Hem » UFC, UFC 111

Kampmann ut – Ellenberger in

10 februari 2010 kl.01:01 av Patrik Lythell | 4 kommentarer

Det är MMAjunkie.com som citerar ”källor nära fighten” när man säger att Martin Kampmann, som skulle möta Ben Saunders på UFC 111, har tvingats ställa in matchen på grund av skada. Istället ska Jake Ellenberger ha gått med på att ta hans plats med mindre än sju veckor kvar till match.

Kampmann som kom tillbaka efter sin förlust mot Paul Daley med en vinst över Jakob Volkmann hade hoppats få upp farten rejält igen i welterviktsdivisionen med en vinst över Saunders. Så blir nu inte fallet men skadan rapporteras inte vara allvarligare än att han kan vara tillbaka omkring maj.

Jake Ellenberger fick vi stifta bekantskap med på UFN 19 där han drog ett kortare strå mot Carlos Condit. Sen dess har han hunnit noteras för sin första UFC vinst. Den kom genom teknisk knock av Mike Pyle på UFC 108. Ben Saunders kommer senast från en imponerande knock av duktige boxaren Mark Davies på UFC 106.

Att notera är att UFC inte har kommit med något officiellt uttalande än. Om detta skulle stämma känns det nog väldigt tungt för dansken som har dragits med skador tidigare.

4 kommentarer »

 • Simon skrev:
  10 februari 2010 kl. 10:02

  Tror faktiskt att Kampman hade förlorat mot saynders så detta gör nog inte så mycket

 • Joakim Borgudd skrev:
  10 februari 2010 kl. 12:35

  Grymt synd, Kampmann har ju haft otur med egna skador samt att hans motståndare skadat sig. Men hans cut ska inte vara så allvarligt så borde vara tillbaka senare i vår.

 • Klasse skrev:
  10 februari 2010 kl. 17:59

  Synd, var ett förbannat bra test för Kampmann och tror han skulle ha outboxa Saunders!

 • Alex skrev:
  11 februari 2010 kl. 00:18

  Tror som Simon. Kampmann känns riktigt ostabil jämfört med Saunders.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.