Hem » Favoriter

Madadi möter Browning i Superior Challenge

30 januari 2010 kl.20:19 av Joakim Borgudd | 33 kommentarer

1255018271403

Ikväll skriver Reza ”Maddog” Madadi i sin blogg att han i sin nästa match kommer att möta ingen mindre än Junie Browning. Matchen ska gå på Superior Challenge 5 den 24 april i Stockholm och lär väl bli huvudmatchen för galan.

När jag kontaktar Babak Aghavali från Superior Challenge säger han att så länge inte de presenterat en match kan han inte bekräfta några uppgifter. Alltså verkar det som att Madadi uttalat sig lite tidigt, förhoppningsvis presenterar Superior Challenge själva snart matchen. En första annonsering av deltagare för galan ska också vara på gång enligt Aghavalli. Om matchen skriver Madadi i alla fall följande.

”Jag är idag en lycklig man för att jag har fått mina önskningar besvarade. Ni minns säkert den kaxiga whitetrash-liraren från The Ultimate Fighter-huset. Jag gillar att vara aggressiv i mina matcher och en kille som Junie kan få min aggressivitet att stiga till max.”

TUF-deltagaren Browning har för närvarande ett record på 4-1 och har gjort två av desssa matcher i UFC. Men kanske är han mer känd för sina problem med rättvisan samt allmänt destruktiva beteende. Madadi har vunnit tre raka matcher och har totalt skaffat sig ett record på 8-2.

33 kommentarer »

 • wss skrev:
  30 januari 2010 kl. 20:22

  ojojoj fan va kul!! jag önskar verkligen reza madadi all lycka!! vem ska INTE gå på superior challenge?!

 • JG skrev:
  30 januari 2010 kl. 20:26

  Wow, ska bli kul att se! En övertygande vinst här och kanske kan vi snart se reza i UFC.

 • Joakim Borgudd skrev:
  30 januari 2010 kl. 20:27

  Ja det här lär sälja en del biljetter till galan om man kan marknadsföra med en UFC-veteran. Sen kan det bli ett intressant test för Madadi då Browning faktiskt vunnit en match i UFC – däremot vet man ju aldrig om han hinner få ett psykbryt innan matchen, så jag tar inte ut något i förskott.

 • Simon skrev:
  30 januari 2010 kl. 20:37

  Det blir ingen lätt match. Vad man ä tycker om Juni så har han jäkligt mkt talang kan han bara ta vara på den så blir han farlig

 • jonathan skrev:
  30 januari 2010 kl. 20:45

  kan bara hålla med simon, om browning får kontroll över sina demoner och tränar ordentligt kan det bli en riktigt svettig match för reza. men jag hoppas verkligen att matchen blir av och att reza tar hem den. haha undrar hur junie tar rezas psykningar under invägningen

 • andreas skrev:
  30 januari 2010 kl. 20:47

  stor match för Reza. Vinner han denna lär han nog kunna bli aktuell för ufc. Dock lär han vara klar underdog för junie har helt klart talang dock en psyket för det.

 • Joakim Borgudd skrev:
  30 januari 2010 kl. 20:50

  Frågan är bara om Browning bokar match i Sverige för att ha vill komma tillbaka i gammal god form eller för att festa lite i Sverige? Måste ju finnas större galor i staterna för honom, men vi får se.

  Sen vill jag gärna höra det från Superior Challenge innan jag tror på det helt.

 • andreas skrev:
  30 januari 2010 kl. 21:20

  kanske bra för honom komma ifrån all press och sådant som han har hemma i usa. Så han bara kan vara sig själv. Fast kanske kan vara tips för reza att försöka tända honom och få han att flippa.

 • Daniel (filmtips m.m) skrev:
  30 januari 2010 kl. 21:39

  Fan vad ballt, hoppas på en god match och naturligtvis en svensk seger. Pound him into dust Reza!

 • julle skrev:
  30 januari 2010 kl. 22:21

  Gud var roliga ni är när ni citerar Dana White och Joe Rogan fast ni inte vet om det, Han är en ”talang” Vart fan har ni sett det? ”när han besegrar sina demoner”

  SKOJJAR NI!??!?!? HAHAHAHAAH

 • Lasha skrev:
  31 januari 2010 kl. 00:34

  hm, jo de e möjligt Julle, men att citera de personer som du nu nämnt (även om de inte e ett citat om de inte är ordagrant)
  Så är de ju rätt stora personligheter som sagt rätt mycke vettiga saker.
  De e väl en jävla tur att ingen citerar dig Julle, då hade de inte vart mycke vettigt hehe (Word!)

 • Majk skrev:
  31 januari 2010 kl. 00:58

  Lasha vart du sur för att han gav dig lite fakta som du kom på var sann :) ?
  Antar att du tycker samma sak som överstående, men julle har faktiskt rätt

 • Farujah skrev:
  31 januari 2010 kl. 02:51

  jag är så jävlaaaaaaa onukter nu men fan vad glad ajg blir om reza tar det!!! KOM IGEN REZA! Kommer inte miss matchen för allt i världen!HEJA!

 • fdsa skrev:
  31 januari 2010 kl. 03:39

  Ja Julle, för de var ju så jävla roligt..

  eller ne.

 • Cun skrev:
  31 januari 2010 kl. 11:33

  Van vad sköönt om det blir till!!!! Fan SC blir bara bättre och bättre. Hoppas så klart Reza vinner och blir som sagt aktuell för UFC. Har inte tidigare gårr på SC men tror detta blir min första fan vad gött.

 • larsa skrev:
  31 januari 2010 kl. 11:36

  ja jävlar vilken match det kan bli om browning kommer som sagt. men vadå julle? klart att killen måste ha lite kvalité för att komma med i tuf och sen få gå matcher i ufc trots att han ballade ur. lägg ner att kritisera alla på ett så nedvärderande sätt.

 • Joakim Borgudd skrev:
  31 januari 2010 kl. 11:52

  Sådär, pratat med Babak Aghavali från Superior Challenge kan han inte kommentera matchen, man får anta att den förhandlas men att det kanske inte är helt klart.

 • ziggy skrev:
  31 januari 2010 kl. 12:09

  Fy fan vad billigt. Jag fattar inte att så många är positiva i kommentarerna. Brownings beteende ska man fan inte belöna. Jag skulle bojkotta galan om vi inte hade så få i Stockholm. Det är freakshowvarning på att ha med honom, just sånt som vi har sluppit i Sverige hittills.

  Det lär finnas fler UFC-veteraner än Browning som är beredda att gå match i Europa och som garanterat jobbar häcken av sig inför det. Med Browning är det fifty-fifty om han kommer för matchen eller efterfesten.

 • AntonL skrev:
  31 januari 2010 kl. 12:55

  Jag skulle bara betala för att se deras staredown på invägningen.

  Nu då denna match är bekräftad så kan ju vilken matchning som helst ske. Tor Troeng vs Yuki Kondo tex.

 • Benke skrev:
  31 januari 2010 kl. 15:56

  Det är klart det är bra för Reza att mäta sig mot någon som nyligen gått i UFC. Det är lätt att underskatta Browning pga alla skandaler, men han är en hyfsat mångsidig fighter.

 • Alexander on tour skrev:
  31 januari 2010 kl. 17:51

  Utmärkt. Nu får vi veta den verkliga standarden på tuf deltagare.

 • Mathias skrev:
  31 januari 2010 kl. 21:34

  Jag skulle knappast anlitat Browning om jag varit bokare. Risken att han no-showar, dyker upp full eller på annat sätt klantar bort matchen känns överhängande.

 • niclas 1 skrev:
  31 januari 2010 kl. 22:32

  Tack ziggy för din kommentar!! Till övriga: ta till er vad Ziggy förmedlade. Förstå vad han säger.

 • Snurr-Gunnar skrev:
  1 februari 2010 kl. 12:39

  Håller med Mathias, om detta nu är på g så är ändå sannolikheten att matchen verkligen blir av minimal. Synd ör det skulle var tjockt najs att se matchen.

 • dinho skrev:
  1 februari 2010 kl. 17:32

  browning är kontroversiell … det i sin tur ger ppvs och biljetter och det är det alla organisationer är ute efter. är galet säker på att browning kommer tillbaka till ufc efter 1-2 matcher om han vinner

 • Tobzor skrev:
  1 februari 2010 kl. 19:46

  Även om Browning är ett psykfall så är det alltid kul med badboys. Man vill ju lixom se dom bli knockade :)
  Skall bli kul detta

 • Reza ”Maddog” Madadi mot Junie Browning på Superior challenge? « skrev:
  1 februari 2010 kl. 20:59

  [...] februari 1, 2010 av tstenmark Rent spontant så kände jag att om en match mellan Reza ”Maddog” Madadi och The Ultimate Fighter-galningen, Junie Browning blir realitet på Superior Challenge i Stockholm den 24:e april , då måste jag bara dit och se den. Naturligtvis så är Browning ingen bra förebild för MMA-sporten och det kan ju kännas lite tveksamt att arrangörerna har lust att engagera en sådan fullkomlig galning. Det kan ju vara vanskligt. Det kan ju slå tillbaka på dem själva. Naturligtvis drar han folk och svenska MMA-fans skulle älska att se Reza ”Maddog” Madadi spöa upp den tokige amerikanen. MMA-bloggen har mer om den fighten! Läs det inlägget här!  [...]

 • Malevolent skrev:
  3 februari 2010 kl. 11:24

  Skulle gissa på att Browning går match i sverige för att han har någon ”non-compeditor clausule” i sitt (numera förlorade) UFC kontrakt, som innebär att han inte får gå matcher för konkurrerande organisationer i staterna på en viss tid.

  Min gissning på hur matchen går:

  Junie går på krogen.
  Junie tror att tjejerna i sverige älskar honom för att han är en freakshow från en b-dokusåpa.
  Junie gillar inte vakterna.
  Junie gör sin berömda ”Hit me! I dont give a fuck!” grej som han verkade göra varje gång han blev packad i TUF huset.
  Vakterna gör det Junie ber om.
  Matchen blir inställd.
  SVT gör en special om ‘drogmissbruk och våld inom kampsporter i sverige’, där 99% av innehållet handlar om Junie och ‘roidande i andra länder.

 • urbo skrev:
  3 februari 2010 kl. 12:05

  @Malevolent

  Skulle snarare gissa på att det blir en bra fight och att Reza får smisk.

 • andreas skrev:
  3 februari 2010 kl. 12:31

  @Malevolent

  han har gått match i usa efter han slutade fightas i ufc
  Och angående roidande har du något bevis att han håller på med det?

 • wss skrev:
  3 februari 2010 kl. 12:34

  såg precis på kimura.se att Reza vill knocka Junie redan under invägningen om tillfället ges, kanske även på efterfesten…ojoj tänk om det var ppv då hade dem tjänat mkt pengar!

 • Malevolent skrev:
  3 februari 2010 kl. 13:38

  Min kommentar om roidande var menat som kritik mot SVT (med tanke på hur seriös och nyanserad deras tidigare granskning av MMA varit), inte Junie. Men jag erkänner att det nog inte gick fram så bra, det verkade mycket klarare i mitt huvud! Jag tvivlar faktiskt på att Junie roidar, eftersom det inte verkar vara hans stil att göra något som skulle kunna ge honom en fördel i buren.

  Och jag antar att min gissning om varför han fightas i sverige var felaktig då :)

 • MMABloggen » Blog Archive » Browning förlorade och bjöd på kontrovers skrev:
  7 februari 2010 kl. 23:55

  [...] sen sin show med att bryta matchen i den första rondvilan till följd av en skada i grenen. Om den ryktade matchen mot Reza Madadi på Superior Challenge 5 blir av får vi hoppas att Browning är i bättre [...]

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.