Hem » Övrigt

Julklappstips

18 december 2009 kl.15:48 av Patrick Jenkinson | 5 kommentarer

Eftersom julen nalkas tänkte vi passa på att tipsa om vad ni skulle kunna köpa för att få en riktig MMA inspirerad jul. Vi tycker självklart att ni ska välja produkter från våra sponsorer men ni kanske har tips på vad ni skulle önska er eller vad ni tänkt köpa till era nära och kära. 

rashadshorts

Style is key är riktigt tunga på MMA-relaterade kläder då de bland annat har kläder från Silver Star, Hostility, Kill It och TapOut med mera. Den produkt som tilltalar mig mest i deras sortiment är fightshortsen som representeras av Team Rashad i  TUF10. Shortesen kostar 699:- och om ni vid beställning använder koden MMABloggen så får ni 10% rabatt!

Bland Peoples Uniforms sortiment så tilltalar GSPs röda t-shirt med guldfärgad text från Xtreme Couture mest. Det är även ett rött pris på denna just nu, 499:-.  Peoples Uniform har även kläder från Affliction.

Vår trogna sponsor Typhoon Fight Gear tror att de officiella Shooto handskar som är auktoriserade av Japan SHOOTO Association skulle passa fint under julgranen. Det är även rött pris på denna vara, 529:-.

5 kommentarer »

 • Patrick Jenkinson skrev:
  18 december 2009 kl. 16:11

  Utöver ovanstående skulle alla PRIDE-galor på DVD sitta fin fint…

 • Oskar skrev:
  18 december 2009 kl. 16:41

  Klassiska japanska fightshorts (sungas) skulle ju matcha shootohandskarna ;) Jag ska definitivt köpa det till mig själv i julklapp.

 • Kalven skrev:
  18 december 2009 kl. 17:44

  Oskar:

  Helt rätt! Sungas och vale tudo-shorts ska det vara, den där töntiga surfarmodellen är bara för dom som inte har stake nog att köra ben på gymmet! :)

 • mgn skrev:
  18 december 2009 kl. 20:23

  Vore det inte lite smartare att köpa Slayer handskar lr benskydd om man ska tävla i shootfighting tex..då det är dom enda som är godkännda?

  shorts får det bli under min gran iaf:D

 • frans skrev:
  19 december 2009 kl. 00:03

  så nice, tack mmabloggen för allt, god jul!

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.