Hem » Svensk MMA, The Zone, The Zone 6

Första matchen klar för ”Evolution”

11 februari 2010 kl.07:10 av Patrick Jenkinson | 4 kommentarer

I ett pressmeddelande från The Zone FC framgår det att Jens Östling från Gladius MMA möter Kristoffer Muhrén från Escalate MMA vid organisationens gala ”Evolution” den 27 mars i Lisebergshallen i Göteborg.

Östling vann i helgen en proffsmatch i Danmark medan Kristoffer Muhrén är regerande svensk mästare i shootfighting (-70 kg). Muhrén vann i sin proffsdebut på The Zone efter en spektakulär match över tre ronder mot Christopher Wassberg. Förhoppningsvis presenteras snart fler intressanta matcher till galan.

4 kommentarer »

 • boris skrev:
  11 februari 2010 kl. 10:17

  Intressant fight!
  Känns som om jag får ta tillbaka lite av min tidigare kritik mot galan då jag ser att deras fightcard håller på att bygga upp sig riktigt ordentligt. Corassani och Cheng är ju så mycket stjärnor man egentligen kan bli på nationell nivå. Hade varit kul om de matchades mot bra svenskt motstånd denna gången. Nej denna gången är jag riktigt förväntansfull och det får nog bli en resa ner denna gången med!
  Håller tummarna för att få se någon av mina favoriter sen de tidigare eventen Martin Lavin eller Martin Svensson.
  Och med stor bur dessutom.

  Stort grattis Jesper och ni andra, ni verkar motbevisa mig med buller och bång för fortsätter kortet utvecklas såhär så hamnar ni nog i topp över de svenska organisationerna! Riktigt lovande. Nu ska vi bara se Eddie mangla skiten ur vad jag tror kommer bli ett helt OK namn!

  Tack

 • andreas skrev:
  11 februari 2010 kl. 13:57

  boris
  eddy är uttagen i VM i SW som går samtidigt som zone. Vet ju inte vad han kommer välja.

 • boris skrev:
  11 februari 2010 kl. 15:38

  då lär han ju gå VM. Hade jag gjort iaf. Men då är det ännu en plats öppen för fler intressanta namn. Spännande sätt dom valt att gå ut med kortet genom att presentera enbart den ena sidan av fightcardet först. Gör att man blir väldigt nyfiken på vilka motståndare som kan vara påtänkta.

 • Joakim Borgudd skrev:
  11 februari 2010 kl. 15:44

  Vi får väl se, FILA-VM har väl kanske inte ännu blivit en etablerad organisation, till exempel tror jag att meriter från ADCC räknas betydligt högre. Dessutom ska man inte underskatta Eddys kärlek till Göteborg och möjligheten att gå ännu en match där, men vi får se hur det blir!

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.