Hem » Nyheter/Rykten, Strikeforce

Lashley kan få möta Rogers i nästa match

1 februari 2010 kl.15:56 av Joakim Borgudd | 23 kommentarer

Enligt Sports Illustrated uttalade sig Scott Coker om lite framtida matcher efter helgens gala. Bland annat vill han att Bobby Lashleys nästa motståndare blir Brett Rogers, vilket vore en rejäl skillnad mot Lashleys tidigare motståndare.

För Rogers del vore det säkert en bra idé, han får mycket exponering i en match mot Lashley medan han borde ha ett övertag i kvalité. Däremot är det svårt att veta var Lashley står då han inte riktigt ställts inför något större test ännu i karriären, han kan mycket väl klara sig bra mot Rogers men det är omöjligt att förutse något efter en seger mot Sims. Frågan är också om Lashley är beredd att möta Rogers, än så länge har han satsat på wrestling och MMA parallellt en match mot Rogers kräver nog mer än så. Gå vidare för att läsa om fler matcher Coker vill se.

Coker vill i nästa titelmatch för Nick Diaz se honom mot Japanen Hayato Sakurai, en kille som förra året förlorade mot Marius Zaromskis. Det verkar alltså inte bli Jay Hieron som får nästa chans, han måste också förhandla om ett nytt kontrakt med Strikeforce då det gick ut med matchen mot Joe Riggs.

Nästa titelmatch för Cristiane ”Cyborg” Santos verkar bli Erin Toughill som har ett record på 10-2 och bland annat besegrade Marloes Coenen.

Enligt MMAfighting sa Coker även att en match mellan Shinya Aoki och Gilbert Melendez borde bli av i Strikeforce innan sommaren. Det blir i så fall en match mellan de regerande mästarna i DREAM och Strikeforce.

23 kommentarer »

 • dinho skrev:
  1 februari 2010 kl. 19:34

  dödstråkiga divisoner….

 • ahs skrev:
  1 februari 2010 kl. 19:42

  Om Lashley skulle möta Rogers skulle jag bli väldigt förvånad om Lashley klarar sig igenom 1:a ronden – möjligtvis till 2:a,sedan slår Rogers ut honom.Hoppas Nick kommer tillbaka till UFC – han längtar efter motstånd..just nu är han så bra att han slår de flesta inom UFC:s weltervikts division.Även Anderson o GSP har haft sina motgångar o kommit tillbaka som bättre fighers.Så även Nick Diaz – han känner på sig att han kan slå GSP o jag tor faktiskt på Nick.Tror också att flera fighters är lite rädda att möta honom..de vet hur han behandlar sina motståndare.Nick vs GSP tror jag att Nick skulle vinna på avslut senast i 3:e ronden.GSP skulle inte orka hålla emot Nick’s ständiga offensiv..Diaz är ett konditions fenomen.

 • Henkepenke skrev:
  1 februari 2010 kl. 20:12

  @ahs. Sheet haha jag sitter o tänker samma sak faktiskt, men ändå, gsp man-handlar nästan alltid sina så kallade ”biggest threats”, men jag tror de skulle bli en riktigt rolig match, för som Diaz själv säger, fan alla förbiser honom, han e ju faktiskt rätt hemskt om någon frågar mig : )

 • MMAFan skrev:
  1 februari 2010 kl. 20:33

  Snälla kan ni lägga ner Diaz-kärleken nu. Killen har mött folk som inte ens platsar i UFCs division. Jay Hieron lär väl inte vara särskilt glad över att inte få titelmatch nu heller.

 • Klasse skrev:
  1 februari 2010 kl. 20:39

  Diaz har för dålig brottning för att vinna mot GSP/Fitch/Kos. Om de nu väljer att ta de till backen, vilket de smartast och troligen gör, kanske inte Kos då.;P

 • ahs skrev:
  1 februari 2010 kl. 20:59

  Jag vet att det kan vara Nick’s akilleshäl..det där med brottningen..men om vi utgår i från att Diaz har blivit bättre som GSP o Anderson har efter sina förluster, så kanske Nick kan försvara sig mot brottningen – som är GSP:s grej.Skulle inte GSP lyckas med sina nedtagningar skulle Nick snabbt köra slut på honom..Nick tål smällar o kan gå o gå o gå…tills dom faller i hop..det är så..vänta o se..Nick tar dem alla..ni underskattar honom..mycket farligt

 • julle skrev:
  1 februari 2010 kl. 21:48

  Det bästa var i en intervju när han sa att han skulle vinna över Anderson Silva och GSP hahahaha, Nick Diaz sure att han vinner i strikeforce men komigen… anderson silva…. jag tror jag skulle vinna över godzilla..

 • Moffe skrev:
  1 februari 2010 kl. 22:02

  Nick Diaz skulle inte kunna ge sig på top 5 i UFC. Det är därför han är i strikeforce

 • Klasse skrev:
  1 februari 2010 kl. 22:10

  @ahs Klart Diaz har blivit bättre, men nu är det så att GSP har gått och blivit BÄST i världen på brottning i mma och tar ändå ner Diaz.

 • ahs skrev:
  1 februari 2010 kl. 22:26

  I brottning kanske Klas – men nu talar vi MMA…o Nick’s standup skulle suga livet ur GSP – like it or not – det enda GSP har är sin brottning,skulle han stå upp mot Diaz skulle han förlora på en gång – GSP är ingen naturig fighter som Nick Diaz,BJ Penn eller Anderson Silva som har DET.GSP är bara en atlet,en gymnast, inte en fighter som dom jag nämnde.

 • dinho skrev:
  1 februari 2010 kl. 22:28

  hahaha ahs är du på riktigkt?

 • ahs skrev:
  1 februari 2010 kl. 22:29

  @Moffe: Tycker du samma sak om Fedor också? Fedor skulle inte kunna ta dem i UFC, det är därför han är i Strikeforce?

 • Moffe skrev:
  1 februari 2010 kl. 22:34

  Nja Fedor skulle nog köra över dem flesta men han är i Strikeforce av ekonomiska skäl. Det passar helt enkelt bättre då han är delägare i M-1. Det känns dock som om Diaz vill bli upplockad i UFC igen och gå stora matcher. Han är en hal jäkel men GSP rår han inte på. Om GSP kunde boxas med Alves kan han nog boxas med Diaz.

 • Alexander J skrev:
  1 februari 2010 kl. 22:46

  Vilka jävla biceps & axlar Lashley har!!!
  Finns det verkligen NÅGON ENDASTE PERSON som tror att han bara knaprat kreatin & proteinbars? Fan det närmaste en Belgian Blue man kan komma. Måste säga att det är väldigt fashinerande att han kan röra sig så smidigt i octagonen med den kroppen. Känns även som att det kan bli svårt att knocka Lashley med tanke på hans galet feta tjurnacke. Intressant match i vilket fall även för att se vart Rogers står, ifall det bara var en lucky punch mot Arlovski eller om han är den talangen som alla säger.

 • Andreas skrev:
  1 februari 2010 kl. 22:57

  ahs va fan? Klart man tycker en figter ser bra ut när han vinner? Men man måste ju se helheten oxå, dvs vem det är han faktiskt vinner över. Diaz vann senast över Žaromskis. Žaromskis är en bra fighter men han är sjukt långt ifrån att vara världens bästa. Samma sak som att om AIK vinner över Hammarby, så betyder ju inte det att AIK kan vinna över Manchester United?

 • Alexander on tour skrev:
  1 februari 2010 kl. 23:01

  Nick Diaz skulle nog klara sig kanska bra i Ufc tror jag. Hans enorma volym av slag skulle vara svårt för de flesta att hantera, lägg därtill att hans solida ju-jutsu.

  Skulle Gsp bara ha sin brottning?!?! Kom igen!
  Han outstrika Bj, slog ner Thiago Alves med en höger, sparkade Huges i huvudet och slog ner Fitch fler gånger än Papa Dee gjort sin fru.

 • Klasse skrev:
  1 februari 2010 kl. 23:23

  @ahs måste säga att GSP har lyckats himla bra som fighter för att bara vara en atlet och gymnast med tanke på att han sysslar med just fighting och är bäst i världens i sin viktklass.:P

 • tojo skrev:
  1 februari 2010 kl. 23:52

  ahs suckin’ Nick’s dick again. Nick är bra och visst vore det skitkul att se honom mot GSP en vacker dag. GSP kanske är sugen, det var ju inte för inte han satt i publiken i Miami…

 • andreas skrev:
  2 februari 2010 kl. 01:12

  han skulle klara sig bra i ufc. dock inte slå gsp. Men sen liksom vem slår gsp.

  Ingen som ska klaga på bobbys motståndare nu? Om att han bara får blåbär.

  Lär vara en match där han får visa färg i alla fall.

 • Aldo skrev:
  2 februari 2010 kl. 01:55

  När det gäller Nick Diaz så har han utvecklats enormt mycket jämfört när han fightades i UFC, speciellt hans standup har blivit så mycket bättre, frågan är återigen hur bra hans takedown defense och wrestling är jämfört mot de andra i toppen av UFC. Den nackdelen som Diaz har emot evtuella möten med UFC fighters är att matcherna bara varar 3 ronder förutom titelmatcher såklart, för fighters som Fitch, Kosheck och Sanchez mm kommer bara få takedowns på Diaz, få tiden att gå och så vinna matcher. Om matcherna hade varit 5 ronder så skulle Diaz kunna vinna matcherna trots kanske har gett bort en två ronder pga svagt takedown defense.
  Personligen så tycker jag matcherna skall vara 5 ronder och titelmatch 7 ronder, många jämna matcher hade haft klara vinnare om det varit 5 ronder.
  Ville oxå påpeka att GSP har grym standup fastän många verka underskatta det, de visade han emot Alves men oxå Fitch och hans vänsterkick är det inget fel på heller fråga Hughes.
  Ha det gott mina MMA vänner.
  Skön jämförelse av Andreas, låt mig gissa, du är stockholmare.
  Fridens liljor mina MMA-vänner.

 • Skurtbert skrev:
  2 februari 2010 kl. 08:59

  Skulle hellre se Diaz mot Hardy faktiskt.

 • jb skrev:
  2 februari 2010 kl. 18:22

  läste nånstans att lashley brottades i 167lbs i college.. kan det stämma verkligen? :P

 • MMABloggen » Blog Archive » Lashley slutar med wrestling skrev:
  14 februari 2010 kl. 17:57

  [...] kommer att sändas på CBS. En tänkbar motståndare kan vara Brett Rogers, något som Scott Coker sagt han skulle vilja [...]

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.