Hem » 2 januari – UFC 108

2 januari – UFC 108

UFC 108
Rashad Evans vs Thiago Silva
Paul Daley vs Dustin Hazelett
Joe Lauzon vs Sam Stout
Jim Miller vs Sean Sherk*
Junior Dos Santos vs Gilbert Yvel

Rafaello Oliveira vs John Gunderson*
Dan Lauzon vs Cole Miller
Martin Kampmann vs Jacob Volkmann*
Steve Cantwell vs Vladimir Matyushenko
Ryan Jensen vs Mark Munoz
Jake Ellenberger vs Mike Pyle

*Ej officiellt presenterade av UFC

Hem » Liddells nakenchock var PR-trick

Liddells nakenchock var PR-trick

TZM uppger nu att Chuck Liddell och Heidi Northcott bekräftat att videon som spridits som en löpeld över internet är en del av en viral kampanj för Reebok som Liddell sponsras av. Man får väl säga att de lyckats ganska bra, videoklippet har diskuterats i stort sett överallt under dagen. Dessutom är det roligt att Reebok väljer att använda en MMA-stjärna i sin marknadsföring, har du missat videon finns den här.

Hem » Nattens videosammanställning

Nattens videosammanställning

Chuck Liddell tränar naken med flickvännen

Hem » Edgar tror det blir tufft mot Penn

Edgar tror det blir tufft mot Penn

UFC 112 i Abu Dhabi går Frankie Edgar karriärens största test mot den suveräne mästare BJ Penn. Den 28 år gamle fightern får New Jersey tränas av Ricardo Almeida och Renzo Gracie men verkar tro att Penn blir en svår motståndare att slå. Edgar har pratat med Sherdog och sagt följande.

”I mina ögon är han en av, om inte den bästa fightern i UFC. Han är en av de mest allsidiga, från det stående till marken, hans försvar mot nedtagningar är bättre än allt annat. Hans flexibilitet, balans och allt det där, han blir en hård nöt att knäcka. Jag kommer garanterat att ha fullt upp.”

Läs hela inlägget »

Hem » Quinton Jackson på väg bort från UFC?

Quinton Jackson på väg bort från UFC?

rampage_smile

Efter mer än ett år borta från oktagonen ska Quinton ”Rampage” Jackson göra comeback den 24 maj mot Rashad EvansUFC 114. I en intervju med Fighters Only har dock Jackson uttryckt att hans passion för sporten avtagit och att han gillar livet som skådespelare bättre, samt att han längar efter att hans kontrakt med UFC tar slut. Jackson försenade sin match mot Evans med sex månader så att han istället kunde spela in filmen The A-Team. Enligt Jackson var UFC väldigt motstridiga angående hans val och det gav hans intresse för MMA en törn.

Läs hela inlägget »

Hem » Vad hände egentligen mellan Bonnar och Soszynski?

Vad hände egentligen mellan Bonnar och Soszynski?

9944-9944

Matchen mellan Stephan Bonnar och Krzysztof Soszynski på UFC 110 fick ett abrupt slut. I början av rond tre möttes de vid mitten av oktagonen, rörde varandras handskar och fick in ett par slag. Men sekunder senare slog de i varandras huvuden och Bonnar fick ett jack på pannan. Domaren John Sharp såg inte detta och trodde att det var ett slag som orsakat jacket. Han manade på de båda att fortsätta, tills en minut senare, då han pausade matchen och lät en doktor att se över skadan.

Till Bonnars besvikelse blev matchen stoppad och man hörde Sharp säga genom en närstående kamera att det var ett slag, och inte en skallning som fått matchen att bli avbruten. Soszynski blev tilldelad vinsten i form av TKO.

Läs hela inlägget »