Hem » Citat, UFC

Frågor och svar med Dana White

23 november 2009 kl.14:49 av Kemal Coskun | Inga kommentarer

Tillsammans med Cain Velasquez fick Dana White svara på en hel drös frågor under sen senaste ”UFC fight club Q&A”. En del intressanta svar blev det, mixat med sådant vi redan visste. Här följer några av de mest intressanta frågorna och svaren.

Angående Brock Lesnar:

”Han är väldigt sjuk och vi vet inte vart vi har honom nu. Han kommer att placeras på Mayo-kliniken väldigt snart för att undersökas. Visar det sig att han inte kan tävla snart nog så får vi troligtvis ha en interimbälte.”

Angående Fedors vara eller icke vara i UFC:

”Jag har försökt att få hit Fedor. Det krävs två för att nå en överenskommelse. Jag gav honom ett kontraktsförslag som jag ansåg vara respektabelt för att tävla i UFC för att han ska kunna bevisa om han är bäst eller bland de bästa men de nekade. Jag hade slängt in vilken HW som helst mot Fedor, jag vill att den där flintskalliga lilla tjockisen ska komma hit väldigt snart. Tro mig, alla Fedorfans blir arga när jag säger sådär.”

Angående Karo Parisyans framtid:

”Karo har en del problem – mentala, fysiska och emotionella. Han har så mycket problem att jag inte ens kan tala om dem eller för den delen bry mig om dem. Han behöver ta itu med sina problem innan han fightas igen. Det sättet han uppfört sig på den sista tiden är löjligt och oacceptabelt. Jag gillar Karo, han har haft sina dagar med bra matcher. Han har inte varit just den Karo på väldigt länge.”

Angående alla skador och sjukdomar:

”Vi har ingen plan B för skador och sjukdomar som gör att korten inte blir som vi lovat. Vi har haft extremt mycket otur på sistone. De senaste tre månaderna har varit värre än de senaste åtta åren. Vi har aldrig behövt åtgärda något liknande tidigare men nu gör vi det.”

Angående Danas hårda uttalanden om Mazagatti:

”Jag ogillar honom absolut inte. Han är en väldigt trevlig person. Han är ingen domare bara.”

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.