Hem » Nyheter/Rykten, UFC, UFC 109

Koscheck får chans till revansch?

2 december 2009 kl.07:59 av Patrick Jenkinson | 5 kommentarer

När Josh Koscheck förlorade mot Paulo Thiago vid UFC 95 så var amerikanen en bitter man. Thiago hade sett att Koschecks dörr stod på glänt och han öppnade den med en uppercut. Koscheck såg ut att ha slocknat på väg ner till mattan och domaren bröt matchen. Men när Koscheck studsade upp och var redo att fortsätta på direkten så var han allt annat än nöjd och många frågor lämnades obesvarade. MMAMania rapporterar nu att Koscheck kan få sin revansch vid UFC 109 då dessa två herrar enligt ryktet ska mötas igen.

Jag förstår att Koschecks sårade ego är intresserad av denna match, men är denna matchning verkligen vad Koschecks karriär behöver? Koscheck ifrågasatte nyligen om Dan Hardy var en lämplig utmanare för titeln och menade att han själv var mer värdig. Direkt efter det så väljer han att gå match mot en motståndare som blev nedslipad av Jon Fitch och lyckades vinna mot UFC-debutanten Volkmann via domslut. Om Koscheck vinner så vinner han väldigt lite, förlorar han matchen så förlorar han mycket fart i jakten på bältet. Inte så smart om ni frågar mig. En chans på revansch mot Thiago Alves hade däremot varit mer intressant ur ett Koscheck-perspektiv.

5 kommentarer »

 • Peter skrev:
  2 december 2009 kl. 09:49

  Osmart som fana v kos om han tar den matchen. Håller med omd et du skriver, han tjänar ingenting på det.

 • ludde skrev:
  2 december 2009 kl. 11:24

  Tror att han vinner rätt lätt om thiago inte luckypunchar som sist.

 • Joakim Borgudd skrev:
  2 december 2009 kl. 15:10

  Ja det känns inte som att Thiago har samma tur igen, men man kan ju tycka att det finns intressantare matcher än att Kos ska få revanch för en förlust. Tycker just den grejen är lite överskattad, att hämnas sina förluster. Och ska han göra det kan han ju ta Thiago Alves igen iställlet ;)

 • Klasse skrev:
  2 december 2009 kl. 16:30

  Instämmer inte alls, älskar den här mentaliteten. Är inte de fegaste, de som inte vill ha en ”lätt” match för konsekvensera blir större om de förlorar. Och Kos sa ju att han ville gå 10 matcher nästa år så det här är en grym början att ge igen med en egen knock.

  WAR KOS!

 • jöz skrev:
  2 december 2009 kl. 21:57

  Det är nog lite skitsamma vilken match Kos tar. Han behöver ett par vinster till och en revansch kan ju aldrig sitta fel? I och för sig skulle en förlust till skicka honom väsentligt tillbaka i leden. Dock tror jag inte att paolo rår på honom om han bara går tillbaka till sina brottarrötter.

  Nästan lite synd att han och Swick är teammates annars tycker jag den matchen kunde vara kul.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.