Hem » 8 maj – UFC 113

8 maj – UFC 113

Lyoto Machida vs Mauricio Rua
Josh Koscheck vs Paul Daley
Sam Stout vs Jeremy Stephens
Patrick Côté vs Alan Belcher

Tom Lawlor vs Tim Credeur
Marcus Davis vs Jonathan Goulet
TJ Grant vs Johny Hendricks

Matt Mitrione vs Kimbo Slice

Hem » Morgonens videosammanställning

Morgonens videosammanställning

Hem » Dagens bild

Dagens bild

UFC har nu släppt en affisch för sin kommande gala i Kanada. Kolla in de hittills presenterade matcherna här, som vanligt trängs det ett helt gäng kanadensare på kortet och de blir säkert fler.

Hem » Cote tillbaka mot Belcher

Cote tillbaka mot Belcher

Nästan ett och ett halvt år efter titelmatchen mot Anderson Silva har nu Patrick Cote rehabiliterat sitt knä och är redo för comeback. Kanadensaren är bokad för att möta Alan Belcher UFC 113 hemma i Montreal. Dessutom har UFC presenterat ett par andra matcher för galan.

Före mötet med Silva hade Cote vunnit 5 raka matcher i UFC, bland annat mot Ricardo Almeida, Kendall Grove och Scott Smith. Mot Belcher ställs han mot en tuff fighter som blandat och gett i UFC, senast vann amerikanen på ett mycket imponerande sätt mot Wilson Gouveia. Totalt har han gått 6-4 i organisationen.

Läs hela inlägget »

Hem » Kimbo möter Mitrione

Kimbo möter Mitrione

Dana White bekräftar idag enligt MMAmania att Kimbo Slice i sin nästa match kommer att möta en annan kille ur TUF-huset, nämligen Matt Mitrione. Matchen är planerad för UFC 113 den 8 maj i Montreal.

Den gamle streetfightern och Youtube-fenomenet Kimbo besegrade i sin debut Houston Alexander via domslut i en förvånandsvärt avvaktande match. Tidigare har han som ni vet varit affischnamnet i EliteXC där han förlorade en mindre smickrande match mot Seth Petruzelli. Den förre NFL-spelaren Mitrione gjorde sin profesionella debut i finalen av TUF och vann där mot Marcus Jones på knockout. Trots sin ringa erfarenhet har han visat att hans händer är riktigt tunga, mot Kimbo är det upp till bevis.

Hem » Griffin ryktas möta Nogueira

Griffin ryktas möta Nogueira

Källor uppger idag för MMAjunkie att en match mellan Forrest Griffin och Antonio Rogerio Nogueira är på gång till UFC 113 i Montreal. Inget är ännu påskrivet men de båda ska ha accepterat matchen. Galan går den 8 maj och huvudmatchen väntas bli mellan Lyoto Machida och Mauricio ”Shogun” Rua.

Den förre mästaren Griffin kommer från en seger på domslut mot Tito Ortiz på UFC 106, innan dess hade han blivit utslagen av Anderson Silva i en supermatch. En seger mot Nogueira skulle kasta honom tillbaka i toppen igen på allvar. Nogueira med meriter från Pride debuterade mot Luiz Cane på UFC 106 och vann där mycket imponerande via en knockout i första ronden. Under karriären har han endast förlorat tre gånger och dessutom hunnit med att bli brasiliansk mästare i boxning. Trots det har han under karriären ofta stått i sin tvillingbrors skugga, ännu en övertygande seger kan ändra på det.