Hem » Strikeforce, TUF10, UFC, UFC 107, UFN, UFN 20, Video

Morgonens videosammanställning

1 december 2009 kl.07:27 av Patrick Jenkinson | 15 kommentarer

TUF10 – Avsnitt 11 (tyvärr med reklam pop-up)


Inför UFC 107 – Penn vs Sanchez

Evan Dunham

Jon Fitch med MMA Girls

Chuck Liddell

Fedor tränare Vladimir Voronov

Ett av femton argument att skaffa en PS3 (sponsor)

15 kommentarer »

 • DenSun skrev:
  1 december 2009 kl. 08:13

  Har TUF10 Avsnitt 11 vart i USA? ska det inte sändas på onsdag?
  Aja jag ska inte gnälla. Jag får ju se programmet iaf :)

 • Patrick Jenkinson skrev:
  1 december 2009 kl. 08:24

  Jag tror att på onsdag får vi se både avsnitt elva och tolv men att detta avsnitt gått i annat land än USA i förväg. Men precis som du så funderade jag en stund men övergick snart i att titta på avsnittet istället… :D

 • Akira skrev:
  1 december 2009 kl. 09:49

  Lätt de bästa fighterna denna säsong (vilket iofs inte säger så mycket)

 • Farujah skrev:
  1 december 2009 kl. 11:14

  Jones vs Nelson i final, har dock jävligt svårt att se Big Baby subba Nelson, tror Nelson är alldeles för smart på marken och har alldeles för mycket erfarenhet.

 • kakka skrev:
  1 december 2009 kl. 11:26

  Marcus Jones imponerade stort. Tycker dock det är synd att de 2 som visat sig vara mest lovande redan möts i ena semifinalen. Tror inte på McSweeney. Killen är visserligen en hyfsad striker men Mitrione verkade ha betydligt mer krut i nävarna även om den sanna fight instinkten saknades.

 • jöz skrev:
  1 december 2009 kl. 11:34

  håller med kakka.
  Schaub och Jones är de som trots allt imponerat mest på mig denna säsong tillsammans med Wren (men nog om det domslutet).
  McSweeney kallar sig kickboxare men står som en påse skit med hakan upp i vädret och sparkar som en slalomåkande skolflicka. Det är säkert tungt och hårt men möter han en duktig kontringsboxare är han släckt Jared Hamman-/Demian Maia-style. Sweeney har dessutom haft en lite för bekväm resa till den här semin. Tror det blir (borde bli) tokstopp mot Nelson.

 • kakka skrev:
  1 december 2009 kl. 12:13

  Precis Jöz. Det kan nog tänkas bli tokstopp där trots att Roy inte heller har imponerat. Men jag tror att han lägger sig på McSweeney och sen är det förr eller senare slut med britten. Den verkligt intressanta matchen blir ju mellan Schaub och Jones. Den som tar hem det ser jag i nuläget som den starkaste aspiranten till att vinna finalen. Men mycket kan komma att ändras, den stora charmen med mma.
  Nån mer som har lagt märke till att Dana verkade tycka att Mitrione fortfarande är en intressant kille? Kan tänka mig att han med rätt träning och mentala inställning skulle ha varit en av de absolut bästa denna säsong.

 • julle skrev:
  1 december 2009 kl. 12:53

  Hahaha Marcus e så skön :D bra avsnitt, synd bara det där löjliga tjaffset på slutet.

  Hur kul skulle det inte vara om Rampage fick en vinst i början och sen visar det sig att hans fighter vinner ? haha

 • jeNk skrev:
  1 december 2009 kl. 13:30

  @julle

  Om ”hans” fighter vinner så är det oavsett inte Rampages förtjänst… :D

 • henrik skrev:
  1 december 2009 kl. 14:32

  Det roliga va ju att dom sa att den andra skulle ha huvudet högt och händerna nere och båda fick som dom ville! 90% av dom som är med är rätt oduglig

 • Peter skrev:
  1 december 2009 kl. 14:43

  Go marcus ! haha sjukt skön snubbe asså. Blev jävligt imponerad av hans insats i denna fighten, riktigt grymt gjort.

 • Peter skrev:
  1 december 2009 kl. 14:44

  nån som vet om dom visar finalen på tv4 sport förresten?

 • kalle skrev:
  1 december 2009 kl. 15:22

  värt att veta om mcsweeney är att han går runt på 100 kg, så han springer ju knappast in i octogonen med ett weightadvantage

 • julle skrev:
  1 december 2009 kl. 16:43

  jeNk och om det är rashads fighter som vinner så är det hans förtjänst eller? Rampage kanske inte har den bästa relationen med alla sina fighters men med Marcus har han dock en bra relation och bidrar med mycket självförtroende, så på vilket sätt har han inte en förtjänst i det?

 • jöz skrev:
  1 december 2009 kl. 17:08

  kakka.
  Mitrione kan vara en intressant kille i någon period framöver. Han verkar kunna ta ett hyfsat slag, han är stor och stark och har tunga händer (även om han verkar ha mycket teknik att lära).
  Det kan alltid vara intressant att ha sådana killar i organisationen för att testa sina lite (viktmässigt) lättare killar för att se om de klarar en oslipad fighter med viktövertag.

  Tycker för övrigt att det är lite synd att en utav minstingarna i Schoonover fick möta den största besten i huset. Titties känns också intressant. Ung och ett record på 10-0. Det spelar ingen roll om han så bara mött blåbär: Det är ändå svårt att hålla sig obesegrad i en sport som MMA där det faktiskt kan räcka med en blinkning vid fel tillfälle för att åka på torsk.

  Jag tror att folk har varit lite för snabba med att döma ut denna säsongens deltagare. Med lite konditionsträning bör i varje fall ett par fighters kunna kontrakteras utan att skämmas. Alla som signas behöver inte vara potentiella mästare.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.