Hem » Miami, Nyheter/Rykten, Strikeforce

Lawler välkomnar Manhoef till Strikeforce

6 januari 2010 kl.08:56 av Joakim Borgudd | 9 kommentarer

När det blev klart att mannen med de tyngsta händerna i MMA, Melvin Manhoef skrivit på för Strikeforce började spekulationerna om vem han skulle möta. Holländaren väntas nu vara med på Strikeforce ”Miami” den 30 januari och ska troligen möta den nästan lika hårdslående Robbie Lawler som blev utan motstånd senast.

Uppgifterna kommer från flera håll, bland annat fiveouncesofpain. Ingenting ska i dagsläget vara klart men båda ska ha blivit erbjudna matchen och det hela borde bli klart inom kort. Blir matchen av kan vi se fram emot årets kanske mest explosiva match redan i januari. Av 24 vinster har Manhoef vunnit alla förutom en match via knockout. Lawler är dock inte mycket sämre med sina 16 vinster och 13 knockouter, dessutom har han i alla fall vunnit en match via submisson. Ingen av dessa herrar är dock kända för att vilja hålla till på marken och ett stående krig är nog att vänta.

Uppdatering. Matchen är nu presenterad av Strikeforce.

9 kommentarer »

 • Reellron skrev:
  6 januari 2010 kl. 09:28

  Väldigt intressant match om det blir av, Lawler bör försöka få ner matchen till marken, annars tror jag han kommer vakna med huvudvärk. Om motståndaren knockat Mark Hunt på 18 sekunder så verkar det inte smart att slugga med honom :)

 • Joakim Borgudd skrev:
  6 januari 2010 kl. 09:35

  Precis, efter alla år med Hughes måste ju Lawler har ett stort övertag på marken men frågan om det spelar någon roll. Han känns inte som en så smart fighter alltid ut vill kanske bevisa sig stående mot Manhoef?

 • PotnusW skrev:
  6 januari 2010 kl. 10:57

  Om Lawler får för sig att hålla denna matchen stående kommer han vakna upp med ett antal hjärnceller färre. Så dum är han inte: Nertagning, gnp, tko!

 • jb skrev:
  6 januari 2010 kl. 11:01

  kan bli en rolig men kort sluggfest, manhoef är inte oknockbar heller..

 • Klasse skrev:
  6 januari 2010 kl. 14:04

  Manhoef har ju inte den bästa chinen, gäller bara att träffa honom innan du blir träffad, vilket kanske inte är världens enklaste uppgift.:)

 • Farujah skrev:
  6 januari 2010 kl. 14:15

  Kortet verkar vara bra, men jag kommer som vanligt att skippa att titta på dam matchen. Det är samma för mig som med damboxning och damfotboll, det är inte riktigt samma grej.

 • Daniel (filmtips m.m) skrev:
  6 januari 2010 kl. 14:16

  DAMN! Jag kommer stå på tå under denna match. Gillar båda killarna så detta kommer bli olidligt spännande =)

 • Joakim Borgudd skrev:
  6 januari 2010 kl. 15:47

  Skulle Manhoef inte ha den bästa hakan? I MMA har inte blivit knockad sen 2004 och förvisso ett par gånger i K-1 men det har ju alltid varit mot killar som är ganska mkt större än honom, typ Bonjasky och Sefo. Så någon dålig haka vet jag inte om han har ;)

 • jb skrev:
  6 januari 2010 kl. 16:47

  absolut inte dålig, men det känns som att folk tycker att han är oslagbar stående, Lobbie Rawler har en bra chans även om han inte tar det till marken tycker jag.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.