Hem » Nyheter/Rykten, UFC, UFC 111

Fitch och Alves möts igen

7 januari 2010 kl.18:59 av Joakim Borgudd | 9 kommentarer

För en andra gång ska Jon Fitch och Thiago Alves mötas och vinnaren slår sig ännu en gång in i titelstriden. Matchen går på UFC 111 den 27 mars och enligt MMAmania är kontrakten påskrivna och klara.

De skulle ha möts på UFC 107 i december men då fick Alves dra sig ur efter en knäskada, istället mötte Fitch nykomlingen Mike Pierce och vann via domslut. I deras förra möte vann Fitch genom en TKO i den andra ronden, men det var 2006 och sen dess har mycket hänt. De har båda fått en chans på mästaren Georges St. Pierre och förlorat, frågan är vem som har utvecklats mest. Sen mötet har Fitch vunnit 8 av 9 matcher medan Alves vunnit 7 av 8.

9 kommentarer »

 • Kemal skrev:
  7 januari 2010 kl. 19:05

  Vilken sjuk kropp Alves har alltså!

 • dinho skrev:
  7 januari 2010 kl. 19:05

  även om den som vinner här kommer bli nr1 contender tror jag ingen av dom har en chans även fast dom enligt mig är nr1 contender och nr2contender.. GSP är övernaturlig och dominerar verkligen denhär divisonen

 • Reellron skrev:
  7 januari 2010 kl. 19:35

  Börjat tröttna på Fitch decision matcher (6 i rad nu :( ) så måste hejja på Thiago. Om Fitch vinner blir det hans 7:e match som går till decision i rad, vill inte se det. Matchupen är bra för att rensa upp bland contenders men i övrigt gillar jag inte riktigt matchningen, får hoppas Alves vinner på KO första eller andra ronden.

 • ludde skrev:
  7 januari 2010 kl. 19:48

  Jon fitch är tråkig och överskattad. Alves kmr döda honom

 • Joakim Borgudd skrev:
  7 januari 2010 kl. 19:54

  Jag har svårt att se hur någon som gått 11-1 i UFC kan vara överskattad ;)
  Hans underhållningsvärde kan man ju diskutera, men jag gillar honom och tycker ändå att hans resor till thailand visat sig mer och mer på sistone i det stående.

 • ludde skrev:
  7 januari 2010 kl. 20:15

  Han är helt klart en av de bästa i divisionen. När jag menar överskattad menar jag 7# p4p som sherdog säger, och shogun inte ens är med på listan? Och sen förlorade han nästan mot en kille som ingen har hört talas om som inte är spec bra.

 • Moffe skrev:
  7 januari 2010 kl. 20:19

  Alves vs Paul Daley är min drömmatch just nu. Den skulle jag verkligen vilja se.

 • timmy skrev:
  7 januari 2010 kl. 20:21

  Fitch må vara tråkig, men knappast överskattad. Dock tror jag Alves har utvecklats mer utav dem 2 sedan deras senaste match, bättre nedtagningsförsvar, större, starkare och framförallt ännu starkare standup. Alves vinner på KO/TKO

 • Akira skrev:
  7 januari 2010 kl. 21:44

  Fitch är inte på något sätt överskattad. Däremot har han vad många skulle kalla en tråkig fightingstil, som han är väldigt bra på.

  Dock torr jag, precis som timmy skrev ovan, att Alves utvecklats sedan deras förra möte och lär förbereda sig för just Fitch denna gång. KO/TKO för Alves är inte heelt otänkbart, träffar han så gör det väldigt ont.

  Men vem vet, Fitch har en förmåga att låsa ut sina motståndare.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.