Hem » Nyheter/Rykten, UFC on Versus 1

Matcher bekräftade för UFC on Versus

26 januari 2010 kl.18:40 av Rasmus Hvitfeldt | 6 kommentarer

clayguida

Två nya matcher har blivit bekräftade för UFC on Versus 1 ”Vera vs Jones”. En fighter är förmodligen mycket besviken. För mig är det helt förståeligt. Clay Guida, som möter Shannon Gugerty, har nämligen blivit placerad på det preliminära kortet. Visst är Gugerty inte den största fightern i världen, men Clay Guida bjuder alltid (och jag menar alltid) upp till match. Han och Diego Sanchez vann inte ”Fight of the Year 2009″ av flertalet tidningar och omröstningar för ingenting.

Guida var först planerad att gå match mot Sean Sherk. Tyvärr blev han tvungen att kapitulera på grund av skada, något som nu hänt tre gånger i rad. Den andra matchen som blivit bekräftad är Rob Kimmons vs Mike Pierce, även den placerad i det preliminära kortet.

6 kommentarer »

 • Kemal skrev:
  26 januari 2010 kl. 20:41

  Håller faktiskt inte med om att han bjuder på bra matcher. Jag tycker att han är fruktansvärt dålig överlag. Det enda han bjuder på är en pajas-show inför matchen och efter matchen. Räcker inte.

 • dinho skrev:
  26 januari 2010 kl. 21:49

  clay guida är underhållande han går alltid på och är intesiv och tvingar fram detsamma från motståndärn.

 • Alex skrev:
  26 januari 2010 kl. 23:12

  Håller förvisso med om att Clay Guida är rätt usel. Men som dinho säger så är han ju sjukt intensiv och håller alltid ett jävla tempo, vilket (enligt mig) gett resultat till jävligt bra matcher.

 • Patrik Lythell skrev:
  26 januari 2010 kl. 23:35

  På ett sätt håller jag med Kemal här. Som jag sagt innan tycker jag Guida är en grym kille med stort hjärta. Men nu efter man fattat att han har noll löd i nävarna och är ofarlig på marken (i jämförelse med toppskiktet i divisionen) så tycker jag att det är ganska ointressant att se hans fighter. Bra tempo är inte så jävla kul i längden om man vet att det inte leder någon vart. Släpp fram talangen istället.

 • Petter skrev:
  27 januari 2010 kl. 09:10

  Håller med er allihopa. Guida saknar vapen att avgöra en match och UFC borde dissa honom tills han skaffat dessa. Det finns en del fighters som är så tråkiga att det känns som att de går match varje gala, Spencer Fisher, Sam Stout, Keith Jardine, Tyson Griffin mfl.

 • Sonny.L skrev:
  27 januari 2010 kl. 22:00

  Verkar bli en intressant gala. Någon som vet om fyransport sänder? Och varför sänds inte Fight Night galorna?

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.