Hem » Övrigt

Pudzianowski mot Sylvia i april

28 februari 2010 kl.00:54 av Joakim Borgudd | 7 kommentarer

Enligt Boston Herald ska Mariusz Pudzianowski möta Tim Sylvia den 23 april i Boston. Nyheten kommer sen Massachusetts nyligen antog en ny lag som tillåter MMA-galor. Matchen går i organisationen Moosin som är baserad i Korea men producerar galor i USA. Deras promotor är ingen mindre än Eric “Butterbean” Esch och ska man tro hans partner Corey Fischer blir galan en given succé.

”Det här blir antagligen den största galan någonsin i Nordöstra USA. UFC kommer hit i Augusti och de kommer att ha en hög publiksiffra att slå. Jag tror att det här kortet blir bättre än vad de kommer att ha. Galan kommer att sändas live som PPV i Korea, Polen, Kanada och ungefär 14 andra länder. Det kommer att bli fler tittare än under en UFC-gala.”

Pudzianowsi som vunnit tävlingen ”Världens starkaste man” fem gånger debuterade i december mot boxaren Marcin Najman och vann via slag i den första ronden sen han skickat runt sin motståndare med våldsamma sparkar. Men det blir ett stort steg till att möta den tidigare UFC-mästaren Sylvia, även om denne knappast är i sitt livs form. Sylvia hade förlorat tre raka matcher innan han i september äntligen fick en vinst mot Jason Riley.

Bokade för galan är också enligt rapporten Houston Alexander, Rich Clementi och Yves Edwards. Matchen mellan Pudzianowski och Sylvia väntas bli huvudmatch för galan, dock vågar jag inte riktigt tro på det hela förrän jag sett det bekräftat från båda killarna. Intressant är att Pudzianowski dessutom uppges möta den före detta sumomästaren Robert Paczków på KSW 13 i maj.

7 kommentarer »

 • julle skrev:
  28 februari 2010 kl. 06:57

  ”Det kommer att bli fler tittare än under en UFC-gala.” Säkert. Kanske om butterbean exploderar i mitten av ringen och det skjuts ut bregottpaket

 • Styrkan skrev:
  28 februari 2010 kl. 09:29

  Låter puckat.

  Men jag kommer att titta. :)

 • andreas skrev:
  28 februari 2010 kl. 10:42

  Många är ju galna i Mariusz ju. Där rök min tanke att han skulle vara med i striceforce. Blir intressant hur Mariusz klarar av Tim Sylvia.

 • Joakim Borgudd skrev:
  28 februari 2010 kl. 10:52

  Mm och många tittare blir det ju garanterat – om nu Polackerna är viliga att köpa PPV, Mariusz är ju gud där.

 • Karl-GSP skrev:
  28 februari 2010 kl. 12:41

  Konstigt att ha två matcher inbokade inom 2-3 månader?

  http://mmanews.com/news/87593

 • kakka skrev:
  28 februari 2010 kl. 15:10

  Det här blir en intressant match-up… Ska bli väldigt spännande, det blir lite av den här gamla goda mma-känslan där man såg 2 fighters med olika bakgrunder som tidigare ej matchats…

 • Akira skrev:
  28 februari 2010 kl. 20:08

  Anser att julle har prickat rätt.

  Men jag kommer definitivt intressera mig för en ev. fight mellan Sylvia och Putte. Hur kan man inte?

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.