Hem » Strikeforce

Lashley slutar med wrestling

14 februari 2010 kl.17:55 av Joakim Borgudd | 7 kommentarer

Strikeforces tungviktare Bobby Lashley har blivit intervjuad av Heavy och säger där att han i alla fall för tillfället satsar enbart på MMA. Anledningen till det är att han Lashley varit i konflikt med wrestlingorganisationen TNA och nyligen blivit sparkad.

”Jag vet egentligen inte så mycket. Jag snackade med killarna för ett tag sedan om att göra båda sakerna. Allting verkade fungera bra. Jag tror det kanske blev lite komplikationer mot slutet. Jag kom hem och började få samtal från folk som sa att jag blivit släppt från wrestlingen. Så vad jag vet så har jag blivit släppt, så ja, jag kan fokusera på MMA på heltid.”

Förhoppningsvis gör det här att Lashley kan utvecklas mer som fighter och komplettera sin redan solida brottning. Han säger att han tränar för fullt nu efter matchen mot Wes Sims och att han hoppas gå match på Strikeforces gala i april som kommer att sändas på CBS. En tänkbar motståndare kan vara Brett Rogers, något som Scott Coker sagt han skulle vilja se.

7 kommentarer »

 • Farujah skrev:
  14 februari 2010 kl. 18:46

  Jag gillar inte Bobby Lashleys attityd, han har ju mer eller mindre erkänt att han bara vill möta bra motståndare i titelmatcher, i senaste inside MMA uttryckte han om att inte möta Brett Rogers, utan att han vill ha fedor eller overeem istället. En förlust mot Fedor och Overeem kan han ta, då säger han bara ”Jag är ny och dom är 2 av dom bästa tungviktarna i världen”, men låt oss säga att han skulle förlora mot mindre namn som werdum, Bigfoot Silva eller Rogers så skulle hans aktier rasa.

 • Mathias skrev:
  14 februari 2010 kl. 19:00

  Jag såg också programmet, och man kan också tolka det han sa att steget upp till Rogers från Sims är så stort så kan han lika gärna slåss ot Fedor eller Overeem.

 • Farujah skrev:
  14 februari 2010 kl. 19:04

  jojo mathias, men jag är ett fan av idéen att man ska jobba sig upp till en titelmatch, och Rogers är ett steg på vägen, han skulle ju bli den första riktiga top10 fightern han mötte i så fall.

 • niclas 1 skrev:
  14 februari 2010 kl. 19:44

  Jag tycker inte han förtjänar att möta Rogers, utan att det vore relvant med någon lägre ”rankad”, men som är klart bättre än de han har mött hittills.

 • Sarp skrev:
  14 februari 2010 kl. 20:30

  Ska jag vara ärlig tycker jag inte att han har något att komma med när det gäller titel och contender-snack. Hans brottning är bra i och med hans styrka och fysik dessutom kan han säkert vinna mot en och annan tungviktare.

  Men hans brottning som är hans starka och enda sida i princip var trots allt inte så jävla imponerande ur MMA-perspektiv. Han utnyttjar inte sin dominerande ställning till att göra skada, måste träna mer på att skada från guarden.
  Stående har han nog inte mkt att komma med, dessutom behöver han pysa ut lite av musklerna för att orka längre i matcherna. Det funkar fan inte att ha så stora muskelmassor och samtidigt vara aktiv 3 X 5 minuter.

 • Klas skrev:
  15 februari 2010 kl. 00:26

  Lashley har väl hela tiden varit emot att möta ”bra” motståndare då han tyckte han likt alla andra ”vanliga” fighters gradvis borde matchas svårare. Allt snack om Fedor, Overeem bygger väl på att han var missnöjd med att Strikeforce vill tvinga upp han på en nivå han själv ansåg var ”orättvis”.

 • Vinnysimmo skrev:
  15 februari 2010 kl. 19:14

  Tack godegud för det. Vi wrestlingfans vill inte ha honom.
  Tristare Wrestler får man leta efter. Det är fan skandal att Big Poppa Pump fick jobba för honom.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.