Hem » Favoriter

Nominera dina favoriter till Kampsportsgalan

3 februari 2010 kl.18:47 av Joakim Borgudd | 3 kommentarer

Kampsport3

Nu kan man gå in på Kamsportsgalans hemsida och nominera sina favoriter till de priser som kommer att delas ut till svenska kampsportare i Stockholm den 20 mars. Galan blir den första i sitt slag men förhoppningsvis blir den en lång tradition om den första upplagan blir lyckad. Passa därför på att nominera de svenska fighters ni tycker förtjänar ett pris för sina prestationer under 2009.

”Den 20:e mars arrangerar Svenska Budo & Kampsportsförbundet, tillsammans med Nyheter24 och Fighter Magazine, Kampsportsgalan. Det blir en helkväll där våra idrottare, gamla som nya, kommer att belönas för insatser under det gångna året.”

Den 18 februari kommer de nominerade att presenteras och sen utses vinnarna av en jury. Denna består av Stefan Stenudd, Hanna Sillén, Janeth Augustsson, Douglas Roos, Marko Gyllenland, Thabo Motsieloa, Helena Hugosson samt Javier Escalante.

Kategorierna för galan är föjande.
Ledare
Genombrott
Klubb
Mästare
Mästarinna
Kampsportare
SB&K:s hederspris
Förebild
Traditionella utövare (icke tävling)
Folkets pris
Nyheter24:s stora pris
Fighter Magazines årets fighter

3 kommentarer »

 • Tobias skrev:
  4 februari 2010 kl. 15:15

  Seriöst!!!!

  Behövs denna gala, det känns fruktansvärt onödigt och föråldrat med ”galor” för att profilera sig och sina utövare. Lägg pengarna på vettig verksamhet istället om jag får säga min mening. (ursäkta tonen men jag blir så trött av sånt här idrottsligt helt ovidkommande aktiviteter, klia varandra på ryggen socialiserande…..)

 • Joakim Borgudd skrev:
  4 februari 2010 kl. 22:19

  Kan man inte se det som en trevlig möjlighet för svenska kampsportare att få lite mer uppskattning och uppmärksamhet för sina prestationer? Och många andra sporter har ju likande galor, man kan ju se det här som ett led i att få kampsport mer accepterad. Det hela är ju dessutom för att fira att Budo & Kampsportsförbundet fyller 50 år.

 • Tobias skrev:
  6 februari 2010 kl. 15:01

  Må så vara, tycker det är lite fantasilöst med en gala för att göra detta. Vore bättre att lägga pengarna på marknadsföring om syftet är detta…..

  Jag är absolut inte för en mystifiering av kampsport, tvärtom……

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.