Hem » Evolution, Strikeforce, UFC, UFC 111, Video, WEC, WEC 45

Morgonens videosammanställning

17 december 2009 kl.07:02 av Patrick Jenkinson | 4 kommentarer

Promo för Strikeforce Evolution


Josh Thompson

Fedor Emelianenko

Herschel Walker

Gilbert Melendez

Mike Whitehead

Joseph Benavidez

Frank Mir

Kenny Florian

Karo Parisyan

Dana White

Michael Bisping

Ed Soares

Royce Gracie tränar Tom Atencio

Bas Rutten

Wanderleis dokusåpa

Renen och stjärnan (sponsor)

4 kommentarer »

 • John skrev:
  17 december 2009 kl. 11:45

  ”He has nothing left to fight for, he just loves doing it”. Är inte det exakt vad dom sa i UFC promo när de presenterade Randy – Vera fighten? Låter bekant i alla fall.

 • Patrik N skrev:
  17 december 2009 kl. 12:45

  Gillar verkligen att Mir förklarar hur han tänker när han är i octagonen, mer sånt :D

 • Joe X skrev:
  17 december 2009 kl. 18:46

  Jo klart kul o höra vad Mir hade o säga. Vet inte om jag håller med om hans hyllning av Carwin dock. Känns som han har lite mer o bevisa. Blir en väldigt intressant fight dom emellan.

  Tycker Dana White behandlar Henderson situationen rätt dåligt och respektlöst. Fattar inte hur man ”couldn’t be happier” när man förlorat en av sina största profiler och bästa fighters till sina största konkurrent. Känns bara som en dålig skyddsmekanism då han egentligen är besviken att han inte fick som han ville.

 • juelz skrev:
  17 december 2009 kl. 19:24

  Kan inte UFC låta någon annan än Dana White sköta hanteringen av kontrakten i UFC ? För det är väl ganska uppenbart att han inte alltid sköter den biten på det bästa sättet… Henderson är en topprankad fighter i både LHW och MW enligt mig och många andra, han slog ut UFC’s posterboy Bisping rätt hårt och var med i TUF som coach, Hur fan kan man inte se han som en tillgång då?? Jävla skitsnack som vanligt, Dana White är en surpuppa och en dålig förlorare, Att han sen går och bannar Clinch Gear i UFC är ju bara löjligt och barnsligt. Han är för respektlös mot sina fighters, Sen att det finns såna rövslickare som Tito Ortiz som väljer att kräla tillbaka på sina bara knän för att fightas i UFC gör inte saken bättre.

  Jag diggar UFC hårt och tycker dem har gjort många bra saker men jag hoppas verkligen att Strikeforce kan konkurrera med dem i framtiden om fler toppnamn. Det känns nästan som att Dana förväntar sig att alla som fightas i UFC ska slicka röv…

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.