Hem » UFC, UFC 107, Video

Inför UFC 107 – Countdown

10 december 2009 kl.00:25 av Patrick Jenkinson | 14 kommentarer

14 kommentarer »

 • Patrik N skrev:
  10 december 2009 kl. 00:51

  Längtar!

 • julle skrev:
  10 december 2009 kl. 01:49

  jag med! Fyfan vad trevligt.

 • Farujah skrev:
  10 december 2009 kl. 02:04

  Hoppas Kongo borrar ett nytt rövhål i pannan på mir, börjar bli så trött på honom och hans ständiga snack, känns som att han är tvungen att övertyga sig själv om att han kan vinna den här matchen. När han säger saker som ”I am a better boxer than you are”, tror han på det själv då?

 • Ralph skrev:
  10 december 2009 kl. 02:17

  Kommer att bli en riktigt grym gala!

  Vet inte ven jag ska heja på av Mir och Kongo. Mir är så inställd på att spöa Lesnar, vilket jag gillar, för hatar verkligen honom. Samtidigt är det så jäkla mycket snack från honom, han är låångt ifrån ödmjuk. Kongo är ödmjuk och verkar vara en sjyst person, så i slutändan hejar jag nog på Kongo.

  BJ Penn och Diego kommer förhoppningsvis att bli en grym match, där hejar jag lätt på BJ.

  Övriga matcher verkar också riktigt intressanta, Guida, hoppas på honom.

 • Fred skrev:
  10 december 2009 kl. 05:26

  vad är de för felt på Diego? varför måste han viska hela tiden? tror han att han blir läskigare då? kanske skulle lägga på lite musik från någon ”tuff” skräckfilm i bakgrunden varje gång han tänker öppna käften också. Diego:-Eh en sekund, ska bara sätta på mp3 spelaren så kan jag svara på din fråga..
  Dummm dumm dummm dumm tammp tammp tammp tammp, I will come straight at BJ….

  Vilken fjant, hoppas BJ plockar ner honom på jorden annars kommer vi få skavsår i öronen efter matchen…

 • Kemal skrev:
  10 december 2009 kl. 11:14

  Håller med Fred. Sanchez är jävligt konstig.

 • Alexander Öhrstrand skrev:
  10 december 2009 kl. 11:22

  När Diego ”The Retard” Sanchez gör sin ”yes cartwheel” skrattar jag så jag trillar av stolen.

  Fattar inte Bj, när snackade Kenny Florian nånsin skit om honom???

 • Reellron skrev:
  10 december 2009 kl. 11:23

  haha, grymt Fred :)
  I övrigt tycker jag att Penn vs Sanchez kan vara den bästa matchen i UFCs lättvikts historia. De är väldigt lika men samtidigt så olika.. Båda litar mycket på sin boxning och är grymma på marken. BJ lär ha övertaget både stående och på marken men får Diego top possition på BJ så är det till Diegos fördel. Diegos största fördel är självklart konditionen och eftersom det är så stor del i fem ronders match så tror jag Diego har en bra chans. En till skillnad är sparkar, jag tror Diego är bättre där och ger honom ett extra verktyg att kontrollera matchen o få in poäng.
  Även om BJ kanske är favorit i mina ögon också att vinna matchen så gör oddsen, mer än 3 ggr pengarna, att bet-värdet ligger på Diego.

 • Alexander Öhrstrand skrev:
  10 december 2009 kl. 11:39

  Bj säger att han det redan känns som han har vunnit och det är alltid farligt att ta ut en seger i förskott. Men jag tror att Bj vinner ganska enkelt faktiskt.

  ps: 18.30 in i countdown är när ”The Retard” gör sin ”yes cartwheel”

 • jöz skrev:
  10 december 2009 kl. 12:19

  Mir är en fruktansärt irriterande människa. Dessvärre tror jag inte Kongo kommer kunna ta honom. Kongos stående är helt okej, hans gnp är mycket bra, men frågan är om han 1) kan ta ner Mir på rygg 2) vill ha ner Mir på rygg. Nu är Kongo förvisso inte lätt att avsluta, men hans historia mot starka brottare är inte särskilt imponerande. Hoppas att Mir drabbats av sitt klassiska storhetsvansinne, skitit i brottningsträningen och att han på fullaste allvar tror sig kunna kickboxa mot fransosen.

  Tror att Penn tar huvudeventet även om Sanchez blir en bra utmaning. Tror dock Penn kan få svårt inom någon match eller två då han borde ställas mot den ack så tråkiga (men oftast effektiva) Gray Maynard. Starka brottare kan få Penn på fall.

 • Farujah skrev:
  10 december 2009 kl. 13:33

  Jöz, luras inte av Frank Mirs hype nu, Kongos standup är inte helt okej, den är faktiskt väldigt bra, han är en av tungviktsdivisionens bästa strikers, och det vet frank mir, detta är bara mental krigsföring från hans sida. Frank vet att han inte har en chans stående mot Kongo, och får han inte kongo på ryggen fort så kommer det bli en kort natt för Mr cocky.

 • Andreas skrev:
  10 december 2009 kl. 20:09

  Älskar verkligen Mirs trash talk, och jag är helt överlyrisk över att han styrketränar och fysar för att lägga på sig massa. Fy fan vilken maskin han skulle vara om han vägde 265! Kommer inte ta mer än 2 min innan kongo är subbad, så är det bara.

 • jöz skrev:
  10 december 2009 kl. 20:25

  Farujah, det är samma sak som jag skulle säga åt dig att inte falla för Kongos hype. Jag tycker helt enkelt inte den är så fantastisk. Sedan är det klart att allting är relativt. På grund av hur divisionen ser ut så är han en av de bästa måhända. Detta relativa övertag blir dock ganska betydelselöst när man blir nedplockad och från rygg har han inte imponerat (förutom i fallet ‘överlevnad’).

  Sedan ska jag också glatt medge att jag hoppas du har rätt. Han får hemskt gärna släcka Mir för min del. Förhoppningsvis kommer Mir in fullkomligt överbyggd och gasar ut efter sisådär fyra minuters cirklande.

 • DenSun skrev:
  11 december 2009 kl. 08:47

  Måste bara säga att Frank Mir har bytt skepnad.
  Han ser numera vältränad ut! Han var kanske inte tjock förut
  men skillnad är det iaf. Skönt att se att han även kunde erkänna
  att Brock körde över honom :)

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.