAM kommer också att kora mästare i mellanvikt och tungvikt, det inte blir någon GP i tungvikt utan endast en titelmatch, en deltagare där väntas bli Alistair Overeem.

Nästa titelmatch i lättvikt blir mellan Shinya Aoki och Tatsuya Kawajiri, den väntas bli av i maj eller juli. Ingen av de båda kommer troligen att gå match innan dess då de vill förbereda sig på bästa sätt, Kawajiri ska även ha skadat sig under matchen på nyårsafton.

Man sa även att någon gala under året kommer att hållas i bur, samt att man vill sammarbeta med andra organisationer. Kanske kan vi alltså hoppas på ännu en DREAM vs Sengoku samt kanske en gala tillsammans med Strikeforce.

Till sist pratade man lite mer om DREAM 13 och där är även Ryo Chonan klar som deltagare. Dessutom kan Katsunori Kikuno, Hideo Tokoro, Minowaman, Marius Zaromskis, Eddie Alvarez samt Andrews Nakahara vara aktuella för galan.

2 kommentarer »

  • Bola skrev:
    29 januari 2010 kl. 12:34

    Aoki mot Kawajiri blir väldigt intressant – Kan Dream dessutom samarbeta med Strikeforce kanske man kan hoppas på ett möte mellan segraren i den matchen och Melendez (returmatch om det är Kawajiri dårå :) )

  • gustav skrev:
    30 januari 2010 kl. 13:17

    Jag tror starkt på dettasammarbete mellan dream och strikeforce, Båda organisationernas galor har hittils hållt väldigt högklass och underhållningsvärde som enligt mig slår det mesta ufcs ofta småtråkiga kort har att erbjuda med hästlängder!

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.