Hem » Intervjuer, Svensk MMA

Intervju med löftet Rami Aziz

5 november 2009 kl.06:51 av Kemal Coskun | En kommentar

Rami Aziz, blott 18 år gammal, ska debutera i professionell MMA i helgen. Han tränar på GBG MMA tillsammans med andra stjärnor som Hamid Corassani, Assan Njie och Meher Aziz. Trots att han bara är 18 år gammal har han gått matcher i diverse kampsporter och gjort bra ifrån sig, statistik finns på Ramis hemsida.

Den sjunde november möter han Laimonas Stancikas i The Zone FC ”Bushido”. Jag fick syn på Aziz på klubben där allting startade för honom, FKC och passade på att fråga ett par frågor.

Berätta om din bakgrund i MMA?
Jag har tränat MMA i 2,5 år nu. Innan höll jag på med fotboll och lite kampsport vid sidan om. Men kom mer och mer in i kampsporten och då la jag ner fotbollsparkandet helt. Redan efter första SW-tävlingen bestämde jag mig att satsa på MMA. Har tränat och tävlat så mycket jag kunnat under tiden och snart är det dags för proffsdebuten.

Du debuterar i helgen, hur känns det?
Känns jättebra, är redo för att ge 110% och göra galans bästa fight. Mår bra fysisk, psykisk och skött kosten rätt bra.

Vart ser du dig själv om 10 år?
Då har jag redan varit och tävlat i WEC eller någon stor MMA organisation och krigar om bältet. Drömmen är ju UFC, men då måste jag lägga på mig 10 kilo muskler hehe.

Vad tycker du om din motståndare i helgen?
Jag vet inte så mycket om min motståndare. Vet bara att han är bra på marken och vunnit två av sina senaste matcher på submission. Så någon tomte är han i alla fall inte. Men jag ska göra mitt och fokusera mig på det som jag ska göra, inte på det som han kommer göra. Jag tror att jag vinner på TKO i första ronden.

Vad gör du vid sidan av kampsporten?
När jag inte tränar så brukar jag plugga och umgås med min underbara flickvän. Går andra året på gymnasiet så ganska mycket plugg är kvar ändå, men det kommer bli mer och mer kampsport.

Något övrigt du vill tillägga?
Jag vill passa på och tacka mina träningskamrater på GBG MMA, Frölunda, alla som har hjälpt mig med min träning, alla som tror på mig och gör mig starkare. Och mina feta sponsorer Ricono och PreyGear.

Vi på MMABloggen önskar Rami Aziz all lycka i sin MMA karriär och förhoppningsvis uppnår han sina mål.

En kommentar »

  • Uppdatering av sidan | Lipans skrev:
    26 februari 2010 kl. 17:15

    [...] Nytt: MMAnytt intervjuar Rami Aziz 11 sep 2009MMA Bloggen: Intervju med löftet Rami Aziz 5 nov 2009Preygear: Young gun: Rami Aziz 15 feb [...]

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.