Hem » UFC, UFC 110

Nogueira är redo för Velasquez

8 februari 2010 kl.21:18 av Kemal Coskun | 21 kommentarer

Antonio Rodrigo Minotauro Nogueira som möter Cain Velasquez i huvudmatchen på UFC 110 i Australien anser sig vara fullt redo inför kanske sitt svåraste test hittills i sin UFC karriär. Han påstår sig vara förberedd för allting som Velasquez har att lägga på bordet vilket kanske är enklare sagt än gjort.

För tillfället tränar han tillsammans med Muhammed ”King Mo” Lawal för att förbereda sig inför single-leg och double-leg nedtagningar av  den duktige brottaren Cain. Om han vinner mot Velasquez och får möta Frank Mir igen blir utgången inte alls likadan som sist menar Nogueira. Han kommer att förhoppningsvis vara skadefri och i bättre fysiskt skick än den senaste gången de båda möttes. Minotauro gillar inte hur Mir talar om sina motståndare och angående det säger han att han själv aldrig kommer att tala illa om sina motståndare. Han avslutar med att säga att han kommer att fortsätta att fightas tills hans kropp säger ifrån, och att han känner sig allmänt bra och är redo att bjuda på en show den 21a februari.

Själv tvivlar jag inte på att han har stor chans att slå Cain, även om jag föredrar att se amerikanaren som segrare. Hur utgången än blir lär det bli en trevlig tillställning där han med bäst matchplan vinner.

21 kommentarer »

 • Alex skrev:
  8 februari 2010 kl. 21:28

  Jag gillar både Big Nog och Cain skarpt. Tror dock att Cain kommer ro hem vinsten ganska lätt.

 • kakka skrev:
  8 februari 2010 kl. 21:38

  Det där fotot är ifrån invägningen innan han mötte Mir va?
  Gillar både Cain och Nog, hoppas den som vinner där manglar Brock/Mir…

 • affe skrev:
  8 februari 2010 kl. 21:50

  tror att cain kommer att vinna men det kommer bli väldigt jämt tror jag.

 • andreas skrev:
  8 februari 2010 kl. 21:56

  Gillar Big Nog. Han verka vara suverän utanför ringen se bara han som tränare i tuf och den atmosfären det blev där. Hoppas Big Nog vinner och sen krossar mir efter den matchen,

 • Leo skrev:
  8 februari 2010 kl. 22:03

  Big Nog drar ut Cain i rond 2 eller 3. Cain kommer dundra på i sitt vanliga tempo och dominera men sedan bli för ivrig och fastna i något lås.

 • mma skrev:
  8 februari 2010 kl. 22:06

  what är inte cain mexikanare? han kanske är uppvuxen i usa ifs, men han är ju ganska stolt över sitt mexikanska ursprung verkar det som iaf

 • dinho skrev:
  8 februari 2010 kl. 22:11

  Själv tvivlar jag inte på att han har stor chans att slå Cain, även om jag föredrar att se amerikanaren som segrare.??

  hahah han är ju viva la mejjjikooo

 • Joakim Borgudd skrev:
  8 februari 2010 kl. 22:15

  mma, Cain är amerikan, född i Kalifornien. Men visst har han mexikanska rötter.

 • juelz skrev:
  8 februari 2010 kl. 22:23

  Det här kan nog bli en mycket tuff match, Men jag hoppas och tror att Nog tar det. Mest för att jag vill se han möta Mir igen och så tycker jag Cain är ganska tråkig att titta på. Jag har aldrig varit speciellt förtjust i fighters med brottarbakgrund. Frågan är om Cain vågar ta ner Nog på marken, Stående så ger jag ändå Nog övertaget då han har en bättre boxning än Cain.

  Cain är inte heller så mycket större än Nog. Kan Cain slå Nog så kanske jag börjar tro på hypen men just nu så har han bara möt två semi-bra killar, Rothwell hade dem flesta topp 10 killarna slagit och Kongo’s värdelösa markgame var den enda anledningen till att han vann i min mening, han kunde inte ens avsluta honom. Jag tycker Cain fortfarande har mer att bevisa…

 • shad skrev:
  8 februari 2010 kl. 23:48

  Jobbigt när de inte finns en ”god” och en ”ond” i en match… hehe… de enda man kan hoppas på är en bra match liksom.. satsar mina pengar på att cains aggressivitet och tempo kommer leda till en domarbesluts-vinst…

 • Styrkan skrev:
  9 februari 2010 kl. 00:39

  Velasquez UD 30-27 x 3

  Cain Velasquez kommer att vara som en något mer smärtsam variant av blött täcke (en sån som boxar dig 100ggr/min) på Nog i tre ronder. ;)

 • niclas 1 skrev:
  9 februari 2010 kl. 00:50

  Smaken är som baken. jag tycker Cain är grymt kul att titta på.

 • Norre skrev:
  9 februari 2010 kl. 02:08

  Perfekt motståndare för Nog, inte så himla bra stand up, kommer inte knocka Nog, han kommer nog få en nedtagning, men då råkar Nogueira vara helt fantastisk från rygg. Jag vet vart jag lägger mina pengar.

 • Richard skrev:
  9 februari 2010 kl. 03:53

  Vänta nu, läser jag rätt?
  Folk tror att Cain kommer kunna avsluta/ta decision över Nog? Cain har ju för bövelen ingen power i nävarna, hans brottning är topnotch men han kan ju inte avsluta folk.
  Nog har överlevt brutalt mycket ground and pound från killar som kan avsluta matcher med en smäll och ändå dragit ut dem, han är som en jäkla krockdocka.
  Plus att hans boxning är nivåer över Cains, det enda Cain kan vinna på är att göra en Tibau och ta ner Nog 100 gånger för att vinna på att ha mest takedowns (utan att ha gjort något avdem dock) vilket de brottningsgalna jänkarna älskar.
  Dock tror jag inte han kommer överleva länge på mattan utan blir utdragen i ett armlås eller somnar i en triangel ganska omgående.

 • shad skrev:
  9 februari 2010 kl. 12:11

  Nej Richard… du läste inte rätt… vad ja ser så är de ingen som tror att Cain kommer avsluta Nog. Däremot, som du själv förutspådde, kan ett antal nedtagningar och kontroll leda till ett domslut för honom. Nog är inte känd som en kontrollfighter.. han låter sig bli slagen och pucklad på. Många av hans vinster har sett ut just så. Han har ”legat under” en bra bit in i matchen och när hans motståndare (i princip) slagit sig trötta så gör dom ett litet misstag och fastar i en sub. Man skulle nästan kunna kalla det för en ”omvänd grinding”!;) Anledningen till varför ja tror Cain kommer stå som segrare är just för att han inte kommer bli trött och att han har en bra haka. 15 minuter e ingenting för honom. Vi kommer säkert att få se många submissionförsök från rygg men cain kommer ta sig ur alla..

 • Antonio skrev:
  9 februari 2010 kl. 12:34

  Nog har helt klart åldrats. Jag tror och hoppas på att Cain vinner. Att han haft svårt att avsluta matcher och att Nog tål mycket stryk spelar ingen roll. Cain blir för mycket för Nog.

  Sen hoppas jag att Cro-Cop gör bra ifrån sig mot Ben Rothwell.

  Åsså vill jag att Wandy söver ner Bisping duktigt.

 • Alex skrev:
  9 februari 2010 kl. 17:30

  Hoppas i alla fall på vinst för följande gubbar:
  Bisping
  Bader
  Stevenson
  Cro-Cop

  Tror dock att Stevenson kan få det svårt.

  I Cain/Nog-matchen så hoppas jag bara att den bästa utav dom tar hem vinsten.

 • AntonL skrev:
  9 februari 2010 kl. 17:41

  Den 21:a är ju en söndag, rätt så ovanligt att ha en UFC gala då enligt mig.

 • Hock skrev:
  9 februari 2010 kl. 17:49

  AntonL
  Beroende på tidszonen så kan det vara så att den går på lördagen för oss svenskar, då Australien ligger 12 timmar före oss vad jag vet.
  Annars är det väl ett konstigt val av datum bara.

 • Alexander on tour skrev:
  9 februari 2010 kl. 19:50

  ooosch vad det hade varit fint att se Bisping hamna ansiktet ner i mattan efter ett gammalt hederligt Wandy knä.

 • AntonL skrev:
  9 februari 2010 kl. 22:48

  Hock: Ja just det ja :D

  Men då får man väl se det såhär, att vi från Sverige kommer att få möjligheten att följa denna gala på morgonen och inte natten som man har gjort förr.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.