Hem » UFC, UFC 105, UFC 108

Oturen fortsätter för Dana

15 november 2009 kl.09:52 av Joakim Borgudd | Inga kommentarer

Efter gårdagens UFC 105 var det inte bara goda nyheter som Dana White fick prata om, oturen fortsätter nämligen för UFC. Brock Lesnars sjukdom befaras betydligt allvarligare än väntat och Antonio Rodrigo Nogueira har dragit på sig en svår ”staph infection” eller på svenska helt enkelt en släng av stafylokocker.

Först till Lesnar, hans ska ha kollapsat när han gjorde promotion i Kanada och Dana säger att han förutom körtelfeber har någon annan allvarligare sjukdom. Han ska vara på sjukhus nu och man vet helt enkelt inte vad han har. Vi får hoppas att man snart kan sätta en diagnos, men det lutar kanske åt att det blir ett interimbälte framöver då en comeback kan dröja länge.

Det för oss in på Danas andra problem, matchen mellan Nogueira och Cain Velasquez skulle utse en titelutmanare men nu har alltså Nogueira dragit sig ur. Hans infektion ska vara så allvarlig att han kan behöva läggas in och det lär dröja ett tag innan han är i form igen. UFC 108 står en gång utan huvudmatch, jag vet inte inte för vilken gång i ordningen. Frågan är vem som kan ersätta, de senaste rapporterna säger nämligen att Shane Carwin skadat knät och blir borta ett tag.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.