Hem » Evolution, Strikeforce

Noons går till Strikeforce

3 december 2009 kl.09:16 av Joakim Borgudd | 3 kommentarer

Näst på tur att skriva på för Strikeforce är mannen som gav Nick Diaz hans senaste förlust, nämligen KJ Noons. Han var tidigare mästare i EliteXC men blev av med bältet till följd av kontraktsbråk, kort därefter gick organisationen omkull. Noons har ett record på 7-2 men har inte gått match sen förra sommaren utan har sen dess gått tillbaka till boxningen där han vunnit 4 av 5 matcher under under året. Enligt Sherdog ska Noons ha skrivit ett kontrakt på flera matcher för Strikeforce.

Efter mötet med Diaz där han vann genom TKO till följd av de cuts Diaz fick pågick ordkriget mellan de båda men en andra match blev aldrig av. Nu har dessutom Diaz gått upp i viktklasserna och kan knappast gå ner i lättvikt igen för att möta Noons, men det finns istället gott om andra intressanta killar att möta för 26-åringen från Hawaii. Rapporten säger också att comebacken kan ske så tidigt som den 19 december på Strikeforce ”Evolution” men att den troligen blir på organisationens gala den 30 januari.

3 kommentarer »

 • Daniel (filmtips m.m) skrev:
  3 december 2009 kl. 20:14

  Noons verkar vara värsta sortens douchebag, såna hejar jag sällan på. Intressant som fighter dock, tråkigt att Diaz inte kommer få revansh. Bara hoppas på att någon annan sätter stopp för Noons istället.

 • Joakim Borgudd skrev:
  3 december 2009 kl. 20:18

  Jag tror nog att Noons inte har mkt att hämta mot Thomson eller Melendez. Och vem vet, kanske är det här motivation nog för att Diaz ska svälta ner sig i lättvikt en sista gång. :)

 • MMABloggen » Blog Archive » Strikeforce presenterar nästa års första gala skrev:
  6 december 2009 kl. 15:31

  [...] Scott Smith i deras möte i juni. En möjlig motståndare för honom är K.J Noons som precis skrivit på för Strikeforce och det finns ju en hel del ont blod mellan de båda. Dessutom gör NFL-legenden [...]

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.