Hem » 29 maj – UFC 114

29 maj – UFC 114

Rashad Evans vs Quinton Jackson
Forrest Griffin vs Antonio Rogério Nogueira
Diego Sanchez vs John Hathaway
Amir Sadollah vs Dong Hyun Kim
Cyrille Diabate vs Luiz Cane
Aaron Simpson vs Chris Leben
Todd Duffee vs Mike Russow
Efrain Escudero vs Dan Lauzon
Ryan Jensen vs Jesse Forbes
Melvin Guillard vs Thiago Tavares

Ovanstående matcher är ännu inte officiella.

Hem » Quinton Jackson på väg bort från UFC?

Quinton Jackson på väg bort från UFC?

rampage_smile

Efter mer än ett år borta från oktagonen ska Quinton ”Rampage” Jackson göra comeback den 24 maj mot Rashad EvansUFC 114. I en intervju med Fighters Only har dock Jackson uttryckt att hans passion för sporten avtagit och att han gillar livet som skådespelare bättre, samt att han längar efter att hans kontrakt med UFC tar slut. Jackson försenade sin match mot Evans med sex månader så att han istället kunde spela in filmen The A-Team. Enligt Jackson var UFC väldigt motstridiga angående hans val och det gav hans intresse för MMA en törn.

Läs hela inlägget »

Hem » Amir Sadollah mot Dong Hyun Kim på UFC 114

Amir Sadollah mot Dong Hyun Kim på UFC 114

Ännu är det inte bekräftat, men den senaste matchen som adderats i UFC 114 kortet ryktas vara mellan Amir Sadollah och Dong Hyun Kim. Galan kommer att äga rum i Las Vegas den 29 maj. Amir som verkligen tagit sig i kragen efter sin förlust i UFC debuten efter finalen av TUF 7 har gått som tåget och han har successivt börjat bygga sig ett namn runtom i MMA-världen.

Klassisk match mellan en brawler och en grappler. Jag själv känner att jag vill se mer utav Kim för att få en riktig uppfattning om honom. Han är visserligen obesegrad men han har inte mött de tyngre namnen än. Med fjärde gradens svart bälte i Judo lär vi få se en match där Kim försöker svepa eller kasta Sadollah och försöka sig på ett lås. För Amir gäller det att placera de underbara sparkarna han besitter på sydkoreanens lår och vader. Vem tror ni vinner?

Hem » Sanchez möter Hathaway i weltervikt

Sanchez möter Hathaway i weltervikt

Diego Sanchez har skrivit på sin twitter att han i sin nästa match återvänder till weltervikt för att möta den obesegrade John Hathaway. Matchen går på ännu inte presenterade UFC 114 i Las Vegas den 29 maj i samband med UFC Fan Expo.

TUF-vinnaren Sanchez mötte senast BJ Penn i en titelmatch men återvänder efter den förlusten till weltervikt, totalt blev det tre matcher i lättvikt. Trots framgångarna i den viktklassen har han hela tiden framhållit att det inte var en permanent flytt. Britten Hathaway är endast 22 år gammal men har redan imponerat med tre raka segrar i UFC. Matchen blir hans första i USA och även första gången han ställs mot en riktigt namnkunnig motståndare, senast besegrade han Paul Taylor på UFC 105.

Huvudmatchen på galan väntas gå mellan Rashad Evans och Quinton ”Rampage” Jackson. Dessutom ska tungviktarna Todd Duffee och Mike Russow nyligen accepterat att mötas på galan. Båda segrade i sina UFC-debuter och Duffee imponerade stort, mot Russow blir det upp till bevis.

Hem » Morgonens videosammanställning

Morgonens videosammanställning

Inför UFC 109 – Couture vs Coleman

Läs hela inlägget »