Hem » UFC, UFC 113

Nytt datum för UFC 113

21 januari 2010 kl.21:31 av Joakim Borgudd | 9 kommentarer

Det andra mötet mellan Lyoto Machida och Mauricio ”Shogun” Rua är planerat till UFC 113. Galan går av stapeln i Kanada och var först planerad till den 1 maj, nu verkar man dock ha bokat ett nytt datum. Cagewriter skriver nu att galan istället blivit flyttad till den 8 maj. Anledningen ska vara att Floyd Mayweather Jr väntas möta Shane Mosley i Las Vegas den 1 maj, om det hela har självklart Dana White en del att säga.

”Jag har aldrig sett något så oorganiserat, själviskt och dysfunktionellt som boxningen. Det är ett skämt!”

Även om inte supermötet mellan Mayweather och Manny Pacquiao blir av lär Mayweather mot Mosley sälja en hel del PPV vilket gör att det känns som ett bra beslut att byta datum. Problemet är dock att Golden Boy Promotions har den 1 maj bokat för en match med Juan Manuel Marquez, den kan mycket väl flyttas till samma datum som UFC 113 om Mayweathers match blir av.


9 kommentarer »

 • dinho skrev:
  21 januari 2010 kl. 21:51

  börjar tröttna på dana whites äckliga form av marknadsföring där han försoker konkurera ut boxningen -.-

 • julle skrev:
  21 januari 2010 kl. 22:27

  han flyttar ju på galan för att inte krocka med boxningen…

 • niclas 1 skrev:
  21 januari 2010 kl. 23:22

  Julle: menar du att han gör de för att vara snäll mot boxningen?

 • Farujah skrev:
  21 januari 2010 kl. 23:37

  Klockrent att Pacman är dopad, mayweather kräver ju inte att pacman gör något som han själv inte ska göra.

 • Joakim Borgudd skrev:
  21 januari 2010 kl. 23:50

  Det där kan man ju dock diskutera, Pacquiao fick inför en tidigare match lämna blod väldigt nära inpå match efter något strul och tyckte det påverkade hans prestation. Handlar väl väldigt mycket om prestige och att Mayweather insinuerar att Pacquiao är dopad utan bevis – och vägrar ens förhandla om sina krav. Sen är det ju satans mycket pengar inblandat, så tycker inte man kan säga bara sådär att det är Pacquiaos fel enbart.

 • Klas skrev:
  22 januari 2010 kl. 01:17

  Spelar ingen roll ifall Pacquiao är dopad eller ej.

  Mayweather/Pacquiao härvan handlar endast om att Mayweather är en f****. Sen när ska fighters bry sig om hur en stats ”Athletic Commission” jobbar, de har redan regler hur idrottsutövare ska kontrolleras.

 • Matte skrev:
  22 januari 2010 kl. 10:29

  jag hoppas att Shane Mosley vinner men det lär aldrig hända. men hade vart skönt om någon täppte igen Floyd´s alltför stora käft.

 • julle skrev:
  22 januari 2010 kl. 13:01

  Ja niclas verkligen…… det är såklart att Dana vill konkurera ut boxning även om han gillar boxning precis som alla andra företag vill vinna så vill Zuffa också det.

  han flyttade sitt event för att inte krocka med boxningen. Jag tror mest det är för att vara snäll mot sig själv niclas

 • Farujah skrev:
  24 januari 2010 kl. 01:59

  Smart gjort, inte alls smart att konkurrera med vad som kommer att bli årets största fight, Mayweather har duckat Mosley i flera år och jag tror att en sån här match har potential att sälja 1.4 – 1.5 miljoner PPV då det är en match som floyd mycket väl kan förlora. Inte alls smart att gå head to head med ett sånt event, bättre att istället välja helgen därpå då man är ensamt PPV event.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.