Hem » Intervjuer, UFC

Kampmann pratar Swick

3 september 2009 kl.17:41 av Joakim Borgudd | En kommentar

Om drygt två veckor eller närmare bestämt den 19 september går UFC 103. Då möter Martin Kampmann tuffe Mike Swick i hans karriärs kanske viktigaste match där en titelmatch mot Georges St. Pierre står på spel.

Man kan alltså säga att Kampmanns flytt till weltervikt var lyckad. Efter två matcher i viktklassen går 27-åringen från Århus alltså en match som kan resultera i en titelmatch. Totalt har han av sina 8 matcher i UFC vunnit 7 och bara två har gått till domslut. Därför tog jag och ställde några frågor till vår danske vän för att kolla hur läget var inför den kommande matchen.

Vill du ändra något från matchen mot Carlos Condit?
Absolut, jag vill bli slagen mindre i ansiktet.

Hur ser din plan ut mot Swicks snabba händer?
Jag gör vad som helst för att vinna matchen. Jag har jobbat mest på min BJJ och min brottning sen jag flyttade till USA. Min boxning har mer eller mindre varit minst prioriterat. Men jag vill hitta tillbaka till min starka standup och börja knocka folk igen.

Hur går träningen?
Jag tränar hårt som vanligt, det ger verkligen resultat.

Är du bekväm med viktnedgången nu?
Ja bantningen har varit enkel. Den här gången vill jag hålla vikten uppe lite mer för att komma in lite tyngre till matchen.

Hur ser du dig själv besegra Swick?
Jag kommer att försöka knocka honom och om inte det fungerar får jag jobba på submissions. Jag bryr mig egentligen inte om vilket sätt jag vinner på, vinsten är det viktiga.

En kommentar »

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.