Hem » UFC, UFC 111

Nate Diaz går match mot Markham

2 februari 2010 kl.21:53 av Rasmus Hvitfeldt | 5 kommentarer

NathanDiaz

När Nick Diaz vann sin senaste match i Strikeforce: Miami mot Marius Žaromskis skrek han att hans brorsa Nate egentligen vann sin match mot Gray Maynard. Men i matchprotokollet framgår det tydligt att han förlorade på delat domslut, ett resultat som visserligen blev diskuterat och ifrågasatt av vissa.

Nate Diaz har nu blivit bekräftad att gå match på UFC 111: St. Pierre vs. Hardy, han kommer att möta IFL-veteranen Rory Markham på galans underkort. Nate, som var en stark utmanare för lättviktsbältet, får nu en chans att åter försöka slå sig tillbaka in i titelstriden.

Rory Markhams senaste match gick mot just Dan Hardy, som ska gå match på samma gala, fast i weltervikt. Han var tidigare tänkt att möta vår favoritdansk, Martin Kampmann, men blev knäskadad och var tvungen att dra sig ur. Nate får tufft motstånd mot en Markham vars stand-up är hans starkaste vapen. Han har knockat erfarna fighters, såsom Brad Blackburn och Mike Pyle.

5 kommentarer »

 • Simon skrev:
  2 februari 2010 kl. 23:06

  Ganska sent rykte

 • Simon skrev:
  2 februari 2010 kl. 23:08

  En annan fight som är klar.

  Roy Nelson mot Stefan Struve http://mmajunkie.com/news/17777/tuf-10-champ-roy-nelson-meets-stefan-struve-not-james-toney-at-ufc-fight-night-21.mma

 • Joakim Borgudd skrev:
  2 februari 2010 kl. 23:15

  Simon, Diaz är nu officiellt bekräftad för en match mot Markham, vilket han inte varit tidigare :)

 • Farujah skrev:
  2 februari 2010 kl. 23:22

  På tal om diaz, storebror nu, så kom ju ratings för SF galan. 517 000 personer som knappade in, inte sådär jättebra med tanke på att en UFC repris drog 2.2 miljoner tittare. Strikeforce stora problem är just Showtimes utsträckning, Spike TV når idag en betydligt större del av antalet hushåll i landet än vad Showtime gör. Siffrorna betraktas som bra och solida enligt amerikanska sajter för att vara just Showtime.

  Det är ju nästan ett skämt att den här galan drog fler tittare än det föregående kortet, som hade många riktigt underhållande matcher, men som drog knappt 340 000 tittare. Enda matchen jag brydde mig om på kortet vara Diaz vs Zaromskis. Har inte mycket över för Chris Cyborg eller kampsport för kvinnor överhuvudtaget, precis samma som damboxning, inte riktigt samma grej.

  Jag har varit ett stort fan av strikeforce, men frågan är hur mycket pengar man tjänar? Känns som en tidsfråga innan SF läggs ner och/eller får göra sig av med sina största stjärnor.

 • Patrik skrev:
  4 februari 2010 kl. 00:55

  Nej, nej. Diaz ska gå upp till weltervikt. Markham ska inte ner till lättvikten. Eller? Så har jag förstått det.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.