Hem » UFC, UFC 110, Video

Inför UFC 110 – Countdown

17 februari 2010 kl.22:45 av Patrick Jenkinson | 15 kommentarer

15 kommentarer »

 • Patrick Jenkinson skrev:
  17 februari 2010 kl. 22:47

  Är nervös inför denna gala. Denna sorts nervositet leder oftast till antingen underbara känslor av eufori eller total besvikelse med en gnutta ilska. Men känslor är underbara.

 • Johnsson85 skrev:
  17 februari 2010 kl. 23:35

  Kan bara hålla med. Riktigt nervös över Nogueira matchen, mer än vanligt.

 • fujiOne^ skrev:
  17 februari 2010 kl. 23:40

  Haha, precis min tanke. Jag vill verkligen se alla gamla PRIDE stjärnor ”rise and shine”

  WAR WAND! Cro-Cop! Nogueira!

 • andreas skrev:
  17 februari 2010 kl. 23:42

  jo hoppas på att alla pridestjärnor vinner. Om alla förlorar blir jag lite ledsen.

 • Joakim Borgudd skrev:
  17 februari 2010 kl. 23:45

  Hoppas på Nog, Wandy och CroCop jag med – dessutom hoppas jag innerligt att CB får smisk av Reljic som äntligen är tillbaka från skadan :)

  Men Nogs nya träning lovar sjukt bra, fyfan vad kul om han ser bättre ut än någonsin.

 • fujiOne^ skrev:
  17 februari 2010 kl. 23:53

  Kollat igenom hela videon nu.. Jag har verkligen försökt att inte ogilla Bisping innan men han gör fan allt för att man ska hata hans stil..

 • Sugoi skrev:
  17 februari 2010 kl. 23:56

  Någon som vet när galan sänds på tv4 sport? Enligt tablån på tv.nu står det att galan börjar 04.00. Men det är ju den vanliga starttiden när galorna går i USA, Sidney ligger väl 10 (?) timmar före oss, vilket borde innebära annan sändningstid?

 • wss skrev:
  18 februari 2010 kl. 00:50

  Mkt intressanta matchups! Jag har oxå funderat på det där med starttiden. Står att den börjar 04.00 natten mot söndag. Det skulle betyda att maineventen börjar 14.00 australiensisk tid. Kan det stämma?

 • uGGlan skrev:
  18 februari 2010 kl. 01:51

  Sugoi & Wss

  Dem har sagt att galan nere i Australien kommer sändas som ordinarie tid i USA = 04.00 för oss

 • Ben skrev:
  18 februari 2010 kl. 12:35

  Wanderlei ser annorlunda ut :-)

 • Patrik N skrev:
  18 februari 2010 kl. 13:22

  Cains camp lägger över favoritskapet på Nog ganska hårt. Och Bispings fula manager är till och med en större douchebag än vad Bisping själv är!

 • ronny skrev:
  18 februari 2010 kl. 21:15

  Bispings måste ha den jobbigate rösten i hela ufc. HAn både gnäller och sluddrar sammtidigt.

 • juelz skrev:
  18 februari 2010 kl. 22:46

  Fan vad jag hoppas att Bisping blir totalt söndermosad, Snälla Wand mörda den här jävla nollan! Hans missfoster till manager går mig fan på nerverna också, hoppas han blir sänkt backstage senare under kvällen med.

  Alltså jag har nog aldrig hatat en fighter lika mycket som jag gör nu efter att jag sett den här countdown. Jag tycker Rampage har visat mer av sitt sanna jag efter att han gått med i Wolfslair också, Rampage är fortfarande en grym fighter men jag har börjat ogilla honom mer och mer på senare tid också. Fan vilket jävla glädjevrål jag hade skrikit ut om Wand knockar Bisping, Jag drar fan ut och kör runt på stan och tutar hela kvällen helt själv nästan även fast jag inte har körkort eller bil. Jag snor väl en av någon som påminner mig om Bisping eller nåt…

 • Ben skrev:
  19 februari 2010 kl. 16:10

  Hejar alla dagar i veckan på Wanderlei men tycker många överdriver lite när det gäller Bisping. Inget han sa var överdrivet irriterande förutom att han tror på sig själv. Vore konstigt om han trodde något annat.

  Bisping får uppläst om vad Wanderlei och han team säger om honom och vad dom ska göra med honom. Självklart ger han någon form av respons på det. När man gör en sådan här video kan man även vinkla det precis som man vill och de vill att man ska heja på Wand vilket jag hade gjort ändå :-)

  juelz: jag står iof på samma sida men du är så omogen.. skrämmande.

 • juelz skrev:
  19 februari 2010 kl. 19:04

  Ben: Jag drev iofs med det mesta jag skrev… Alltså det är en sak att tro på sig själv men Bisping och hans team verkar bara vara ett gäng as. Dem visar ingen respekt alls för någon. Man kan vara kaxig med glimten i ögat men Bisping blir bara jävligt dryg när han ska börja snacka skit.

  Alltså jag hoppas verkligen att Bisping åker på en värre knock än mot Hendo.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.